Weh Shum Qetesi TeXaSi , Ku Jan Shqipet e TeXaSit
Weh Shum Qetesi TeXaSi , Ku Jan Shqipet e TeXaSit
BanDa-BuTueSi
I ka kap zheguuu![]()
Prej qe jom ardh ktu ne fun te Majit zheg I madh. Spo bojke me jetu gat ktu se po ta prishke trrunin ky van.
BTW, une jame ne Fort Bliss, nese dikush e vizitot venin knejna, ma shkruni nje email e shihemi.
Legends may sleep, but they never die.
A ka ndonje kafe shqiptaresh ketej nga north dallas? Sa kam levizur nga NYC ketu ne dallas, e spo di ku mblidhen shqipetflm paraprakisht per cdo info.
nqs do ishte fjala per ne HUSTON un jam ne shoqaten ARBERIA te cilen e sponcorizon nje miku im i familjes ,, dhe me gjith qef do te ndihmoja ,,por ne Dallas nuk kam shum shok (pervec se amerikan) nqs do mund te bej dicka ,, rrespekte
kam jetu dhe ne NYC so e di se eshte andej ,, por ta siguroj qe ktu ne texas esht shum ndryshe ,, nuk ka kafene si ne bronx brooklyn apo queens ,,,, ktu jan pak ndryshe ,,, dhe shqiptaret ktu jan shum me te "amerikanizuar" se shqiptaret e nyc ,, nuk esht se ta varin shum ,, ti mos e merr per baze mendimin tim por thjesht esht idea ime nga se kam par per 1 vit ktu ,, te uroj gjith te mirat dhe nese me degjon mua ,,, me mir behu shok me american broo,,, god bless u
Muajin tjetër shpresoj se e vizitoj San Antonio ose/edhe Dallas, dhe kisha pase dëshirë me u taku me ju qe jetoni atje.
Ndryshuar për herë të fundit nga GodSon : 10-04-2015 më 04:21
Pershendetje jam admir sinani nga kosova dhe kam fituar llotarin amerikane per green card por per ta vazhduar aplikacionin e radhes me duhet nje garantus si fillim per te qendruar tek ai un I kisha pagu sepse nuk kam asnje te aferm ne amerik. Nqofse mundet dikush ma dhan ni pegjigjje ose ni ndihm do jem falemnderus gjith jeten. Sepsekjo eshte nje shanc jetsore. Kalofshi mir.
kete vit askush nuk paska shkruar asgje keshtu qe po e thyej akullin, Pershendetje te gjithe shqipetareve ne Texas edhe vende tjera.
Krijoni Kontakt