Ps. Blood asgje , gatime eshte gratis.
Tave peshku u beka dhe me patate dhe hudhra, s'e dija :s
http://www.ristorantelacampagnola.com/images/pesci.JPG
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Te hash kete qe na dhe ti te fundit iken per lesh.
Dhe derrit tja japesh mer malin me vrap me gjith ato hudhra.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hudhra kur skuqet apo piqet e humbet djegesine , leshon arome dhe shije. Do provuar njehere kjo tava me patate dhe peshk .
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
He pra se nuk e dija une ket,provoje ti dhe na thuaj.Se na u bere si kavje tani![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nevojiten:
* 6 trofta mesatare
* 2 limon
* 2 lugė gjelle gjalp dhe erėza
* kripė
* piper
Pėr mbushjen nevojiten:
* 300 gr bajame tė pjekura lehtė
* 4 lugė gjelle majdanoz (ose me sy)
* 2 lugė gjelle gjalp dhe erėza
Mėnyra e gatimit:
Pastrojmė dhe lajmė nga brenda dhe jashtė troftat. I fėrkojmė me limonat dhe u hedhim kripė dhe piper dy ore mė parė. Nė njė enė pėrziejmė gjėrat qė nevojiten pėr mbushjen. I mbushim peshqit dhe nga jashtė i lyejmė me gjalp. I vendosim nė njė tepsi ose nė njė enė tjetėr qė nuk ngjit dhe i fusim nė furrė pasi e kemi nxehur mė parė furrin. I lėmė tė piqen 20-25 minuta nė njė nxehtėsi 220°C. I servirim duke i shoqėruar me patate tė skuqura ose tė pjekura.
©bukuri.com
Une taven e peshkut e bej me perime te ndryshme psh mua me pelqen peshku Koc marrim peshkun e lajme dhe e kriposim pak qerojme patate kunguj karrota qepe pak hudher ullin domate dhe disa feta limoni veme peshkun te parin ne tave dhe siper i hedhim perimet mbi peshk veme fletet e limonit sperkateni me pak vere e vaj ulliri mbeshtilleni me leter alumin dhe piqeni pastaj cte haniii mmmm![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
A ka provuar ndonjeri te haje sushi?
Cfare shije ka?
A ja vlen te shkosh ne ndonje nga keto restorantet japoneze.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 26-12-2014 mė 20:42
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Kam provuar une tani cte them varet me shije por mua sinqerisht nuk me pelqen.
Por ja vlen te provosh nje eksperince te re,
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Krijoni Kontakt