Per disa femra mund te jete dhe arsye e paragjykimeve , kjo per disa lloj karakteresh.
I vetmi sygjerim qe di te jepja eshte qe te kesh nje bisede te sinqerte me partneren rreth ketij problemi sepse arsyet mund te jene te shumta .
Per disa femra mund te jete dhe arsye e paragjykimeve , kjo per disa lloj karakteresh.
I vetmi sygjerim qe di te jepja eshte qe te kesh nje bisede te sinqerte me partneren rreth ketij problemi sepse arsyet mund te jene te shumta .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
tani qe flasim per unaza mu kujtua nje histori me ca trima ne nje restorant turistik. ne fund te darkes na kishin ngelur njady teta veterane, made in sverige, per grand finale. dhe z. Jorgo (bossi i lokalit) u thoshte kamariereve: "e, e te vi dhe une, sua dilni dot tetave etc. etc.". po afendikoja qe i martuar me femije, dhe pak moshe e vjeter. ujk plake qe themi.
ja kthen nje nga kamarieret: ore i thote, z. Jorgo po ti ke unaze derzi.
une ne gisht e kam unazen, tha Georgi, nuk e kam ne kbeep. hahahaha
keshtu dhe kjo puna e unazes ...
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
E thjeshte, nuk i ka pelqyer dhurata, por nuk ka mundur te te thote. Beje te flase dhe te ndihet e lire edhe nese dicka nuk i pelqen atehere do te te tregoje.Postuar më parë nga landi87
Barca
Menje menje kjo dynja , menja menjes nuk i ngjan, e 2 veta me mi menje si gjen ....
Me thene te drejten un nuk mbaj unaza pervec asaj te familjes, ama po t'me merrte i dashuri, fejuari, shoku/shoqja, familja unaze, nuk do ta hiqja.
Gjithsesi nuk mendoj se eshte e thene qe ka turp, pasi ajo ska pse jep fare shpjegime per unazen, mbase thjesht s'ka qef ta vej sic thot dhe ta ruaj per raste te vecanta, kush po di.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Mendoj se o unaza nuk i pelqen fare,ose do jet shume super per moshen e saj.Mos venja e unazes ska te bej fare e do apo jo.
Dhe une nese i dashuri(fejuari) me ble nje unaz jashte shijes time sdo e vija,nese do nje person di dhe shijet e tij per te bukuren ne syt e tij.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
ajo vajza ka nje hall
ose nuk i pelqen cuni
ose nuk i pelqen uanaza
ose dhe nja hall tj qe jane thene me siper
atehere kjo vajze ka dhene nje argumet qe nuk me duket bindes
mungesa e sinqeritetit eshte shqetesim per cunin mendoj une
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
mos ja fusni kot
nese keni hallin se se panon unazen apo se ve ne dore ajo ka n je arsye per mendimin tim
Arsyeja .. nuk i keni blere unaz te bukur
sepse gocat sot vejne ne gjith gishtat unaza kot nasi kot per tangallik :P
edhe plaku im qe ka 30 vjet martuar me plaken time edhe qe nuk ka asnje unaz ne dore sepse nuk i pelqen te ver unaza ose bizhu se dashka plaken time !!! do i them njehere plakes qe ta ndaj sepse nuk ka vene unaz plaku imha ha ha !!! cjane keto gjera qe po degjojme !!! do e ndani cunin per nje unaze mer !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Mire e ke SaS ! Le te flet cuni me gocen dhe ta pyet thjesht se pse nuk e mban nese po e ben vezveze aq shum ... Nganjere njeriu nuk ka nevoj te thot "Te Dua" sepse keto fjala dashnori/rija mund ti lexon ne shikim.Postuar më parë nga SaS
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Krijoni Kontakt