Shkencetaret nuk kane provuar asgje,ekzistenca e zotit nuk mund te provohet,mos flisni kodra pas bregut,eshte thjesht ēeshtje besimi,ti beson pa prova kurse une jo.
Shkencetaret nuk kane provuar asgje,ekzistenca e zotit nuk mund te provohet,mos flisni kodra pas bregut,eshte thjesht ēeshtje besimi,ti beson pa prova kurse une jo.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Une mendoj se ekzistenca ime do te ndryshonte, pasi vendndodhja ose perkatesia fetare, karakterizon udheheq menyren e te jetuarit, te menduarit etj..., por sido qe te jete, fakti qe provohet ekzistenca e Zotit, s'ka fare rendesi se teoria e kujt besimi fetar eshte, ky fakt te privilegjon te shohesh ate qe me pare nuk shihje o nuk dije, me nje fjale te permireson...
Ne shpesh pohojme qe besojme, por mos harrojme faktin qe kemi edhe dyshime dhe jo pak..., kjo ben pjese ne natyren tone. Kur ky "dyshim" ndalon se brejturi mendjen, ndergjegjen tone mendoj se nuk eshte pak..., jata jane ndryshon!
Eshte e pamohueshme qe besimi personal, frymezon dhe percakton sjelljen tone, zgjedhjet ne pergjithesi, konceptimin e realitetit ndryshe...
Tek e fundit fare, ne besimtaret e mire dhe te ndergjegjshem ( monoteiste ), jeta do te kishte ndryshim gjithmone me pak, pasi ne pergjithesi FEJA meson gjera te mire, por se si i aplikojme ne jete..., kjo eshte pune tjeter...!
Krijoni Kontakt