Lol Endless !!
per veti nje dasem e thjesht mjafton, te jete moderne apo tradicionale nuk ka rendesi.
kryesorja eshte te kenaqem te gjith !
Lol sa kam qesh thekthi , kithKa maru koha e dasmave tani kap nusen ene e co te shpia maroj filmi![]()
Lol Endless !!
per veti nje dasem e thjesht mjafton, te jete moderne apo tradicionale nuk ka rendesi.
kryesorja eshte te kenaqem te gjith !
Lol sa kam qesh thekthi , kithKa maru koha e dasmave tani kap nusen ene e co te shpia maroj filmi![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Kjo eshte video e nje dasme shqiptare te bere ne USA, realizimi i papare looooool kam ngel me goje hap kur e pash
Un ke dasma ime o marr ket kameramanin ose bej njeren
Dasma e il padrino me la madrina
Keto paskan marre studio profesionale per te ju realizuar videon, dhe qenkan goxha te afte ama persa i perket dy protagonisteve...Booh, te me ndjejne por kjo nusja ma mori frymen: gjoksin e ka cuar gjer ke fyti demek per te krijuar dekolte, thua se s'ka mjaft. Qafeshkurter. Ato floke ne njeren ane si te kishte zbritur nga malet. Dhenderri me ato unaza e bling-blings qe...brrrrr![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
O Bluje po dhe un o goc per realizim e kisha fjalen... se keta te dy eeehhhh me mir s'po them gje se mjafton qe pelqejne njeri-tjetrin
sa per dasmen time nuk diskutohet qe do behet ne Shqiperi, dhe me traditat tona, aheng 1 jave te tere t'knaqen njerezit... kot nuk thon nje martohet 100 shkallohen ... epo ta vertetojme shprehjen![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nyx : 22-11-2007 mė 22:44
Kjo qaf shkurtra pse e kishte shtrenguar gjoksin ne ate menyre? Apo donte te tregonte se kishte gjoks, Vera Gjolekaj..!! Avash pra se gjoks kemi te gjithe..ahahaha
nejse Video e bukur pa shaka, ajo qaf shkurter, ai duke pare unazen 5 her duke menduar me vete, te martohem mos te martohem.. lol
Kushedi tani sa te lumtur jan Vera edhe Mark gjon markaj.
Sa per temen, dasma ime do jete alla shqiptarce, edhe moderne.. i kam te dyja kushtet si per dasem me orkester si me Dj... vetem nusja me mungon.. lol![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Apollyon, qenkan nga Kosova![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
dasmen un e bera vetem me shoqni se pleqt qe ftojn ne dasem familjaret tan e kan menjen me ngren e jo me kercy e me bo qef.dasmen ta bo shoqnia
Krijoni Kontakt