Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 97
    kill your idol Maska e Pedro
    Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    A nuk ka bombe ne dore ai civilisti tek makina dhe donte t´ia hidhte policave?
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Pedro
    A nuk ka bombe ne dore ai civilisti tek makina dhe donte t´ia hidhte policave?

Jo jo eshte Celular,te kishte qen bomb do ti kishe quar ne qiell kta gjak prishet,po keta pas ketij rastit thane se eshte mundu te hedh bomb.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    Epo nuk paska qene trim, por budalla.
    Une di nje rast ne mars te 1997, sapo kishin filluar trazirat ne Shqiperi dhe amerikanet derguan helikopteret te terhiqnin trupin diplomatik dhe te gjithe nenshtetasit e huaj nga Tirana dhe Shqiperia. Kur helikopteret amerikane po fluturonin mbi Sauk te Tiranes, nje katunar sauku, qe po kosiste barin me kose, e ngre kosen ne drejtim te helikoptereve dhe bente sikur po i merrte nishan, merreni me mend vete skenen. Gjejeni vete se c´ndodhi me katunarin nga Sauku. Nese se gjeni dot, po ua them une. Ai u be shoshe nga bresheria e nje mitralozi qe prej helikopterit te grupit mbeshtetes.
    Sot e kesaj dite, per ate njeri nuk thote njeri "gjynah, si iku kot ashtu", por thone:"po ai budallai c´pati?"

Keshtu edhe puna e atij, qe donte ti gjuante me celular dhjete policeve te armatosur gjer ne gryke + edhe me nje tank. Thoni te pakten qe ishte bombe, qe te thone te pakten njerezia "sa gjynah", por jo qe ishte celular, se do thone njerezit "hajde rrote k..., hajde"
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

prej kohesh ka vene studjuesit ne mendime,per arsye te mungeses totale te corapeve

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Une di nje rast ne mars te 1997, sapo kishin filluar trazirat ne Shqiperi dhe amerikanet derguan helikopteret te terhiqnin trupin diplomatik dhe te gjithe nenshtetasit e huaj nga Tirana dhe Shqiperia. Kur helikopteret amerikane po fluturonin mbi Sauk te Tiranes, nje katunar sauku, qe po kosiste barin me kose, e ngre kosen ne drejtim te helikoptereve dhe bente sikur po i merrte nishan, merreni me mend vete skenen. Gjejeni vete se c´ndodhi me katunarin nga Sauku. Nese se gjeni dot, po ua them une. Ai u be shoshe nga bresheria e nje mitralozi qe prej helikopterit te grupit mbeshtetes.
    Sot e kesaj dite, per ate njeri nuk thote njeri "gjynah, si iku kot ashtu", por thone:"po ai budallai c´pati?"

Keshtu edhe puna e atij, qe donte ti gjuante me celular dhjete policeve te armatosur gjer ne gryke + edhe me nje tank. Thoni te pakten qe ishte bombe, qe te thone te pakten njerezia "sa gjynah", por jo qe ishte celular, se do thone njerezit "hajde rrote k..., hajde"

Ty qenke kot me duket,une nuk e nxjera ketu kete video qe te tallesh ti more zotni,ju lutem mos e teproni,se kta tash nuk i kemi ne mesin tone e ti hedh fjale te kota,ne qoft se e sheh nje njeri te gjakut tend duke e vrar duhet te te vjen keq e jo si ti qe mundohesh te nxjerish fjale te kota,dmth ti nuk te dhimbet asnje ja e tregove ftyren tende,po te lutem mos shkruaj me mire dhe ne qoft se mundish ti fshish keta postimet tuaja sa eshte me heret fshi po ne qoft se nuk mundish i lutem Moderatorit ta fshij postimin e ketij njeriu qe spaska gjak Shqiptari,se di ja rasim kot ndonjeher.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    15-01-2003
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    410
    po mor daje, mire e ke ti, po une nuk e kuptova mire, se per cfare e solle ate video ti ketu? Per propagande lufte? Sepse kjo video, qe ke sjelle ti, ne fillim te ben te te vije keq, per ate e bir qe u vrane, por kur e sheh mire, per here te dyte dhe te trete, fillon e mendon, qe cdo polic, ne cdo vend te botes njesoj do te vepronte, dhe nuk ka te beje fare nese je shqiptar apo serb apo bullgar.

Mua, per vete mu duk si bombe, sepse nuk ka arsye tjeter qe te ngulmosh t´ja hedhesh policeve edhe kur e sheh qe po te gjuajne me automatik.
    Terrorizmi nuk njeh kombesi, ka vetem nje fytyre. TERRORIZEM!!!!!!!!!!!!!

