Postuar më parë nga goldian
Ju qenkenik estrada e Ballshit !!!!
Stutgart-i do pallohet nga Barcelona![]()
Ju qenkenik estrada e Ballshit !!!!
Stutgart-i do pallohet nga Barcelona![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
edhe ne ballsh po te luajme me ju te barces do ju mundimPostuar më parë nga AIRON^BOY
Shttttttttttt , mos na ul vlerat Barcelones te krahasohet me Bayernin..... Ju jeni ekip per te luajtur ne Uefa
Barcen e munde ti ne mes te Gjermanis ?!!!! Apo 0-1 doli![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
po miqesore ishte e kishim mendjen tek festa e schollit
Edhe miqesoren e vjecme 4:0 e kishit menjen tek festa goldo e ?![]()
#VamosArgentina
Grupi me i forte nga te gjithe. Lioni ne vend te pare ne grup, pas tij ndoshta Barcelona. Po shume veshtire. Stugart dhe Rangers nuk jane ekipe koti. Stuttgart do lej shpirtin ne fushe ne shtepi, Rangers po ashtu. Ndersa Lioni Jashte brenda njesoj e ka nga 4 gola do shenoje.
Postuar më parë nga AIRON^BOY
Po cdo te thuash ty se e krahason bayernin me barcen
1.po ty shoki me trego sa her e ka mar bayerni edhe sa barca shampion ligen ?????????
2. Ajo loje qe u luajt midis gjermanis ajo eshte pune qejfi vetem per hater te memet shollit do vij viti ardshem edhe ishalla do perballemi ajo do te jet sfid e vertet e mos u bazoni ne miqsore se sivjet per fatkeqsisht po lozim ne uefa kup me kete ekip superior
Andaj mos e mbani koken shum lart se e keni nje Ronaldinjo se mos ishe kan ai ju ndoshta edhe ne kup uefa sdo te loznit
POSHT BARCA
Mos Ofendo Anetaret.
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 05-09-2007 më 19:27
#VamosArgentina
Lionit i kane ik lojtare vit per vit edhe vit per vit ka dominar grupin. Lyoni shet lojtare "yje" dhe merr lojtare puntore e cilesore si puna Groso apo Baros. Mos i qani hallin Lionit, shifni Barcelonen.
Krijoni Kontakt