pse tradhetojme? kush e di te me pergjigjet ju lutem
pse tradhetojme? kush e di te me pergjigjet ju lutem
E kam thene diku ne forum qe dashuria eshte kimi dhe martesa fizike. Pyetja jote ketu konsiston. Kur dashurojme, ndodhin nje sere reaksionesh kimike ne organizem qe ne nuk e kemi ne dore ta kontrollojme. Ke degjuar te thone "kam terheqje fizike". Kjo eshte pjesa ideale e gjese. Nese ke autokontroll te fuqishem, nuk e materializon kete "terheqje". Ne nje rast tjeter, ndodh ajo qe quhet tradheti.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Njerezit tradhetojne sepse nuk e kuptojne dhe nuk ia dine vleren e njeri -tjetrit.
PO NJERIU NUK TRADHTON VETEM KUR O I MARTUM LALO DHE KUR O I DASHURUM ,POR MBASE TI JE AKOMA I VIRGJER ME FAL DHE NUK E DI SE C'ESHTE TRADHETIA.NGA FOTOJA NE FORUM DUKESH SI CUN NE MOSHE CUDI QE TEE JESH AKOMA I VIRGJER ?
E vertett osh, nuktradhto robi vetem kur osh i martum. Tradhto robi kur ti teket. S'kan turp ca robsh koti.lol Po mire ti Pinkie se s'na ke dhon i perkufizim tradhtie, dhe ca klauzolash ka qe e perjashtojne kryerjen e marrdhenieve seksuale jashtemarrdhineore(?!) nga te quajturit tradhti. Pastaj po me sy e me men a quhet tradhti? Se me dore e me gisht e morem vesh qe quhet. Ho pra na jep kon qe te ftillohena neve dhe te pergjigjna se po folim n'hava.lol
jo alvi me sy nuk quhet tradhti po me mend quhet se po ta dha mendja me tradhtu shko e provo,ok lale i hope you find a woman soon so you can see for your self,but i hope you wont' have the same luck as some male friend i now.me respekt te madh besa
Pse tradhetojne? askush nuk e di pergjigjen e sakte ose me mire secila tradheti sipas rastit te tij.
Une do thoja se kur mbaron nje dashuri, fillon nje tradheti ...lol
I`m just saying...
What a person does for a living,
does not say who they are.
Ja nje teori e imja. Flas per burrat pasi nuk jam ekspert ne ceshtjet e femrave.
Ju vajzat kerkoni gjithmone ate aventurierin, guximtarin, ate qe ka besim ke vetja ose sic i thone kta qenat knej ka amerika, "the go getter." tani ai go getteri masi te ka go get ty, ose kedo femer tjeter, atij nuk i rrihet me ne te njejtin vend, ai duhet te go get nje tjeter e keshtu me rradhe. Ka plot njerez qe nuk tradhetojne po ka dhe plot njerez qe tradhetojne, pra arsyet jane pak me te thella se sa mund te konceptoje truri im i thjeshte po ky eshte nje shpjegim tek i cili besoj. Pastaj kur fut aty dhe shume arsye te tjera, si bitching, inatet, resent, humbje bukurie dhe atraksioni, lidhje per arsye te gabuara, tipe jokompatibel etj dhe ne kompleks eshte ndoshta edhe me e veshtire te shpjegohet. Varet nga individualiteti i sejcilit.
Me respekt, Alvi.
o pinkie, po si i thu alvit ti te gjeje nje goce, po ai e ka vene I Ojes
poshte emrit, pse kot e ka vene ai??? lol
sa per ato shrimet e alvit, me thon te drejten ne hava ke fol o alvi se as dreqi s'e merr vesh ca ke dash me tregu. gjysma e fjaleve as qe ekzistojne ne shqip, me duket mua.
sa per tradhetine, nga ana psikologjike, ata qe tradhetojne jane me afer instinktit te njeriut (si kafshe), sepse nuk bazohen ne shtrengimet qe ka vene shoqeria si psh martesa, nje partner at a time, etj. megjithate, mendoj se kur njeh dike qe te pershtatet, dhe kjo jo vetem fizikisht, mundohesh te gjesh gjithmone rruge, tip "fantasies", qe i njejti person te mbetet po aq terheqes sa ne fillim per nje kohe qe gjate, dhe mos te te vrasi ndergjegjia.![]()
normal qe gjerat behen monotone dhe the grass looks always greener on the other side, po ndaj dhe jemi njerez, dhe kemi inhibition too, se p.sh. kur na merzitet makina jone qe dikur ishte e re, nuk i kercejme makines se tjetrit direkt apo jo?se te ze ligji
e jo me me njerzit pastaj...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga J@mes : 29-11-2007 mė 11:36
Krijoni Kontakt