Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441

Tema juaj u transferua në një forum tjetër

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Kroati 74-vjeçar, Oto Bariç, trajner i ri i kombëtares!
    Destinacioni: Koshi i forumit
    Tungjatjeta Ballisti_Tetove,

Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Bariç: “Kroacia nuk do ta lejonte kurrë një Sotir Nini të luante për Greqinë”

----------
    Tema: Besart Berisha

----------
    Tema: Përfaqësuesja e Kosovës në futboll

Nese keto tema jane per te fshire atehere ti je injoranti me i madh ne ForuminShqiptar. Nese keto tema nuk jane interesante ato mund te shkojn ne arkiv pasi nuk jane tema qe skane vlere.

Trego ti Bledar sa japish kontribut ne FSH respektivisht ne forumin sportiv ku je moderator ?

Turp te te vije per kete qe ke bere.

p.s Nje ankese kunder Bledarit u fshi para disa oresh kjo eshte e dyta

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk është e domosdosshme hapja e një teme në këtë nënforum. Së pari ju duhet të kontaktoni me Moderatorin në fjalë, nëse nuk arrini në një kompromis dhe jeni i bindur se Moderatori ka vepruar gabim në fshirjen e temës duhet të kontaktoni me Super Moderatorët ose Administratorët.

Ankesat do të të fshihen nëse ato përmbajnë fjalë ofenduese ndaj një anëtari të Stafit.
    Ky rregull është theksuar me mijëra herë edhe nëpër ankesa të tjera ku është përdorur i njëjti fjalor.

Nëse ju e konsideroni fshirjen e një teme si ofendues ndaj personalitetit tuaj, nuk do të thotë se duhet të ofendoni Moderatorët. Nuk e kam lexuar ankesën që keni bërë më parë, por duke u bazuar tek kjo mendoj se edhe ajo do këtë pasur fjalë ofenduese ndaj Moderatorit në fjalë.

Ju rekomandoj që herën tjetër të përdorni një fjalor të pastër, mbase atëherë ankesa juaj do merret parasysh nga Administratorët.

Gjithë të mirat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE
    Nuk është e domosdosshme hapja e një teme në këtë nënforum. Së pari ju duhet të kontaktoni me Moderatorin në fjalë, nëse nuk arrini në një kompromis dhe jeni i bindur se Moderatori ka vepruar gabim në fshirjen e temës duhet të kontaktoni me Super Moderatorët ose Administratorët.

Ankesat do të të fshihen nëse ato përmbajnë fjalë ofenduese ndaj një anëtari të Stafit.
    Ky rregull është theksuar me mijëra herë edhe nëpër ankesa të tjera ku është përdorur i njëjti fjalor.

Nëse ju e konsideroni fshirjen e një teme si ofendues ndaj personalitetit tuaj, nuk do të thotë se duhet të ofendoni Moderatorët. Nuk e kam lexuar ankesën që keni bërë më parë, por duke u bazuar tek kjo mendoj se edhe ajo do këtë pasur fjalë ofenduese ndaj Moderatorit në fjalë.

Ju rekomandoj që herën tjetër të përdorni një fjalor të pastër, mbase atëherë ankesa juaj do merret parasysh nga Administratorët.

Gjithë të mirat.
    Pse i kam thene injorant nuk duhet te ofendohet moderatori ne fjale pasi ne fakt eshte i tille. Edhe postimi tjeter ishte ne te njejtin nivel as nuk ofendova as nuk kercenova askend. Une kam shkruajtur haptas qe te gjithe te shofin se cka ka bere Bledari se edhe po ta kontaktoj privatish sic ka ndodhur ndonjehere me ndonje moderator nuk ka sukses. Po te ishte chit-chat apo lojra rebuse nuk do te merzitesha fare. Mirepo te fshish tema qe jane ne interes te vizitoreve ( edhe pse jane disa jo aktuale) mirepo ato po te ishin ne arkiv perseri makinat kerkuese do ti gjenin. Nese ka teme per Milanin, Barcelone pse mos te kete edhe per perfasqsuesen e Kosoves apo Besart Berishen.

Edhe Bledari nuk kontribon ne forumin sportiv aspak ( si eshte hapur tema ndaj tije ka shkruar disa postime hehehe ).

Vendoni ne staf vetem chatista dhe as nuk i ndroni asnjehere. Nuk vendoni fytyra te reja dhe te pershtatshem. Eshte bere demode FSH ku as moderatoret e forumeve nuk tentojne te ngjallin forumet perkatese me tema dhe diskutime interesante.

