"Ne emer te popullit une po akuzohem"
Duhet ti lexosh qellimet e qellimeve qe te kuptosh cfare po shkruaj, dhe kur te lexosh nga une se nuk i di qellimet e mia atehere mund te kthesh pergjigjen me lart.
1. "Une shkruaj sepse jam ne ate pjese te jetes ku kam filluar te kerkoj. Kerkoj te kuptoj veten dhe njerzit, po shikoj ndryshimet midis "fenomeneve" aq te cuditeshme te jetes kur isha e vogel dhe jetes sime tani. Shkrimi me ndihmon, te hapem me veten dhe me njerzit" (njeri qellim - perse shkruaj)
2. "I hedh shkrimet ne forum, sepse dua te shikoj nepermjet komenteve qe marr, sa me larg apo me afer se une qendrojne opinionenet e njerzve mbi gjerat qe une diskutoj ne shkrimet e mia, ne botkuptimet e mia." (qellimi i dyte - perse i hedh ne forum)
Keto dy qellime jane arsyet perse per mua nuk ka shume rendesi une/autorja apo zhvillimi i letersise/artit.
Dua te te kujtoj se une studioj shkenca egzakte (ne jete, te pakten ne shkolle ne degen time)...si une jane dhe te tjere qe shkruajne ketu. Nuk eshte e veshtire te besh ndarjen midis shkrimtareve profesioniste dhe atyre "amatore". Gjithsesi une shkoj me parimin se te dy keto grupe kane te drejten e te shkruarit, perderisa shkrimi u sjell kenaqesi dhe per te vrare nuk vrasin apo nuk ndikojne njeri per keq (te pakten jo deri tani).
p.s. Pse beson se shumica vdesin pa admirues ?? - kane dale statistika mbi kete?! Une besoj dhe jam e sigurt se te gjithe e kane nga nje admirues, per te mos thene me shume.
Gjithashtu jam kurioze cfare lidhje kane keto pyetje me shkrimet e mia "ne vecanti"?! (nuk besoj eshte per te kuptuar thjesht qellimet e mia, se ndryshe nuk do hidhej diskutimi tek "gjithesia")
Krijoni Kontakt