Valencia 0 - 2 Rosenborg
31' [0 - 1] S. Iversen
58' [0 - 2] S. Iversen
![]()
Valencia 0 - 2 Rosenborg
31' [0 - 1] S. Iversen
58' [0 - 2] S. Iversen
![]()
#VamosArgentina
Klasifikimi:
Kodi:1. Chelsea 8 2. Rosenborg 7 3. Schalke 4 4. Valencia 3
Ndeshjet e radhes:
Valencia - Schalke
Rosenborg - Chelsea
#VamosArgentina
Valencia me pak fjal 'dobt shum dobt' hallall Rosenburgut
SPECIAL ONE
RAUL # 7
shume grup interesant
nuk eshte aspak cudi te vazhdojne me tej dy skuadrat qe kryesojne tabelen aktuale
JO SEKS PARA MARTESE
Loja me e bukur mbrem ishte Chelsea - Schalke , edhe qe liverpooli shenoi 8 gola po Nuk me Pelqeu lojna ne pjesen e par liverppoli siguroj fitoren Ndersa Chelsea - Schalke edhe qe perfundoi me rezullatat te Barabart Schalke beri Lojen me te mir te kti sezonit Dje nje loj qe pat shum raste gollash si nga ana e schalkes po ashtu edhe nga Ana e Chelsea po Schalke meritoj me shum se nje pik po ja qe nuk ja doli ti merr 3 piket e para si vendas ne Ch/L
Ndersa Befasia e djeshit ishte Valencia qe Humbi ne vend te vetin me rezultat 2- o.. Lere qe humbi vet po edhe mua mi humbi 120 Fr..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Shifni vetem 1 anetare ka votuar per Rosenborg qe do te kualifikohet me tutje , gje qe eshte e mundur.
Sui generis
Valencia largohet nga kjo grup teper e dobet dhe nuk do te kete mundesine te vazhdoj gara e metutjeshme ne CH.L. Keq!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Un mendoj se Ndeshja Chelsea - Valencia do te del Baraz ndersa Schalke - Rosenborg Shalke do te Fiton..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Chelsea Tashti Është Më E Rehatuar Por Më Së Keqi Më Vie Për Valencian , Është Klub I Madh Dhe Nuk Do Të Arrij Ti Vazhdoj Garat , Ndoshta Në Këtë Ndeshje Do Kemi Një Barazim
Në Ndeshjen Rosenborg vs. Schalke Mendoj Që Do Fitoj Rosenborg.....
Suksese Të Gjitha Skuadrave Në Këtë Grup....
RENDITJA FINALE:
Chelsea 6 12
Schalke 6 8
Rosenborg 6 7
Valencia 6 5
Chelsea dhe Schalke ne raundin tjeter!
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt