Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anëtarësuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Cuditem si e mbeshtesin nje shkrim pa e kuptuar se cfare eshte shkruar aty. Dhe prape vazhdojne me ate te veten!!!!
    Barca

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    per qka po menon qe kena mbet na 14 shek per mbas
    se ju e knaqet kejt shikon ti q'po ndodh ne boten e jashtme sa prostutcioni
    e shum e shum te tjera
    Po pra,a nuk eshte menyra juaj e jeteses,njesoj si14 shekuj me pare,te njejtat budalliqe,
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    numri 0.
    dhe sipas shembullit tend i bie qe zoti te jete Hiçi.
    ne fakt une besoj se zoti eshte Hiçi, edhe pse duket qesharake.
    jo ore djal une deshiroja te tregoj se para zotit nuk ka pas asgje po nuk e paske kuptuar mire

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2007
    Postime
    63
    demoni pata deshir me dit nga ti si mundesh moma argumentu se nuk ka zot dhe nuk ka parajs edhe 1 pytje a mundesh moma sqaru ne menyren tonde se si asht kriju toka pra pa fjalet qe thuhen ne fjalet e zotit 2a mendon ndonjeher kur bjen shi a thua kush e lshon kit shi e na dalin shum gjera prej shihut nje nderkryesorja asht buka edhe uji 3 a thua tash si po ndodh ne vjesht njerzit te dalin me maica me pi kafe edhe te ket nxetsi dikun mbi 20 grad a thua nga kush vin kto gjera e nese je i interesum mei dit keto gjera ather mund ti gjesh vetem ne bibel fjalen e tina edhe do ti shohesh parashikimet e kesaj kohe edhe a nuk asht e vërtet kur zoti thot perfundimi i qdo njeriut asht te une a nuk e shef njeriu jeton dikun 80vjet shumica dhe qka vdes tani a i bon vetit pytje se kush e ka stolisur qiellin me yje a thua kush i man planetet e ndryshme neper univerz qka i dim na edhe a nuk e din zbulimin me te ri shkencor se qillei asht duke u zgjerua pra akta zoti i e ka thon para shum vitetve shiko njerzit se si jan te krijuar ne edim se ekem prejardhjen prej adamit e even a nuk ja bon kur vetit si kush i ka ndryshu kshtu njerzit ne pamje dikush i zi diksuh kuq dikush bjond zeshkan a nuk ja mendon vetit keto pytje edhe mu mundu me ju pergjigj ketyre pytjeve

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,981
    Postuar më parë nga xhamia;
    -zoti gj.sh se pari krijoi njeriun duke i dhuruar mendje dhe arsye
    ai e dergoi ne nje kopsht ku ishin te gjitha te mirat e kesaj bote po ne nje vend te caktuar ai kishte lene edhe pemen e mekatit . duke e porositur njeriun qe te mos haj prej asaj peme se nuk sjell asgj te mir pos mekatit....

O njerëz të vegjël! Vini re se sa mundohen besimtarët të bindin ata që e shohin botën me sytë e tyre.Vëre re në shkrimin e më sipërm se zoti krijoi çdo gjë për të mirën e njeriut por...dreqi ta hajë...sepse harroi një pemë të mallkuar në kopësht dhe njeriu atje vajti!!!P***** me rigonë.Merrja shijen po deshe.
    Vaj me det se ç'mban kjo tokë! Ta dinte kau do pëlciste në vënd!

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Te pershendes eldonel .
    Nuk ishte edhe pergjegje shume e mire kjo me numrat se Allahu thote se ai eshte i pari dhe i fundit .Ma mire do te ishte t'ju thuhej qe te shkonin tja gjenin fundin numrave.

Aegumenti ma i mire per ta eshte surja Ihlas nga Kurani qe e solle ti. Allahu eshte Ai qe çdo krijese i drejtohet (i mbeshtetet) per çdo nevoje.

Eshte e pamundur te gjesh ndonje krijese qe se paku nje here ne jeten e tij mos ta dij se ka Krijues.
    Eshte e pamundur te gjejsh ndonje krijese qe se paku nje here ne jeten e tij te mos kete besuar ne Zot.
    Kuptohet disa njerez besojn vetem kur jane ne rrezik apo kane nevoje per diçka.
    Edhe ateistat me te medhaj e kane pasur nje kohe kur kane besuar.

Vete kam qene ateist kam shume shoke ateista , shumehere i dua ateistat ma shume se disa besimtare qe jane me te vertet hipokrita.

I pelqej ateistat sepse tregojn drejt ,nuk te genjejn per besimin e tyre.
    o only truth une doja te ju tregoja se para numrit 1 nuk ka asgje pra para Krijuesit qe e perdora me numer 1 pra tjeter krijues nuk ka perpos Allahut po keta ose nuk kuptojn ose nuk dojn me kuptuar po mos u merr me ta
    sepse keta kur mbesin vetem pa asnje ndihm kthehen te Zoti dhe kerkojn ndihme e kur jane shlir llamatin shum

hmmmm ne kete tem ateistat mendojn se jan ne te drejten dhe e argumentojn "llogjikisht "pavertetesin e te drejtes se tyre,gjithashtu dhe ne besimtaret jem plotesisht te bindur se jemi n ete drejten ,kshuqe OLIVER tuist a c eka emrin ehst lodhur me kot me gjith kto pyetje frojdiane te miksuara me mendjen e nje foshnjeje te klases se par,,,gjithsesi asnje her skemi per te ren dakord,te dyja palet i argumentojn pergjigjet kshuqa un nga ana ime them vetem kaq " o ju mosbesimtar
    un nuk adhurij ate qe ju adhuroni
    dhe as ju nuk jeni adhurues te Atij qe un adhuroj
    .......................
    ....................
    ju keni fen tuaj ,un kam fene time...
    fat keqesisht te verteten (qe un jam mese i bindur se e di,falenerimi i qofte allahut) do ta zbulojm kur te nderrojm kete jet (ose me sakt ju ateista racional do ta zbuloni

p/s no name nuk ishte copy paste,,,sa her qe futem ne forum vertetoj ate teori qe gjithmon kam urryer,,teorin e evolucionit,,po kjo teori fosil te gjall dhe sembull vetem tek ty paska gjetur perkrahje,, paske evoluar na isht besimtar ,ne njeri konfuz ,ne kerkim te besimit ,ne ateis tani na qeke ber edhe zot edhe profet,shpresoj te kesh shum adhurues qe te jeni bashk atje ku do perfundoni
    gutentag hope hope shtajgen mute muten tope

fishkelle te rrapi treshit[COLOR=DarkOrange]

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Letrat e E. Hoxhes per hetuesit ne 1983
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 19-10-2016, 08:32
  2. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  3. Konkurset, pyetjet do të shiten
    Nga ArberXYZ në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-05-2005, 08:02
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •