Ximi shum amblemen e rrezikshme e pasniPostuar më parë nga ximi_Te
Ximi shum amblemen e rrezikshme e pasniPostuar më parë nga ximi_Te
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Me ato thejkat atej - ma majr t'ia kishi vu emnin HANXHAR DIVIZIJA!
Hehehehe ... urime Kacaket! RENOVA luan futboll te shkelqyeshem. E kam pare nja dy - tre here (sepse s'e ndjek kush e di sa futbollin ketu ke ne).
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Me rendesi eshte se Tetova gradualisht po ecen para normal se lokalzmat do te ndikojne po besoj se ma mrie eshte te kete ma shume ekipe shqiptare ne Lige te pare. Une per vete personalisht e perjetoj shume mire kur shoh se sa po zhvillohet sporti shqiptar edhepse si gjithnje ne shqiptaret vete kemi krijuar ekipe sna ka finacuar asnjeher shteti e kjo eshte per tu pershendetPostuar më parë nga Alienated
edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem
Postuar më parë nga strong_07
Kuptohet te rrezikshem jemi edhe naa,si gjithmon me klub dhe me tifoz po aq sa jemi,1 tifoz e kemi sa 100 tifoza tjer.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Heheh ximi mejr e ke thon ju ini 1 sa 100 , aman ne stadion se kallxoni ket , hmm
Sui generis
Mirer kishte qene ne ndeshje te rendishme te shkojme ne perkrahje te Shkendijes kur ka nevoje ne ndonje dneshje konakut. Poe njeta te ndodh edhe Renova te luaj. Fundja miore eshte ta perpkrahim njeri tjetrin ck thoni
nauk ska xhi te fort ini![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Ximi te me intereson ku mund te blejme dresa te renoves sepse dua ta blej nje
Kush do e zevendesoj Kostovin....keni ndonje informat....
Krijoni Kontakt