Postuar më parë nga Angjelini
jo re lale se per ate pun kam digitalbin baba po mu prish digitalbi re dhe mka hyp vetja nqef te lexoj vetem libra![]()
angjelo ca jan kto stara kto alpha i ka lan baba kto markat re se jan marka te vjetrra![]()
Postuar më parë nga Angjelini
jo re lale se per ate pun kam digitalbin baba po mu prish digitalbi re dhe mka hyp vetja nqef te lexoj vetem libra![]()
angjelo ca jan kto stara kto alpha i ka lan baba kto markat re se jan marka te vjetrra![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
ty zemer do te te lexoj ungjillin une te te vijne ca mente se me duket sje hic ne temePostuar më parë nga BaBa
ku jeton ti more?ne toke me njerez apo ne hene me ufot?
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
te gjith qe jeni pergjigjur ne kjo teme, me perjashtim te babes qe do dru, keni gjetur nga nje cop te pazellit
e hapa kete teme se shikoj shum njerez, shoqe me teper e jo vetem, qe vuajne per ate qe duan.
jan ca gjera qe ndodhin ne jete te cilat jan shuuuuuuum te padrejtaaaaaaaaa
Postuar më parë nga theodora*
Eshte vete jeta qe eshte e padrejte theodora...
Nuk ka dashuri pa vuajte nuk ka dashuri pa lot e nuk ka dashuri pa jete...dhe per fat te keq jeta eshte mizore, e poshter!
ahaPostuar më parë nga peace@love
(((((((
a thua eshte e vertete kjo ?Postuar më parë nga peace@love
omon ku jon mbledh i tuf kalamojsh pa pik experience.
ai qi te don nuk te bon me qajt. kur ti fillo e qa i bi qi ti e don ate ma shum se te don ai ty. muret vesht. pranaj ju me fustana gjeni nai kaqol qi ju don ma shum se sa e doni ju.
no glove no love
Nese e dua edhe me do, ska pse te me beje te vuaje, se sic thote nje fjale e bukur.. "ai qe te do te fshin lotet" por me mire do ishte ne kte rast.. ai/ajo qe te do, ste ben te derdhesh lot, se per ti fshire ti fshijn te gjith."a eshte e vertete qe ai person qe ju doni me shum nga te gjith, eshte ai qe mund tju beje te vuani me shume?"
ndaj nese do me bej te derdh lot per te, ose te me bej te vuaj... sme dashka!![]()
ndoshta pyetja ishte,"a eshte e vertete qe ai person qe ju dashuroni,eshte ai qe mund tju beje te vuaje me shume." nese s'gaboj,pasi ne duam shume njerez dhe asnjeri seshte numri nje.Postuar më parë nga theodora*
Persa i perket pyetjes,mese normale pergjigja eshte po.
Ndarja,tradhtia.....a sdo ishin gjerat qe do te na benin te vuanim ?
Ne teori,kur dashuron,njerezve ju jep dhe force per te te demtuar.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt