Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
a kan donje faqe tjeter per parashikimn e ndeshjeve
se mbeta tu humb
JO SEKS PARA MARTESE
Goldian , keto i ke nga une:
www.pro-soccer.info
www.betting1x2.info
SPECIAL ONE
RAUL # 7
The.Real flm shume per ndihmen
JO SEKS PARA MARTESE
une kam kohe qe luaj me skedina por luaj thjesht
mirepo do lutesha nese ka ndonji qe me ndihmon
qa do te thote te luash BANKE?????
faleminderit
JO SEKS PARA MARTESE
ej eshte edhe Gazeta BASTI , :D:D:D:D:D , nje ne 3 ndeshje e kapin !!!
per livescore , faqja e eccobetit eshte e papame , si fillim livescore, me pas me llogari .
www.eccobet.al
a na gjen dikush ndonje faqe tjeter per parashikimin e ndeshjeve
JO SEKS PARA MARTESE
Tiketa per diten e sotme
Dortmund- Bochum 1 1.60
Mehegladbah-Frankfurt 1 2.20
Udineze-genoa 1 1.70
Milan-Napoli 1 1.60
Espanjoll-Osasuna 1 1.85
Valadolid-Sevilja 2 2.15
Ren - Sosho 1 1.70
Kofesicenti eshte 72 x 5 euro bejn 360 euro
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
une mare parashikime nga kjo faqe
www.tips4win.net
Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme
Neper keto portale te cilet i keni shkruar mundet te prezantohen vetem parashikime, sepse lojrat luhen krejt diku tjeter dhe me nje fjale asgje nuk eshte e sigurte.
Mund te themi se keto skedina mund teju sherbejn si nje pasyrim gjysmak, ju mbetet juve te jeni kreativ, me imagjinante per ta gjetur skedinat e sakta. Ne asnje faqe nuk mund te servohet nje kombinim i sakte. Ju duhet ta gjeni.
Keni kujdes nga portalet, sepse ne shum raste parashikimet i nxjerrin te gabuara, sepse sipas mendimit tim atje parashikimet bazohen ne ne formen e ekipit, pastaj statistikat e lojrave dhe shpesh her rastit qe te gjitha te gabohen ose te dalin mbrapsht.
Tani me ne fund te kamponateve , duhet pasur kujdes sepse gati shumica e lojrave , shiten, blehen, luhen per bastoret e medha dhe shum malverzimeve tjera.
Kujtoni lojrat e ketij uikendi mes Valencia : Real Madrid, pastaj Barcelona qe e nxorri nje baraz me VillaRealin ku rezultati ne favor te Barcelones 3 me 1 . Ishte shum thjeshte per ta kuptuar se loja eshte e kurdisur. Fillimisht mora nje karton te Kuq E'to pastaj ra nje penallti dhe ne minuten 90 rezultati u barazua. Shum e thjeshte , sepse Barca edhe me kete barazim e kishte te siguruar kampionatin Spanjoll, kurse Reali ne pamundesi ta ndjek rivalin te siguruar vendin e dyte.
Mirpo, para fillimit kuptohet se eshte shum konfuze gjetja e kombinimeve te sakta edhe pse intuita shpesh her anon nga ajo e sakta.
Me falni ndoshta e zgjata pak, por ajo cka desha te them se asnjehre nuk jan te gabuara parashikimet, rezultatet jan ato qe dalin te gabuara
Pershendetje ..
Krijoni Kontakt