Borix, ashtu me te lumte, e ke shijuar kete vere si jo me mire
Shume foto te lezetshme. Na nxore mallin...
Borix, ashtu me te lumte, e ke shijuar kete vere si jo me mire
Shume foto te lezetshme. Na nxore mallin...
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Shume te bukura fotot dhe me te vertet qe na nxorren mallin.
Visage
There is no reply to the ignorant like keeping silence!
[QUOTE=Borix]7. Ne nje vend-ndalimi ne zonen e Ujit te Ftohte. Pema ne sfond eshte horizontalisht paralel me detin:
shume foto e bukur
Nuk jane aqe te mira keto foto, ndoshta nga kualieti i dobet apo qe jemi mesuar ti shofim ne letra panorama postale me te mira...
Jam i sigurt se viten e ardhshem Borix do e zgjedh nje aparat fotografik Nikon 10 milion piks. del fantezi, nejse me afer realitetit per ne qe nuk kemimundesi ti vizitojm keto vende.
Foto te bukura Borix pergezime per temen![]()
#VamosArgentina
Duhet te jete kjo nje reklame e pelqyeshme per te gjithe kosovaret, te cilet kane emrin Vlora, por njohin vetem Durresin...Jam i sigurt se viten e ardhshem Borix do e zgjedh nje aparat fotografik Nikon 10 milion piks. del fantezi, nejse me afer realitetit per ne qe nuk kemimundesi ti vizitojm keto vende.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Ja dhe nje peme tjeter qe rritet horizontalisht ne Vlore (Kodra e Kuzum-Babase).
Foto shume te bukura . Urime . Ne disa foto ka nje qartesi reale dhe me rezolucion shume te mire. Kjo tregon qe aparatin e keni shume te mire . Por duke mare foto ne levizje humbet cilesia ,aq me teper e demtojne cilesin dhe xhamat e makines . Po te kishit bere fotot duke vendosur aparatin ne opsionin e duhur ,gje e cila kerkon eksperience do te kishit cilesi akoma me te mire . Ne vendosjen e opsioneve qe ka camera do shume kujdes ende dhe une ,keto gabime i bej ne shume foto dhe gjithmon mesoj diēka te re me foto provat qe bej . Personalisht disponoj shume foto nga bregdeti i Vlores . Vlora me pelqen shume .
Pershendetje miqesore .
tamam foto te bukura.......paskemi bere te njejtat foto pothuajse.....edhe pse eshte nje rruge e vetem,lol.!!
foto e 1 eshte perendim i henes......e kam fotografuar ne nje restorant ,ku poshte derdhej perroi.....e menaxhonin ca djeme nga vlora, fantastike!
![]()
Krijoni Kontakt