PS: pastaj kujdes kur shkruan ti, fjala "shipe" eshte fjale ofenduese qe serbet e perdorin per shqiptaret, keshtu ki kujdes kur u drejtohesh bashkekombesave te tu, sepse nuk ta kane per borxh kur i ofendon.
    Lista nr5

6 kanatjere
    6 mbathje
    6 shami

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315

Mos fol dokrra kot Pedro sepse vete populli e di cfare heq me sllavomaqedonet. Prandaj nuk eshte mire te gjykosh pa menduar poziten e njerezve. Do ishte mire sikur te ndalonte policia ty ne autobahn dhe duke kujtuar se e kishe celularin granade ta kishte futur ne lule te ballit? Fundja fundit po te ishte granade me te vertete -dhe nqs ai qe do e leshonte e kishte terhequr siguresen,do shkaktonte shperthim- gjalle apo vdekur, por kjo gje nuk ndodhi. Ç'faj pati fshatari i shkrete qe ngriti kosen? Une mendoj se ishte gabimi i ushtareve qe pertuan te shihnin me dylbi se ai ishte nje fshatar i thjeshte bujk.
    Nuk mund ta kuptosh irritimin e njeriut qe ngacmohet nga autoritet vetem se eshte shqiptar,dhe faji i vetmi i tij eshte se udheton me automjet ne truallin e tij. Pse nuk verifikuan policet nqs. ishte bombe apo celular perpara, por nuk ia kursyen plumbat njeriut te pafajshem. Terrorist quhet kur njeriu do te jetoje ne vendin e tij pa u ngacmuar, paragjykuar ose diskriminuar nga nje shtet tjeter pushtues? Ja ke fut kot plako.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pyrrhus_Mollos : 04-09-2007 më 14:10
    ÇAM 24 KARAT

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Pedro si kta jane dhe ata qe nuk e kane idene e njerezimit e jo me te kombit...
    ÇAM 24 KARAT

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    po mor daje, mire e ke ti, po une nuk e kuptova mire, se per cfare e solle ate video ti ketu? Per propagande lufte? Sepse kjo video, qe ke sjelle ti, ne fillim te ben te te vije keq, per ate e bir qe u vrane, por kur e sheh mire, per here te dyte dhe te trete, fillon e mendon, qe cdo polic, ne cdo vend te botes njesoj do te vepronte, dhe nuk ka te beje fare nese je shqiptar apo serb apo bullgar.

Mua, per vete mu duk si bombe, sepse nuk ka arsye tjeter qe te ngulmosh t´ja hedhesh policeve edhe kur e sheh qe po te gjuajne me automatik.
    Terrorizmi nuk njeh kombesi, ka vetem nje fytyre. TERRORIZEM!!!!!!!!!!!!!

PS: pastaj kujdes kur shkruan ti, fjala "shipe" eshte fjale ofenduese qe serbet e perdorin per shqiptaret, keshtu ki kujdes kur u drejtohesh bashkekombesave te tu, sepse nuk ta kane per borxh kur i ofendon.

Pedro une kete video e solla vetem per te pare populli(ju) qe jetojn ne nje vend tjeter si psh Shqiperi te shohin se cka jane keto shkie qe i kemi na ketu e per kurgje tjeter,e ti nese mendon se une e kam sjell vetem per propagant apo dicka tjeter gabim e ke.Do te kisha lutur te lexojsh postimet e mije ketu te kjo tem dhe te cdo teme qe ka te bej me ceshtjen kombetare,gjithmon kam folur ate qe duhet bere e jo ajo qe nuk duhet bere dmth me luft,por kam thene me laps arrim dikundi se keshtu jo,vetem prapa na qon e askund tjeter.

Dhe ne ate cka the se perdori fjalen "shipe" ndoshta e perdorin srb apo dikush tjeter per ofendim se paskam ditur.

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Pyrrhus_Mollos
    Pedro si kta jane dhe ata qe nuk e kane idene e njerezimit e jo me te kombit...

Pyrrhus_Mollos do te kisha lutur ta shpjegojsh me mire kete per cilet e pate, te pres me kthi pergjigje.

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga Labi_shkup
    ti kenshe dervar kenshe i mire me te ngul me te be kuj patlixhani o laper ??????/

a ste duket trimeri ty ki cka e ben ket prej revoltes se madhe po ti ski faj se je msu atje Ne gjermani policit kur te ndale mundohesh motren me ja cit me ta ci

halli jot ka mbet me ofendu njerin e vdekur ooooooooooooooooo mos ma prish gjakin se do te vras oooo laper je msu ty ne gjermani policis motren me ta lip ja cet ty o laper

Labi nuk duhet me u sjell ne kete menyr duhet te miremi vesht ashtu si i ka hije nje Shqiptari respekte.

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni
    Nga Kallmeti në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 10:32
  3. Masakra E Tivarit - 1 Prill 1945
    Nga Nertili në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-04-2007, 05:55
  4. Aktakuza e tribunalit të Hagës për Haradinaj
    Nga I-amëshuar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 14:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •