Postuar më parë nga Besniku
Dmth ballistet e kan Poshtersa emrin a????????????
Postuar më parë nga Besniku
Dmth ballistet e kan Poshtersa emrin a????????????
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Po ce ene ne ballistet smundim kurxho te bojm ne klub ama ce i thim dhembet perdit ...muhabet ne kesePostuar më parë nga Sheriff
![]()
Postuar më parë nga Albanian^Boy
Hahahah sa interesant e ke than!!T'njofshem?Pse kush duhet te na njofe,taj?Pse a thush ka dikush prej klubeve tjeter vec xhi mundohen tbohen tnjofshem!!AA mundet ataj,se di ndoshta
phaahah
Living in philosophy!!
Majr thujsh gjene,le tkete muhabet heeehPostuar më parë nga Ballisti_Tetove
Living in philosophy!!
Amblema e Kacakve.
![]()
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Me ja hequr ato grafikat qenka njilloj si flamuri i Serbise.Postuar më parë nga ximi_Te
![]()
![]()
Hajt per hajr ju qoft. hehe pak shaka.
Ju kishalut pa ofendime. Kacak ajne njejte si jane plisat, si jane tifozat kuq e zi si jane shfercerat. Duhet ti pranoni si vlaznit tuaj.
Ju lus pa ofendime.
Hajde tua urojme ardhejn ne fam,iljen tone edhe kacakeve.
Bejeni nje hap para se jetojme ne nje qytet dhe shumbim asgje te kemi dy klube ne Lige te pare
edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem
Hajde kacak hajeeeeeeeeee
Sui generis
ghahahah Pse be Ballistet si permendish heheh nejse ua kije inatin per atPostuar më parë nga babadimri
sIDOQoft haj per haj u koft ishalla mroni dikund..ene shajf hichni ato plecht xhi rajn me ju ene mendojn se bojn tifo a 2 dhemb i kan mbet nkrejt gojen hehe...
me vjen keq po se kam be me qellim. vetem se kur behet fjale dallimi ne mes Ballisteve dhe kacakeve une si dalloj per vete bile me vjen mire qe kemi dy fanse shqiptare nga tetova. nese behen edhe tre edhe ma mire skam asgje kunder.Postuar më parë nga besar_atb
vetem kujtojeni se dikur kete kenaqesi se kemi pas, tash nuk mundemi ta durojme njeri-tjetrin.
Duhet pak ma shuem ta duam njeri jetrin besoj ska asgje te keqe
edhe kur bie cohem...kurre nuk dorezohem
Krijoni Kontakt