Si ta xhish udhen boma ni zilePostuar më parë nga KUSi
![]()
![]()
Si ta xhish udhen boma ni zilePostuar më parë nga KUSi
![]()
![]()
HIJA E ZEZË
kush oshte per ne Tanush hajdi se e kom dit une ka shkohet po vec fora ishin kto xhi u pajta....... ce vetem eLmedini dul ma trajm ene tha si ta xhish udhen thajrem ene mu a ju qeret per kurnise skishi kon
![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
o kusi lene luften be....se mbaj mend a ke kon ktau ather kur u bo,ama kec ka kon a????kush oshte per ne Tanush hajdi se e kom dit une ka shkohet po vec fora ishin kto xhi u pajta ....... ce vetem eLmedini dul ma trajm ene tha si ta xhish udhen thajrem ene mu a ju qeret per kurnise skishi kon.......ej ka te zatekni udhes boni tfala hahahahah
Postuar më parë nga valius
se mbajsh mend se i vogel ke kon ahahahhhhaa
kur e lishaut muhallen ju une ktau nalt e majsha piken![]()
hajde se kon ta zateki di boj te fala , mos harojsh te vu bojsh te fala ene atine ka firma ene thujvu kusi kerkon hallallajk se de shkoje ne Tanush![]()
Xhi u bo shtahij , a krejsi a jo ?
Sui generis
Kusin komandant se per ndrejshe nuk e nejsim luften hahaha legjenda ini kaaaall kejt.
"Luje Zemer Luje" hahahahahahah
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
O Ximi mduket e dish ket llafin e shenjt
Pi Nfund komve njen krejet det lipej ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, det lipej![]()
Sui generis
Hahaha po po >>a bafcire e ke boo<<
Roft Bossi.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Postuar më parë nga ximi_Te
po po se ina ushtar te lazdraumen ne dum pakes kajde![]()
" oj teze a ke mledh groooooooooooosh "![]()
Krijoni Kontakt