Foggy Bottom, GWU
Foggy Bottom, GWU
http://www.albventure.com
Pra ti je student te GWU. Une jetoj ne Arlington, mund te them 3 metro staction larg teje.
yop
http://www.albventure.com
A ka ndonje ne WestVirginia. I will be attending West Virginia University.
An unexperienced life is not worth living. Socrates
une jetoj ne North VA, 10 minuta larg DC
hic desha me thene HI!![]()
Madness takes its toll, please have exact change!
o DC, E RRETHINAT...virginia, maryland ku di une...beheni nojehere bashke ju beheni? apo te vij une nga NY dhe tu mbledhSI thoni?
Na thoni c'behet ndonje gje e bukur ksaj jave anej? apo same'ol admas morgan...ka noj gje anej nga MSI?
Cdo info eshte e mirepritur, publikisht apo privatisht
have a nice one, uashingtonasa
Liebe! liebe, lass mich los!
Pershendetje juve shqiptareve te DC area. A do te organizohet ndonje gje per festen e Pavaresise kete vit ketu ne DC? Na lajmeroni edhe ne te porsardhurit. Flm.
Edhe po organizuan ndonje feste, kujt i plasi.Postuar mė parė nga LemonDrop
Pershendetje juve shqiptareve te DC area. A do te organizohet ndonje gje per festen e Pavaresise kete vit ketu ne DC? Na lajmeroni edhe ne te porsardhurit. Flm.
Ata te ambasades, edhe kur organizojne ndonje gje, e bejne ne sekret te madh. Ftojne ata qe duan. Jane te njejtet persona vit per vit. Dhe me e forta eshte qe ata qe ftohen, nuk tregojne.
Kur pyeta njehere nje funksionar te ambasades se pse nuk ftohen te gjithe shqiptaret, me tha qe nuk kishin mundesi qe t'i lajmeronin te gjithe dhe veprohej duke hapur llafin me njeri tjetrin. I thashe qe duhet te krijoni nje database, me te dhena per shqiptaret, te pakten per ata ne DC metro area, ose te beni lajmerim ne gazete, aq me teper qe secili shkon ne mbremje me parate e veta. U bene kaq vjet tani dhe asgje nuk ndryshoi dhe as qe behem me merak.
E ke mori malli te shkoje ne organizimet e merzitshme qe ben ambasada. Po thuaj ne pse nuk bejme nje organizim vete.
Ja pothuaj 10 vete a njeohem njeri tjeterin ketu dhe nja 20 te tjereve i hapim fjalen dhe keshtu fillon zgjerohet rrethi shoqeror.
SE ne na bie te shohim njeri tjetrin sa e sa here ne stacione metroje, e degjojme qe flasim shqip dhe ngurrojme te flasim.
Nejse them se gjerat do ndryshojne dhe me mire te ndryshojne.
Jam shume dakort me ty Mister. Edhe une kur e bera pyetjen nuk e kisha per festen zyrtare qe ben ambasada. Kam degjuar qe ne vitet e kaluara jane organizuar vete shqiptaret, madje kane sjelle edhe artiste nga Shqiperia, prandaj isha e interesuar te dija nqs kane ndermend te bejne ndonje gje te ngjashme kete vit. Po degjove gje te lutem me lajmero. Une jam ende duke pyetur dhe do t'iu kthej pergjigje me vone.
Pershendetje.
Krijoni Kontakt