Pershendetje te gjithe sportdashesve...
Cilat jane ndeshjet me spektakolare qe keni pare dhe nuk do harroni kurre, ato me te luftuarat, apo te tjera qe kane rendesi te veçante per ju si tifoza dhe si sportdashesa ne pergjithesi?
Pershendetje te gjithe sportdashesve...
Cilat jane ndeshjet me spektakolare qe keni pare dhe nuk do harroni kurre, ato me te luftuarat, apo te tjera qe kane rendesi te veçante per ju si tifoza dhe si sportdashesa ne pergjithesi?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Cyclo,
Un kam pare 1 ndeshje po ca ndeshje ishe sikur Milani po lunte me lagje dhe jo me ekip Italian.
INTER-MILAN 0-6.
E votoj edhe une ate ndeshje!!!!Inter-Milan 0-6.Tennis!!
Ale;-"Ti piace il calcio?"
Franz;-"Si!"
Ale;-"Che squadra tifi?"
Franz;-"Inter!"
Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"
Tifozat recent ato ndeshje votojn, me spektakolaret nuk do te thote qe jane me te thellat.
Megjithate si te keni qef...
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Paskan fillu ato Milanistat me lart ... direkt ne sulm
Cyklo , teme e lezetshme kjo !
Do rifreskojme pak memorien me postimet qe do bejne...
Ca ndeshje me kujtohet mua ? .. Ca ndeshje mer jahu ?!!!
Psh , Champions League 1999 ( me duket ) Bayern - Man UTD 2 - 3
Ndeshje shume emocionale ishte ...
Pse ? Jo sepse pelqej Man UTD ( absolutisht , se atehere pelqeja Milanin ) por sepse ajo rrokullime e menjehershme rezultati e beri ndeshjen teper emocionale... ( meritonte ta fitonte Bayern )
Hollande - Itali ( Euro 2000 ) ...kulmi...kulmi...kulmi i TERRSIT
Shume loje e forte dhe me surpriza... Keto me pelqejne !
Pastaj sa here qe luan Hollanda me Brazilin ( si psh cerekfinalja e '94 dhe gjysfinalja '98 ) , Argjentinen , Gjermanine , Italine , etj ... ndeshje per tu majt mend jane
Dolem prape te tifozlliku ... e pe ? lol
PS: Me vinte inat qe nuk me kujtohej asgje tani ... ndoshta gjumi ... nani nani se u lodh laboratori brenda kafkes lol
Kam patur rastin të shikoj të filmuara komplet dy ndeshje
PARTIZANI - Austria Vjenës
Shiu binte litar dhe asnjë nga tifozat nuk lëviste nga stadiumi.Agim Murati bën një gol të shkëlqyer.
Ndeshja tjetër e po kësaj skuadre
PARTIZANI-Malmoe
Ferid Ragami humbet penallti kur rezultati ishte 1-0 për tanët.
Nuk besoja se luanim ne ,aq bukur luhej futboll,por edhe LUANIN emrat e mëdhej të asaj kohe.
ADMINISTRATOR1
Dhe ju Hollandezët,ju lutem mos na e bëni zemrën copë me Hollandën,se nuk vjen skuadër si ajo në futboll.
Ju të tjerët duhet të mësoni si luhet futbolli nga hollandezët.
ADMINISTRATOR1
Deus trimi M.United -Bayern 2-1 jo 3-2,nejse u tregove nje here realist kur the se ate ndeshje duhet ta fitonte Bayerni.
Nga ndeshjet qe kam te filmuara me ka ngel e paharruar ai spektakli i Bayernit me 8 gola qe u dha Madrileneve ne dy ndeshje ,4-1 ne Madrid dhe 4-2 ne Gjermani ,ishte ndeshja e fundit te pa arritshmit Lothar Matheus.Atmosfera e mrekullueshme.
Per te tjerat do mendoj dhe do i rikthehem temes.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Po, edhe mua me ka pelqyer jasht mase Man U - Bayern 2-1 ,finalja e kupes se kampjoneve ku norvegjezi Solskjaer shenoi 2 golat ne minutat e fundit te lojes duke e pezmatuar pa kufi vellain tim i cili eshte fanatik i madh i Bayernit.
Vecoj vitin 1996 ku Juventusi u shpall gjithashtu kampjon duke mundur Ajaxin me penallti.
Por per mua ndeshja qe me ka lene me shume mbresa ka qene Brazil-Hollande ne boterorin e 1994 qe perfundoi 3-2.
Finalja e 88's ne kampjonatin evropian Hollande-Bashkimi Sovjetik 2-0 ishte gjithashtu nje ndeshje qe nuk do ta harroj kurre pasi ishte e para ndeshje internacionale qe kam pare ne TV.
Akoma me kujtohet goli i Gulitit nga kornerja me koke qe i kaloi duarve te Desajevit.
Kurse une or njerez do te vecoja ndeshjene Midis Argjentines -RFGJ boterori mexico 86 3-2.finale e paraharuar ku tregonne dhe njehere vlerat e futbollit gjerman se fotbolli eshte 90 min.Kete gje e tregoi manchester Unit ne finale kunder bajernit 2-1 .Finale e paraharuar ajo.Dhe do te vecoja cdo ndheshje apo cdo derby Roma - Lacio Forca ROMA
O fshatar O zemer Gure qytetar Nuk behesh kurre.................................
Krijoni Kontakt