Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.
----------
Tema: Kroati 74-vjeçar, Oto Bariç, trajner i ri i kombëtares!
Destinacioni: Koshi i forumitTungjatjeta Ballisti_Tetove,
Tema më poshtë që ju keni hapur u transferua në një forum tjetër nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur në vendin e duhur ose ishte në kundërshtim me rregullat e forumit.
----------
Tema: Bariç: “Kroacia nuk do ta lejonte kurrë një Sotir Nini të luante për Greqinë”
----------
Tema: Besart Berisha
----------
Tema: Përfaqësuesja e Kosovës në futboll
Destinacioni: Koshi i forumit
Nese keto tema jane per te fshire atehere ti je injoranti me i madh ne ForuminShqiptar. Nese keto tema nuk jane interesante ato mund te shkojn ne arkiv pasi nuk jane tema qe skane vlere.
Trego ti Bledar sa japish kontribut ne FSH respektivisht ne forumin sportiv ku je moderator ?
Turp te te vije per kete qe ke bere.
p.s Nje ankese kunder Bledarit u fshi para disa oresh kjo eshte e dyta
Krijoni Kontakt