Eshte nje grup i forte por po ju them qe Barcelona nuk do e ket te lehte kualifikimin ose mos te them te pamunduren gjithsesi po Votoj Barcelonen "me pishmonllik" dhe Lyon qe kalojne grupin.
Eshte nje grup i forte por po ju them qe Barcelona nuk do e ket te lehte kualifikimin ose mos te them te pamunduren gjithsesi po Votoj Barcelonen "me pishmonllik" dhe Lyon qe kalojne grupin.
sipas mendimit tim Barcelona dhe lion kalojn me tej ........
Arsenal champion
Nuk behet fjale per tu kualifikuar Barca nga grupi, Barca do e fitoj Champions League kete vitPostuar më parë nga Bledari
![]()
#VamosArgentina
aty do takohemiPostuar më parë nga AIRON^BOY
lion dhe stutgart do kualifikohen
goldo: me ate menje flej tiPostuar më parë nga goldian
![]()
P.S Shif mos ju bjere Rabotnicki i Maqedonise se do ju mbyse![]()
#VamosArgentina
Sttutgart , G.Rangers
SPECIAL ONE
RAUL # 7
iiihhhh shoq a veq pse i ke inati barcelones po thu, qe shkon me tej shtuttgarti edhe Rangersi aa leje leje mos ban hajgare edhe ti ma ......Postuar më parë nga The.ReaL
po shihet pse i paske inati Barcelonen se ty kokshe me Real madridin, e barcelona sa her po ta mun hehehe
Arsenal champion
SEZONI 2006/07 : Real Madrid 2-0 Barcelona { Barcelona 3-3 Real Madrid sa her na mujti ore }
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Lyoni s`eshte me ai ekip qe ka qene. Pas ikjes se 2 lojtareve te krahut abidal dhe atij tjetrit tek chelsea, do kete mangesi te medha.
...lojen e lyonit keta te dy dhe zhuninjo e benin...
Kualifikohet barca dhe shtutgart.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
BARCA #1 +18 pik tjerat vin kshtu
Shtutgart
Lyon
Ranges
met mira![]()
Krijoni Kontakt