Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 97 prej 97
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Sqarim: Ata ne video Babe e bire me te vertete kane patur bombe dore e jo celular dhe me te vertete qellim kane patur sulm ndaj punktit mirepo para se te shkonin kane qene te tradhtuar nga disa njerez dhe keshtu policia ka mare informata te sakta se cka pergaditet.

Duhet te folim realitetin se kur e themi ndryshe dalim budallenj.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Sqarim: Ata ne video Babe e bire me te vertete kane patur bombe dore e jo celular dhe me te vertete qellim kane patur sulm ndaj punktit mirepo para se te shkonin kane qene te tradhtuar nga disa njerez dhe keshtu policia ka mare informata te sakta se cka pergaditet.

Duhet te folim realitetin se kur e themi ndryshe dalim budallenj.

Ballisti prej asaj kohe kurr ka ndudhur kjo deri tash e kam ditur se celular ka pasur ne duar ky personi,po perseri nuk mund ti besoj kesaj qe e thua ti,mesiguri edhe ty e ke vetem te ngjume si une.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Habitem

Postimet e me siperme me kane dhene te mendoj se sa pak ne Shqiptaret e njohim akoma njeritjetrin,.
    Se pari ngjarja makabre e vrasjes se Babait dhe te Birit, mire qe ka pasur kamera qe te filmohet, se pari ata jane duke kaluar me makine , dhe se policia i ndalon, Babai gjendet duke hapur bagazhin e makines, nga kjo hiqet dyshimi se keta dy kane pregaditur ndonje sulm , pasi qe ata nese do i sulmonin policine nuk do te pranonin te ndalonin por do te kalonin me shpejtesi dhe do te hidhnin bomben, pra sulm te paramenduar ska pasur, eshte nje incident i rastit shume i trishtuar.
    Pastaj ndodhen ajo cka ndodhen, njeri polic iken i friksuar kur hasen ne rezik dhe tjetri gjuan nga afer pra ai qe kontrollon bagazhin gjuan se pari , pastaj te tjeret prej punkti, i ndjeri nxjeren bomben dhe e hudhen, por ajo nuk eksplodon,( zakonisht secila bombe duhet te posedoje fitil te sakte ne gjate luftes se kemi ditur dhe vendosnim lloj ndryshe nga ai qe i duhet ) .

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Vëllezër e motra shqiptare !

Ju përgëzojmë për vigjilencën tuaj që treguat, duke mos lejuar që të bini pre e këtyre tradhëtarëve, dhe gjithashtu iu inkurajojmë të vazhdoni t'i injoroni dhe të distancoheni nga këta antishqiptarë, të cilët thirren në gjakun e vëllezërve dhe motrave tuaja që rranë për këtë tokë. Ju ftojmë që të qëndroni të fortë dhe në gjendjen më të lartë të gadishmërisë, që mos të na befasojë asnjë situatë, të cilën mund ta inicojnë qarqet antishqiptare dhe mos iu bashkangjitni hordhive të udhëheqyra nga bashkëpunëtorët e DBK-së sllavo-maqedonase.
    Është e vërtetë se nje luftë mbarëshqiptare do të zhvillohet në tërë Ballkanin dhe kjo do jetë vendimtare që do të realizojë ëndërrën e kahmotshme shqiptare dhe amanetin deshmorëve të kombit shqiptar:
    ribashkimin kombëtar shqiptar, por kjo luftë nuk do të menaxhohet nga ata që dështuan herën e parë dhe që dëshirojnë të na sabotojnë edhe kësaj rradhe.
    Gjithashtu ju njoftojmë se kemi arritur të fusim në dorë listën e gjithë spiujëve të ish UDB-së jugosllave në të gjitha hapësirat e Shqipërise Natyrore, ku për fatin tonë më të keq, figurojnë edhe emra të njohur të politikës shqiptare, të cilët ose janë në krye të disa partive poltike shqiptare dhe aktivë në poltikën e deritanishme, ose disa prej tyre edhe deputetë të kuvendeve (parlamenteve) tona, prandej për herë të fundit iu kerkojmë që të tërhiqen nga rruga e tyre e turpit dhe e tradhëtisë, sepse në të kundertën do të na detyrojnë ta publikojmë listën me emrat e tyre, gjë të cilën nuk dëshirojmë ta bëjmë deri në ribashkimin kombëtar shqiptar, ngase neve këta lista dhe listat tjera me spiujë të shërbimeve të shumta antishqiptare (sllavo-greke) dhe te miqëve të tyre, për momentin na mjaftojnë vetëm për një qëllim, për çka edhe i kemi siguruar (duke i paguar shumë shtrenjtë), vetëm e vetëm që t'i mbrojmë strukturat tona nga këta agentura, që të mos arrijnë të na infiltrohen ne rradhët tona, ku me pergjegjësinë më të madhe morale dhe kombëtare rideklarojmë se jo vetëm aktualisht por edhe as në të ardhmen nuk ka për të arritur që të infiltrohen në rradhët tona, sepse "Syri i Shqiponjës" i Sigurimit Kombëtar Shqiptar (SKSH) të FBKSH-së përbëhet nga djelmoshat dhe vashat më të devotshëm e të mrekullueshëm (idealistë e idealiste) te popullit shqiptar, jo vetëm në hapësirat shqiptare të Shqipërisë Natyrore, por edhe jashtë saj, kudo jetojnë dhe frymojnë shqiptarët.
    Me respekt:

