Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se publikimi i emrave te cifteve te divorcuara perben cenim te te drejtave

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

28 87.50%
  • Jo

4 12.50%
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Ne fakt, Blue Sky, une te citova sepse ti bie ne kundershtim me fjalet e tua. Dhe mos fshi tekste vetem per arsye se nuk ke hallin te me pergjigjesh! Ate qe une shkrova ishte vetem nje degradim i tekstit tend nencmues ndaj Endless. Dhe nuk e ben vetem ndaj ketij, por eshte gje qe perseritet. Te them perseri, qe jane ata( sikur ti) qe mjegullojme termin autoritet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Kurse Blue Sky ka shlyer nje shkrese timen qe nuk ka pasur as konotacion te fyeres, por thjeshte ia degradova teorine e thjeshte qe kishte, por per kete tekst te R2T, qe permban fjale shume nencmuese shkruan kete:

R2T,
    e kote te te them qe tipologjia qe shfaq ne forum eshte arsye e vlefeshme per te mos besuar ne martese
    S'je ne gjendje te bisedosh ne forum pa perdorur nje fjalor te rendomte?Mendon qe anetaret e tjere s'jane ne gjendje te perdorin te njejtin fjalor?Nese ke dyshime ne lidhje me kete hajde bujrum,ta provojme bashke!
    Nje gje qe s'mund te duroj jane tipat qe duan te duket cool duke share si ne rruge.

Citim
    Postuar më parë nga Morning star

Nuk them qe te len shkollen, Por edhe kafeneve nuk rrihet, se ske ce do ate dipllome, nese ske kuptuar asgje nga shkolla.. ky eshte mendimi im te pakten, i drejte apo i gabuar qofte zgjodha ate qe me dukej me e drejta.

Une se di ca bejne ne Shqiperi se kam ndjekur shume pak shkolle andej,trajektin tim arsimor e kam kryer jashte vendit mgjth te gjitheve na ka ndodhur te mos shkojme ne ndonje leksion meqe ishte ne mengjes heret ose na dilte ndonje shok a shoqe ke kthesa e fakultetit dhe o burra,kafe.
    Tani,te pakten ketu ku jam une,pa thyer koken mire duke studiuar s'te jep kush fakultet,keshtu qe ajo dipllome duhet qe c'ke me te.Personalisht piketat e"shkolles te jetes" i kam marre ne universitet.

--------------------------------------------------------------------------------

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Citim
    Postuar më parë nga Blue_sky

Une s'thashe qe s'jam dakord me ate cfare tha,R2T,perkundrazi,mendoj qe ka te drejte ne shumicen e pikave qe zgjeroi.Ajo qe s'me pelqeu ishte fjalori qe perdori per te shpalosur idete e veta.

Se kush tha mesiper qe divorci qenka banalitet a di une,jo s'eshte banalitet,eshte instrument ligjor per te ndrequr gabimet e atyre njerezve qe bene nje zgjidhje te gabuar ne te kaluaren.Tani gjithe ne shpresojme qe te martohemi vetem nje here por kurre s'duhet thene kurre.Jetes s'i dihet.Ka raste qe me zor po durojme veten,jo me derr-verret e dikujt tjeter.
    Kujt dreqin i duhet lista e te divorcuarve ne gazete njehere?Ajde popull ajde.

Blue Sky, dmth. qe njeriut i lejohet te shprehet me fyerje ndaj tjereve nese e ben me formulim te rrjedhshem, apo? Dhe i lejohet te jete i piste, derisa ti je i/e pajtimit, apo?

Je njeri i vobekte.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    R2T,
    e di cfare?Jepi dore te lire fantazise tende se kjo e meritoka plotesisht!

Gurraçaçke,
    s'te vjen keq qe lexova vetem 10 rreshtat e pare te volumeve te veprave te tua Enveriane,apo jo?
    Po pate shqetesime ose gjera te tjera,mund te me shkruash pa problem ne MP.Keto llap-llapet sa lart-sa-poshte si marr parasysh FARE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 27-08-2007 më 11:23
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    R2T,
    e di cfare?Jepi dore te lire fantazise tende se kjo e meritoka plotesisht!

Sic e thashe dhe me perpara "informacioni eshte aq i vlefeshem sa dhe kapaciteti apo deshira e personit te cilit i drejtohet". Cdo njeri duhet te perqendrohet e te beje ate gje per te cilen eshte me i afte dhe ka talentin me te madh. Me sa duket si ne rastin tend, dhe ne te kesaj shushunjes tjeter, keto aftesi (si shume femra te tjera Shqiptare) kufizohen ne larje pjatash, gatim vezesh, pastrim banje e ndonje aktivitet tjeter per te cilin nuk te duhet çadër. Te agrumentoj logjikisht ne kete teme me secilen nga ju do ishte harxhim i kote qelizash trunore. Meqenese me sa duket argumentimi per temen ne fjale mes nesh ka mbaruar, (po ta perseris) po pate ndonje gje tjeter per te shtuar ma nis ne privat, aty flasim më "lirshëm".
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Shih-shih,dreqi,qenka bere lepurush i urte.Me likes that!
    Per nje gje te jesh i sigurte,lepurush kembe-lesh,aftesite e mia si dhe kualifikimi im profesional shkon disa here me lart se i yti dhe i shume njerezve ketu.Mund te kem 1000 defekte si njeri por jo ne fushen profesionale
    Tani,ti lepurushi,vetem ne fushen e emancipimit te femres mos na ngacmo

P.s.Kisha kohe pa e degjuar fjale "shushunjez",gezohem qe jetoka e gjalle ne zemrat e popullit . Shtesat e tjera i ke ne vend tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 29-08-2007 më 02:33
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Kush niset te bej sevda ne kohet e pleqerise. Jeni shume te vjeter per mua. Dukeni edhe qe keni deshtuar ne realitet dhe mundoheni te kompenzoni ate qe keni humbur ne virtualitet. Pleqe...hahhaha

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Të shkruajmë një lajm për në gazetë
    Nga Davius në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2017, 04:48
  2. Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-07-2006, 00:50
  3. Ndihme per nje Gazete
    Nga Palma në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-03-2006, 15:26
  4. Intervistë me Karlo Bollino, pronar i Gazeta Shqiptare
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-03-2005, 12:00
  5. BIZNESI - gazeta me e re ne Shqiperi!
    Nga Living in Vain në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 02-09-2003, 04:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •