Postuar më parë nga Blue_sky
Po ne praktike cbehet?![]()
Po ne praktike cbehet?![]()
Futja kot
Ne praktike, mbaje gjithmone ne tension partnerin, te kete frike se mos e lesh nga momenti ne moment, keshtu qe nuk do kete kohe te te bej te vuash.
Ne praktike sapo e sheh qe te demtoi gishtin e vogel te kembes te majte,e con ne djalle e s'shpenzon me energji me te.Postuar më parë nga Angjelini
Kam vetem nje limit: qiellin!
Sot ne nje lidhje, ka faktore te tjere qe ndikojne pervec dashurise , Egoja femer-mashkull krenaria , mosbesimi etj . Te gjitha keto e shume te tjera cojne ne vuajtje dhe nqs eshte dashuri nga te dyja palet te dy vuajne (kush me shume e kush me pak).Te gjithe besoj se e kemi provuar nje gje te tille, vetem se femra ka karakterin me te ndjeshem dhe menyren e te shprehurit me te thjeshte eshte loti.
Urime per temen ............
Postuar më parë nga engjellorja
Ne tension gjthnje thua ti pra kjo do te thote ta besh te vuaje![]()
ps thash po flsni per sinqeritet :PP
Futja kot
Prap tek vuajtja do perfundoje puna ...apo ai eshte qellimi:P
hajde mendje hajde![]()
Futja kot
shikoni tani ju te dy siper, ti blu sky dhe ti angjelini
per mendimin tim burre eshte ai qe te do, te respekton e nuk te tradheton.
keshtu qe nuk te ben te vuash e jeton e lumtur
gjith te tjeret qe veprojne pa cilesi nuk quhen burra ata por maskarenj ose.... lere me mire mos e them.
ciao
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
per mendimin tim me se miri eshte qe mos ta merr vesh vajza se mashkulli e dashuron sepse vajzat kan deshir te luajn me djemt kur e din se i kan ne dor e per qata ma mir eshte mos me dit deri ne nje kohe
Postuar më parë nga xhamia
po loja te con edhe ne beqari![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
kete smund ta kuptojn gocat se sbene te luajn shum me djem se mund te mbesin pa hiq gje
Krijoni Kontakt