- Prof. Dr. Bashkim MITROVICA - Kryetar i FBKSH-së;
    - Prof. Kastriot HASI - Kordinator i këshillave të Zonës Nr.3 (Kosova Jugore-Lugina e Vardarit) të FBKSH-së;
    - Mr. Gafurr ADILI, Zëdhënës Politik i FBKSH-së.

Tiranë - Prishtinë - Shkup, më 02 shtator 2007.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Keshtu si Gafur Adili edhe une behem. Sic shkrunte "LAJM" sot komandant interneti hahaah

Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Ballisti_Tetove shumica e postimeve nuk jane serjoze, si duket ketu flitet per ceshtje kombetare, dhe sejcili duhet te jep mendimet e veta dhe me duket se me mire lufta sot behet me internet sesa prej neper sobranjet e sllavo-maqedonasve dhe me grupe te pa organizuara ,mendimi i im eshte te bashkohemi te gjithe shqiptaret nje zeri nje ideje per nje komb per ne gjuhe per nje shtet,-shqiperiaetnike. pershendetje te gjithe atyre qe meritojne

Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    http://www.youtube.com/v/MD1V59N3K5c
    kure skisha dashe te hapi kete link, me eshte regjistruar thelle ne kujtesin time ,si ngjarja me e dhimbshme e jetes , sigurisht cdo njerin e kaluara e hidhur na ka be me te pjekur,per hire te gjakut te derdhur ne shekuj sot duhej te jemi te bashkuar dhe te forte nje here e pergjithmone ti veme pik ceshtjes kombetare shqiptare, c'do gje qe sot e gezojne sllavo-maqedonasit- eshte e jona, dhe e jona do behet po te jemi te bashkuar.rojet tona, herojt kombetar(skenderbeu) tanet,pitu guli(pjetr guri),Gonxhe Bojaxhu, (le ti permenden dikush tjeter se jam me emocjone) thjesht tani per tani jemi pa identitet, nuk gezojme as te drejtat e nji populli lere me te njihemi si komb. Bashkohuni per nje komb per nje shtet per nje gjuhe per nje flamur-brohorisni nje zeri ROFTE SHQIPERIA ETNIKE.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni
    Nga Kallmeti në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 10:32
  3. Masakra E Tivarit - 1 Prill 1945
    Nga Nertili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-04-2007, 05:55
  4. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •