Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    po mire mer ata qe vdesin per flamur pse nuk i shikoj te dalim te gjithe shesheve edhe te protestojme nga politikanet qe na kane pushtuar !!! ata po na e perdhosin flamurin po na pine gjakun !!! kshu me fjale e di une qe jemi trima te medhenj ne !!! por ama edhe me vepra edhe jo vetem kundrejt pushtuesit te jashtem por edhe atoj te brendshem !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Une do te luftoj edhe ne qofte nevoja edhe jeten do ta jepja per flamur po shtohet pytja a ja vlen te vdesesh per njerzit qe e udheheqin qat flamur pergjegjja JO . sepse dim ne se famijlet e deshmorve dalin e kerkojn nje kafshat buke rrugeve e nuk kan shtepi flejn naper tenda edhe prinderit , vellezerit , binjet e tyre e kan dhen jeten per flamur per atdhe askush nuk i ndihmon ata. e sa i perket me na marr ndokush sikur anglia ( Hong-kongun) spajtohem me mir eshe kan qe te na udhhesh dikush sikur Enver Hoxha qather ishim bo njerz si duhet .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une do vdisja vetem nese do me mbulonit me flamur
    JO SEKS PARA MARTESE

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Ne shqiptaret armikun e kemi brenda, pastaj nuk jemi per lufte ne.
    Sot te flasesh per lufte ne ate kuptimin e ketushem eshte anakronike dhe e kote.
    Pastaj nuk eshte dhuna qe na mungon ne shqiptareve eshte inteligjenca ajo qe na duhet.
    Jemi nje popull primitiv, i kompleksuar nga padituria qe na mbizotron; nuk eshte e nevojshme te japesh jeten per te bere dicka per vendin, mjafton te besh dicka me te thjeshte.
    Nqs, do te vinte puna deri aty qe e vetmja zgjidhje do ishte lufta, per te mbrojtur familjen dhe vendin tim un do behesha kamikaz.. Por ce do kot te flasim per gjera qe tani jane surreale, ne tani duhet te flasim per gjera me pragmatike, nuk na mungon patriotizmi neve se kemi nje kultur shekullore, por mua me duket me patriotike te "luftojme" per te rivendosur vlerat qe duhet te karakterizojne nje shtet te emancipuar, se jemi bere gazi i botes, korrupsioni po e degjeneron fare shoqerine tone, jemi bere ndyresira fare, keto maskarenjte jane rreziku i vetem qe duhet te luftojme se te tjerat vine vete pastaj.. Vlerat morale na mungojne, jo patreotizmi..
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar mė parė nga Morning star Lexo Postimin
    Kam 3 pyetje:

Pse jemi kaq Patriote kur bejm debat ndermjet njeri tjetrit!?

Edhe a do vdisnit per flamur nese SOT jo neser por SOT nese do na pushtonin, do hidhej njeri ne lufte??

Edhe nje te fundit, do ishte me mire sikur neve te na merrte ndonje shtet tjeter, p.sh si mori Anglia Hong Kongun i beri njerez edhe me vone e leshoi!!??

kaq kisha.
    Pytje me vend.

Patriot duhet te jesh gjithemon kure eshte ne pytje Kombi.

Po sigurishte qe do te vdesim per flamur sepse ay flamur simbolizon gjakun e shqipetarit dhe une do te isha krenar po te kishte me vete edhe nje pike gjaku timin flamuri kombetar.

Po duhet te dishe se ne ishime shtet thuaja para Angelis, Perandoria Iliri ishte shteti qe u ndesh ne shume luftra me me prandorin romake,kjo ishte ne kohen e Inkasve.
    E sa per te na bere njerz ne duhet te behemi vete se nuk na beri as Turku per 500 vjet e as Shkau e as tjerat shtete nuk do ta arrijne qellimin po nuk deshtem ne te behemi njerze.
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    OOOO sa patriot paskemi ne ket forum ...!me akuzojn mua.... nje femer ..... qe shes atdheun,me vjen per te qesh.Shqiptaret kan shit "motrat"e tyre per lek lat nam .jeni ne vend te par per prostituzion edhe kini surrat e me mbroni atdheun.Atdheun jeni ju qe e degjeneruat,edhe ne femrat (sidomos kush jeton jasht)ju na keni degjeneruar se i merrni e i coni ne rrug,ate dini ju ne vend qe ti meshoni kasmes i meshoni llapes.sdoni skllaveri..po grat tuaja i harruat qe i keni e i trajtoni akoma me keq se skllavet,na vjen turp te themi qe jemi shqiptare vetem nga ju,
    Tokio Hotel...

Ne rradhe te pare qetesohu te lutem sepse nuk ja vlen te zihemi ketu,por te diskutojme!
    Une te lexova dhe te jap shume te drejte per keto qe thua,pasi edhe une kam njohur kurbetin qe prej 17 vitesh dhe kam marre mizorite e "krimineleve shqiptare"!
    Po te diēka dua te te kundershoj....
    Mos i fut te gjithe meshkujt ne nje thes,per hir te disa personave qe na kane turperuar kombin nuk kemi pse te urrejme te gjithe shqiptaret!!!!
    Ka akoma plot njerez te mire dhe patriote,te siguroj qe ka akoma!

Respekte
    "Carpe Diem"

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ju lutem permbajuni temes....
    Jo me ofendime ndaj njeri tjetrit dhe ulini germat!
    Debatet lejohen po jo te ofendoheni dhe te ulni njeri tjetrin!

Flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    DI ANA e di shum mir qe nuk jante gjith njelloj por ama pak jan te mir.kam 12 vjet ne mergim erdha kur mbarova klasen e katert edhe shqipen nuk di ta shkruaj mir edhe ky ishte qellimi i par qe un u futa ne ket forum,po flas kshu se me sa po shof un ne ket forum duken te gjith sikur jan te pikuar ,shqiptaret e mir un i kam njohur i kam ne shkoll cdo dit cuna qe me te vertet ja vlen te thuash qe jan per hajer,............ ,prandaj nuk hezim perpara ne se shumices i mungon respekti e kultura.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 19-12-2007 mė 14:04
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    Shumica Nuk Vdesin Por Ka Edhe Nga Ata Qė Mund Tė Japin Jetėn Pėr Flamur , Si p.sh Populli SHqiptarė Ka Shumė Trima Tė Tillė

Citim Postuar mė parė nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    DI ANA e di shum mir qe nuk jante gjith njelloj por ama pak jan te mir.kam 12 vjet ne mergim erdha kur mbarova klasen e katert edhe shqipen nuk di ta shkruaj mir edhe ky ishte qellimi i par qe un u futa ne ket forum,po flas kshu se me sa po shof un ne ket forum duken te gjith sikur jan te pikuar ,shqiptaret e mir un i kam njohur i kam ne shkoll cdo dit cuna qe me te vertet ja vlen te thuash qe jan per hajer,............ ,prandaj nuk hezim perpara ne se shumices i mungon respekti e kultura.
    Ke te drejte, mungon kultura edhe respekti, sidomos ndaj seksit femer.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rugova: Kosova duhet te kete flamur te vete
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 14:51
  2. Pafajėsi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  3. Kenget e Azemit
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 09:58
  4. Flamur Nallbani
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 04:04
  5. Maqedoni, festa pa flamur
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 03:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •