Nga Shtatori mund te transferohem me pune ne Dallas (Texas) edhe dosha me dit nese ka nanji nga forumi qe jeton atje, qe te me thote dicka per qytetin.
Nga Shtatori mund te transferohem me pune ne Dallas (Texas) edhe dosha me dit nese ka nanji nga forumi qe jeton atje, qe te me thote dicka per qytetin.
Përshëndetje.
Kisha dëshirë të mësoja për shqiptarët që ndodhen në këtë shtet të Amerikës. Nuk banoj aty por jam i interesuar të mësoj nëse ekzistojnë grupe, shoqata etj në këtë shtet dhe nëse është e mundur në Huston.
Kush ka informacione apo ndonjë shqiptar nga ky shtet është i rregjistruar këtu në Forum, është i lutur të më japë disa informacione.
Faleminderit,
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtë I Shenjtë...
Shqiptare ka plot.
Une jam ne Austin gjate vitit po kete vere punoj ne Houston.
Ne Houston dhe ne Dallas ekzistojne shoqata shqiptare, do t'te dergoj informata specifike sapo ti mesoj. (Adrese, # telefoni etj). Megjithse mesa di i vetmi aktivitet qe organizojne eshte mbremje per 28 nentor. :P
Faleminderit për interesin dhe i mirëpres informatat.
n
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtë I Shenjtë...
Postuar më parë nga lone_star
E njejta gje ndodh dhe ne MA.. lol..
Pse kaq dobet ne shqiptaret ne USA?
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Ajo qe me beri pershtypje ne MA ishte sasia e madhe e korcareve dhe percarja e shqiptareve ne pergjithesi...E njejta gje ndodh dhe ne MA.. lol..
Pse kaq dobet ne shqiptaret ne USA?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Lushnjar, Vlonajt, Tirans, Fierak, Berats, Korcar etj etj etj jane shume mbizoterues ne MA
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
po ne usa fierak edhe korcar ka plot edhe tirona jo per gje po jemi me te miret :P
just joking
Partizoni
Pershendetje Gjithe Shqiptareve ku do qe jane ne Shqiperi Kosove Maqedoni Mal-i-Zi Çameri ,Nga Cdo Vend i Shqiptar
i Ftoj TE Shkruajne ktu Shqiptaret Qe Ndodhen ne TEXAS
Respekte![]()
BanDa-BuTueSi
Po i njof unë disa kosovarë bile punojnë në restorantin
Venezia Italian Cafe
908 Audelia Rd Ste 500
Richardson, Dallas TX 75081
Krijoni Kontakt