Po te jesh i dashuruar ;dhe vjen nje dite dhe e dashura te kerkon te vendosesh;
Si te veprojme per nji te ardhme.
Ju si dote mendoni ose si dote veproni.
si dojete me mir nje martes po nje bashkjetese.
??
Po te jesh i dashuruar ;dhe vjen nje dite dhe e dashura te kerkon te vendosesh;
Si te veprojme per nji te ardhme.
Ju si dote mendoni ose si dote veproni.
si dojete me mir nje martes po nje bashkjetese.
??
Ndryshuar për herë të fundit nga mitjuk : 14-05-2006 më 15:22
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
martese pas bashkejetesesj/k
jam per bashkejetesen, nuk besoj tek martesa...
Ndryshuar për herë të fundit nga Silk : 14-05-2006 më 15:35
ne qofte se dy persona ndiehen mre me njeri tjetrin,pa problem mund edhe te bashkjetojne,pasi martesa sipas meje sot eshte vetem formale.
fiks fare nji cope leter eshte ajo qe svlen per azgje!
clidhje kane formalitetet me ndienjat! mua ne fakt martesa me tmerron
rrofte bashkjetesa
failure is not an option!
Dea,
Jane tjera gjera ato qe e tmerrojne njeriun. Une nuk shoh ndonje tmerr kur nje cift qe duhen kurorezohen! Pastaj deri kur do na thuash ''rrofte bashkejetesa''?! Nuk eshte me mire qe kur te jesh e pjekur, 25 e lart, te mendosh te krijosh fimiljen tende dhe mos endesh neper krevate te ndryshme, ne te cilat do jesh gjithmone e huaj?! Ndryshon gjithcka kur behet fjale per ata njerez qe nuk preferojne te martohen ndonjehere!
Une jam per ate qe pervec te mirave te tjera te shumta, ben te mundur qe femijet te njohin prinderit, te rriten nen kujdesin e tyre, dhe pse jo prinderit e ardhem i ben qe te jene me te ndergjegjshem per cdo hap qe hedhin ne jete.
Po ashtu mendoj se me martese verteteohet besimi ndaj dy partnereve me dashuri te sinqerte ndaj njeri-tjetrit.
[QUOTE=Fenomeni]Dea,
Jane tjera gjera ato qe e tmerrojne njeriun. Une nuk shoh ndonje tmerr kur nje cift qe duhen kurorezohen! Pastaj deri kur do na thuash ''rrofte bashkejetesa''?! Nuk eshte me mire qe kur te jesh e pjekur, 25 e lart, te mendosh te krijosh fimiljen tende dhe mos endesh neper krevate te ndryshme, ne te cilat do jesh gjithmone e huaj?! Ndryshon gjithcka kur behet fjale per ata njerez qe nuk preferojne te martohen ndonjehere![/QUO
flas per nje mardhenie te qendrueshme si martesa po pa formalitete ti ke do te zgjidheje! nuk behet aspak fjale per mardhenie afatshkurtra por nje mardhenie afat gjate te konsoliduar ku dy njerez qe duhen vendosin te ndajne gjithcka bashke, ndienjat mendimet jeten, problemet. nje cope leter nuk ndryshon azgje vetem thelle ne vetdijen e tij njeriu ndergjegjsohet se tani jeta e tij eshte lidhur ligjerisht me dike tjeter! Por valle cfare efekti ka kjo tek njeriu, a nuk eshte ndonjehere nje lak qe me shume i ngaterron gjerat se qarteson! njeriu duhet ta beje gjithcka ne nje mardhenie ne emer te ndienjes dhe jo te ligjit! prandaj dhe une zgjeth bashkjetesen sepse nje cift bashkjeton sepse duhen dhe jo sepse keshtu ja dikton nje shkrese e firmosur diku ne gjendjen civile!!
failure is not an option!
Un per vete bashkjetes ,te pakten nese zgjedh personin e gabuar ,sduhet te le edhe lesht e kokes per divorc ..
heheheh bashk jetespPpPPPppPsthem gje :P
Partizoni
Krijoni Kontakt