Poshte chatistat, poshte nepotizmi ne stafin e FSH. Vetedijesohuni sa nuk u ka shkelur rrota historike.

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    A do te ktheni temat apo te behemi pasiv ne hapjen e temave dhe postimeve te reja ?

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Nese keto tema jane per te fshire atehere ti je injoranti me i madh ne ForuminShqiptar. Nese keto tema nuk jane interesante ato mund te shkojn ne arkiv pasi nuk jane tema qe skane vlere.

Trego ti Bledar sa japish kontribut ne FSH respektivisht ne forumin sportiv ku je moderator ?

Turp te te vije per kete qe ke bere.
    Ballisto Mirmroma

Ne cdo sezon te ri futbollistik qe fillon ne Kampionatin Shqiptar dhe Kampionatin Kosovar Temat e vjetra hiqen nga nenforumi i Sporti Shqiptar dhe i lihet vend temat te reja qe do te hapen per sezonin e ri te kampionatit te sapo filluar dhe po ashtu dhe te komenteve.
    Kjo gje behet vit per vit per te lene me shume hapesire per temat e reja.

Dhe sa per Kontributin qe une jap ne FSH ate nuk e sheh ti por Administratoret dhe sa per Turp me mir spo e komentoj pasi une sjam "Ballist" Por Shqiptar.

p.s Nje ankese kunder Bledarit u fshi para disa oresh kjo eshte e dyta
    Per ket gje me vjen keq por nuk kam aspak asnje dijeni tani po e mar vesh qe ti po e thua.

Vendoni ne staf vetem chatista dhe as nuk i ndroni asnjehere. Nuk vendoni fytyra te reja dhe te pershtatshem. Eshte bere demode FSH ku as moderatoret e forumeve nuk tentojne te ngjallin forumet perkatese me tema dhe diskutime interesante.

Poshte chatistat, poshte nepotizmi ne stafin e FSH. Vetedijesohuni sa nuk u ka shkelur rrota historike.
    Ket do ta komentoja vetem duke thene qe je "ZILIQAR".

Dhe nje dicka mos komento me gjera si puna e chatit ose chatista etj etj pasi me sa di une qe ne kohen e partizaneve Ballistat kane qene, jane dhe do jene gjithmon Ziliqar.

Kalofsh Mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bledari : 31-08-2007 më 03:35

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Une shume mire te thash se duhet te hidhen ne arkiv e jo ne koshin e forumit. Prandaj te them edhe njehere kthej temat dhe dergoj ne arkiv e jo ne kosh te forumit.

Une skam te beje me ballistet e luftesse dyte boterore por me nje grup tifozash te Shkendijes se Tetoves , ai avatari qe e kam tek profili ti nxjer syte dhe te tregon shume mire se cka dmth po ti je antisportist dhe nuk kupton. Mos mu drejto mua me fjalor politik se nuk perzi politik ketu.

Edhe jep kontribut ne forumin sportiv se je neglizhent, e verejne edhe forumistat tjere nuk jam i vetmi. Thjesht je Chatist asgje me shume.

Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Akoma nuk jane kthyer temat !

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet në Bllog
    22
    Bledar, nuk eshte mire ti kalosh temat e vjetra te futbollit ne Koshin e Forumit pasi atje fshihen. Ato tema qe kane te bejne me nje kampionat apo skuader te caktuar, dhe kane patur shume postime, mund ti mbyllesh ne menyre qe anetaret te mos shkruajne me ne to, dhe le te ngelen ne forum. Kurse ato tema mbi sportin shqiptar apo sportiste te caktuar nuk e kane vendin ne kosh dhe as nuk duhen mbyllur, duhen lene hapur tere kohen.

Disa tema qe i pashe ne kosh i riktheva perseri tek forumi i sportit shqiptar. Kaloi ne forumin e duhur nese nuk e kane vendin aty, por mos i kalo ne kosh ne te ardhmen.

Ballisti Tetove, mos e quaj nje moderator "injorant" se e gjen veten te perjashtuar nga forumi, sado te drejte qe mund te kesh.

Albo

Tema të Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Cili eshte qendrimi i muslimaneve ndaj apostasise (blasfemis)!
    Nga Gostivari_usa në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 09-02-2009, 08:38
  4. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  5. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •