Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Mire ta pakten tani te merret me qente shqiptare, meqe paska eksperience ke fusha e ushqimit.
    Hajde teme hajde, kane turp keta njerez qe e quajne veten gazetare apo jo?

Oh se mu kujtua, po ai ose ajo qe pastronte jashteqitjet e qenit nuk e paskan marre ne interviste ? Gjynah, do ishte interesante
    NeverAgainVolunteerYourself

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Rapsoul i nderuar!

Lavdi rakise !Gezuar!

Qellimi nuk eshte tek qent , po aty se ishin qen te serbit , lexoe mire tekstin dhe pastaj jep gjykime
    Nese e more per gjykim ate qe shkrova , do te me vinte shume keq nese do te lexoja pergjigjen pasi te kisha gjykuar seriozisht.
    Gjithmone kur shkruajme dicka kemi nje qellim besoj.
    Nuk e di kush e ka shkruar kete me siper.Jam i bindur vetem per nje gje .Vetem fjaline e fundit po te rilexosh ke kuptuar sa gabim eshte tema, ose reportazhi ,ose skica, ose buk e gojes.
    Ti e di mire qe une nuk kam qellime te keqija kur flas .Me ty, jo qe jo, se je mik i Shoqates anonime por ne pergjithesi me askend pervecse me FJOLLAT qe me ka share Rakine.
    Po me the se e ke shkruar vete kete te kerkoj falje publikisht bile po deshe do ta botoj faljen.

Tani dy fjale per shkrimin.
    Cfare kuptoj une nje lexues i turmes.
    1-Kur kishim mardhenie me Jugosllavine cdo gje ishte ne rregull midis dy vendeve tona dhe zonja e shtepise e donte shume kuzhinieren shqiptare(deri tani qente ne rregull).
    Kur filluan problemet midis nesh (erdhi ambasadori i ri )kuzhinieren nuk e donte shume (qente ne rregull akoma).
    Kur filloi lufta ne Kosove personeli i ambasades u largua,kuzhinieria pa pune (qente e gjore jetim).

Pra :
    Po te mos ish bere lufta ne Kosove, nuk do te ishte katandisur keshtu as kuzhinieria,as shoqja e saj, as te famshmit Leo-Suzi,as njerez nuk do te ishin vrare ne Kosove pra ,ajo qe ndodhi ne Jugosllavi ishte gabim.Ky ishte mesazhi qe morra Rapsoul miku im, prandaj reagova ashtu.
    Te paca! Mos ma ver re mua se flas percart ndonjehere por tani nuk kam pire asnje gote te betohem.
    Gezuar!

Gjithmone me kan pelqyer qente ,kam pare edhe nje film , ku qente kishin marre me vehte udheheqesin e nje shteti dhe kishin dale per gjah. Film madheshtor....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 21-08-2007 më 23:52

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Shpresa Rama nga Vushtrria, talente e botës
    Nga Vicianum në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-02-2009, 19:27
  2. Frika, Shpresa, Sinqeriteti, Mbeshtetja
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-08-2005, 13:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •