Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se publikimi i emrave te cifteve te divorcuara perben cenim te te drejtave

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

28 87.50%
  • Jo

4 12.50%
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e mergimi98
    Anëtarësuar
    07-02-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania !
    Postime
    34

Lightbulb 470 çifte zgjedhin divorcin, u dalin emrat në gazetë

Do doja te jepja edhe shkrimin nga i cili me lindi ideja e hapjes se kesaj teme por per shkak te faktit se emrat e publikuar aty jane privacy atehere me respekt per jeten personale te atyre individeve qe per arsye te ndryshme kane vendosur te zgjidhin martesen e tyre ,ku ne shume raste duke lene edhe femijet ne mes te nje "lufte" te pashpallur, vendosa te mos e bej nje gje te tille.
    Per te gjithe ata qe duan ta shohin listen e publikuar nga e famshmja dhe antishqiptarja "GAZETA SHQIPTARE" ( qe nuk mund te jete e tille kurrsesi ) mund te vizitojne balkanweb.com ku edhe eshte tek linku i Gazetes . Ajo qe me shqeteson eshte fakti se edhe pas 17 vjetesh te experiences ne lemine gazetarise nje gazete e cila e mban veten per nje nder me kryesoret ne treg arrin te shkele mbi te drejtat kushtetuese te shtetasve shqiptare. Eshte e drejte e mbrojtur me kushtetute dhe e njohur nderkomberisht e drejta e privacy.
    Mos jemi bere gje lolo e botes ne shqiptaret qe te tallen gazetat shqipetare me ne ???? U mesuam me gazetat e huaja sepse edhe i ndihmuam ne paksa por ne kete rast duke njohur edhe menatlitetin dhe karakterin e shqiptareve atehere nuk e di se ku e shpie mushka Gazeten .
    Do te ishte objekt i prokurorise shqipetare qe te marre masat dhe te filloje ndjekje penale per ideatoret dhe pergjegjesit e ketij veprimi qe ne te ardhmen mund te kasifikohet edhe si kriminal sepse gazeta vete ne kafene ,kafenete i sterhollojne muhabetet, muhabetet vine dhe trashen dhe si perfundim personaliteti i dikujt nuk ia lejon ti anashkaloje keto veprime dhe si rezultat do kemi vrasje ,plagosje ,femije qe do rriten pa njerin prind apo pa te dy .
    I bej thirrje cdo shqiptari qe e quan veten shqiptar dhe i rrjedh gjak ne venat e tij te bejne cmos per te ndaluar kete cmenduri te disa mediave qe perbehen nga pseudoshqiptare qe paguhen nga sherbimet e huaja perreth nesh .

2. #-8
    Faktikisht e lexova dhe vet kete lajm dhe po aq i habitur sa postuesi me lart pyeta veten si ka mundesi qe behen publik emrat e personave qe ndahen!!!! Nuk e di me ca te drejte behet nje gje e tille por dikushi duhet te ngrije zerin per kete. Persa i perket etiketimit te problemit si veprim "anti-shqiptar" nuk me duket shume e duhur, megjithate po e lej me kaq.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

3. #-7
    Un ja futa kot , votova jo.
    Me vone lexova tekstin siper dhe kuptova qe duhet te votoja po.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

4. #-6
    KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Sigurisht Qe Po..............

Me Cte Drejte Nxjerrin Emrat Ne Gazete?
    dont worry be happy

5. #-5
    Mire ua bejn... ca eshte kjo pune kshu, martohu edhe ndahu.. merr nusen pa e dite se mund te jete martu 3 her.. mire jua bejn, mundesisht tjua bejn emrat me boje te trashe edhe te zeze qe te dallohen mire.

Votoja JO.. jam pro daljes ktyre emrave ne gazete.. u msun keq kta, martohu ndahu, pfff sju ze suma ven.

DO me u nda tani? ja ta marrim vesh i her te gjith se filani e filanja kan qene te martum.. jo te shkojne njerzit si miza nqull.

PO PO PO PO PO PO PO PO PO PO QITJUANIIIIII EMRAAAATTTT QITJUANIIII EMRATTTTTTTTTT

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Sigurisht, nuk eshte per t´u habitur. Oh, sa mire ua bejne. Jane disa te drejta, ne kete kontekst me bie ne sy vecanerisht shkurorezimi, qe shkojne me pjekurine e kultures. Jo sic bejne tani- e marr s´e mar. Do e maresh e do pelsasesh bile! Dhe nese e len pa kurre fare faje, do te vrasi.

7. #-3
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hahahaha,kur isha ne Shqiperi pashe qe aty iu dilte nami publikisht dynjase

- piket e provimeve te matures te nxjerrura publikisht ne gazete mengjes per mengjes.(eh,kur me kujtohet mua si piket e provimit na i nxirrnin ne formen me diskrete ne domeinin personal te universitetit,as studentet e te njejtit grup s'ishin ne dijeni per piket)
    -Sot kishin nxjerrur listen vetem te atyre qe kishin ngelur tek inxhenieria(me duket)dhe elektriku

S'ka qeveri te ju ver frerin ketyre,e keto vete s'kane as kod etik.
    Budallenj dhe ato qe s'reagojne kur shohin te dhenat personale ne gazeta,pse nuk i hedhin ne gjygj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-08-2007 më 04:26
    Kam vetem nje limit: qiellin!

8. #-2
    - piket e provimeve te matures te nxjerrura publikisht ne gazete mengjes per mengjes.
    -Sot kishin nxjerrur listen vetem te atyre qe kishin ngelur tek inxhenieria(me duket)dhe elektriku
    Mire jua bejn edhe ktyre, se mbeten lokaleve duke pire kafe... te gjith te lista zeze du ti shoh

9. #-1
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Mire jua bejn edhe ktyre, se mbeten lokaleve duke pire kafe... te gjith te lista zeze du ti shoh
    Ti paske qene yllke shembullore?Hè?
    Aman,cili nga ne s'eshte perplasur kafeve ne vend qe te shkonim ne ndonje ore leksioni?Rini hesapi.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Ti paske qene yllke shembullore?Hè?
    Aman,cili nga ne s'eshte perplasur kafeve ne vend qe te shkonim ne ndonje ore leksioni?Rini hesapi.
    Jo un te pakten nuk kam ber fare shkolle, skishin cte me nxirrnin, nuk isha i zoti te rrija ne shkolle, mesoja nuk eshte se nuk mesoja, ama pertoja te rrija ne shkolle, plus qe ne gjimnaz kam qene ne kohen e 97.. e kisha mendjen tjeter vend, se kisha te shkolla... bera cbera u arratisa, por te pakten them me mire qe mesova shkollen e jetes, se sa pa shkolle fare.

Nese sje i zoti te rrish ne shkolle ( si une ) atehere pse humb kohen, edhe harxhon leket.. merru me ndonje pune, fundja ske ci ben, edhe shkolla gjer ne nje fare pike eshte me detyrim, pastaj ste detyron me njeri, nese ke deshire te rrish, ok, Nese ske rruga mbare. Un zgjodha rrugen e mbare.. lol

Nuk pendohem qe e lashe gjimnazin, do pendohesha nese do shtyja kohen ne gjimnaz, se vitet do iknin edhe un prap sdo mesoja asgje, tani te pakten kam disa zanate, edhe kam nje pune timen.. Nuk them qe te len shkollen, Por edhe kafeneve nuk rrihet, se ske ce do ate dipllome, nese ske kuptuar asgje nga shkolla.. ky eshte mendimi im te pakten, i drejte apo i gabuar qofte zgjodha ate qe me dukej me e drejta.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Të shkruajmë një lajm për në gazetë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2017, 04:48
  2. Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  3. Ndihme per nje Gazete
    Nga Palma në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 15:26
  4. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  5. BIZNESI - gazeta me e re ne Shqiperi!
    Nga Living in Vain në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 02-09-2003, 04:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •