me vjen keq qe te ka ndodh, pothuajse te tereve na ka ndodh
mbase do gjesh nje cun te mir qe te bej qe ta harrosh ate........
me vjen keq qe te ka ndodh, pothuajse te tereve na ka ndodh
mbase do gjesh nje cun te mir qe te bej qe ta harrosh ate........
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Gozhda del me gozhde,Gloria.Postuar më parë nga Gloria83
Se imagjinon sa shpejt do e harrosh kur te njohesh njeriun qe te fal boten,qe s'te ben asnjehere te ndihesh keq,qe te ploteson ne cdo ane.
Eshte gjynah te vuash per njerez qe se meritojne.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ehhhh Blue _sky , mendon vertet qe ekziston nje njeri i tille?Eshte gje e rralle te takosh ate qe te ben te ndihesh ashtu , te kupton dhe te ploteson ne cdo ane !!!! Ndodh nje ne nje mije . Gjithsesi uroj te kesh te drejte ..............Postuar më parë nga Blue_sky
gloria blue sky ka te drejte existon. ate bisede po beja sot me nenen time. nuk lidhet dikush me dike thjesht kot me thoshte. po flisnim per martesat. lidhen sepse duhen. raste te rralla jane ku ska dashuri. dhe gjtihe keto martesa sjane dashuri te para....... pastaj degjo ja ta zeme se ai ideali nuk existon. ti mendon se ai qe te lendoi and te la ishte ideali? ishte ai qe te bente te lumtur?? po po te ishte ai ideali ju sdo ishit ndare, sepse ai te lendoi...... ndaj si rezultat ai sishte i duhuri per ty. dhe keshtu per ta mbyllur sja vlen te vuash per dike qe sishte i duhuri. ndonese njerezit gjithmone i idealizojne gjerat. dickaje jo ideale i veshim petk te tille. dhe kjo eshte edhe arsyeja pse si rrjedhim vuajme. sepse quajme ideale dicka qe ne fakt seshte e tille. vleresojme gabim.... mendim i nje gjysem psikologeje ky, kur te behem 100 perqind psikologe do jap me shprese te zotit mendime me te mira. keshtu qe mbaji shpresat lart se gjithcka me kohen do kaloje ....... dhe jam dakort me blu sky ske takuar akoma ate te duhurin, ate qe do jepte boten per ty... kur ta takosh do mendosh ndryshe. megjithese shume here ndodh qe e takon dhe nuk di ti ta vleresosh........
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
e dashur Gloria, me vjen keq qe te paska ndodhur dicka e ketille. Por ti nuk je as e para as e fundit. Mire nuk ishte qe te ndodhte, por ne fund te fundit, gjerat kane nje shkak prandaj dhe ndodhin ( things happen for one reason). Me mire do behet, po he mos u merzit. Ilaci me i mire eshte koha, dhe me vone as nuk do te te beje pershtypje hic. Varet se si e ke pas lidhjen ti ne fakt, sepse jane disa gjera qe nuk i harron dot, all the good memories. Por ne fillim duhet te mendosh per veten tende, te trajtonte mire? pse nuk beri ay dicka per ta mbajtur kete lidhje? Por keto skane rendesi fare moj te keqen, se ka njeres qe jane dhe me keq, degjome mua. Mos u merzit yllke, se me mire do behet.Postuar më parë nga Gloria83
ti pergjigjem pyes tende dmth: cfare keni bere per ta kalur sa me lehte ndarje
ja kam lene kohes. Kam menduar gjerat negative qe ndodhnin shpesh ne lidhejn time me ate, dhe theshja me vete qe '' nuk diti te me trajtonte mire, e dija me shpirt e zemer qe sme meritonte''. Edhe pse kane kaluar kohe nga ish lidhja ime, une prap ate njeri nuk mund ta harroj dot, sepse e kam dashur. Perkundrazi i uroj fat dhe mbaresi me njeriun qe ka zgjedhur. Sado qe te te kete lenduar, prap nuk e harron dot. Ashtu do ndihesh dhe ti nje dite, dhe do shkosh back dhe do thuash '' hajde hajde, sa e paskam vrare mendjen''.
mos u merzit Gloria, dhe te uroj gjithe te mirat![]()
--------------------------
Shume ThNx per mendimet e tua BarBie_Girl i vleresoj shume mendimet dhe keshillat e te gjitheve me siper.
THNXxxx
Gloria,mendon qe s'ka femra femra te tjera qe s'jane ndare?Madje atehere kur kishin menduar qe kishin gjetur njeriun e jetes?Mendon qe s'ka femra qe mund t'i kene tradhetuar me ndonje femer te perdale,e cila s'ishte as gjysma e tyre?Mendon qe je e para qe ndjen therje e konvulsione nga situata?Jo e dashur.Postuar më parë nga Gloria83
Nese mendoj qe egziston ai njeri?Jam e sigurte!Flas nga eksperienca personale.
Une e di se ku calon puna tek ti: ti ke ndertuar perkufizimin e mashkullit tend ideal perreth atij djalit,e tani qe je ndare me te te duket sikur ke humbur dhe mashkullin ideal ngaqe asnje tjeter s'i ngjan.Mese normale ne fakt ngaqe cdonjeri nga ne eshte unik.Ti je duke i ngulur gozhdat vetes: nese do te dalesh nga ky rreth vicioz atehere jepi nje perkufizim te ri mashkullit ideal,ama mos harro te permbledhesh dhe fjalen normalitet ne ate perkufizim.Shpesh pacientet e mi me pyesin se cfare eshte "normalja" .Per mua nje njeri eshte normal kur ai s'te demton funksionimin tend normal.Dukshem qe ai te ka demtuar,pra ai s'eshte normal,pra ai s'eshte per ty.Lere te shkoje te gjeje llojin e tije.
Bija_e_detit,goxha fjale te goditura lexova ne postimin tim.Komplimente.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Doktoreshe Blue Sky ka te drejte per ate kur thoteozhda me gozhde del!
Dhe per mendimin tim,edhe tani qe ke shkruajtur kete pyetje ne forum''cfare duhet bere qe te jete ndarja me lehte?'' je gabim,mos e mba mendjen te ai yllo,thjesht mundohu te jesh me aktive ne kete periudhe te keqe,mos u mbyll ne vetevete,dil shoqerohu me njerez te ndryshem edhe ata qe si njeh,un po sakrifikohem kesaj rradhe,po ke deshire!hehehe bej shaka po mundohem te te jap nje buzeqeshje,nejse shpresoj qe te behesh mire sa me shpejt!
Gjithe te mirat.
Without deviation from the norm, progress is not possible
thnx shume per buzeqeshjen , ja arrite qellimit .
Edhe ty Blue_Skye thnx per forcen qe me jep , ta di vertet per nder. ]
You are welcome,edhe ajo(buzeqeshja) nuk duhet te ndalet aty!hehehePostuar më parë nga Gloria83
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt