Postuar më parë nga KUSi
Ne Evrop jemi naa mundet pse jo e Shkendijen ma qun Amerik tej haha po normal ne Amerik sdijn te lujn futboll hahahaha.
Ene me ato rrezultate sham si shpesh i lipen po hajt ishalla i lipen ene ma tutje ok.
Po
Jo
Ndoshta
Idee skam
Postuar më parë nga KUSi
Ne Evrop jemi naa mundet pse jo e Shkendijen ma qun Amerik tej haha po normal ne Amerik sdijn te lujn futboll hahahaha.
Ene me ato rrezultate sham si shpesh i lipen po hajt ishalla i lipen ene ma tutje ok.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Prajtni ene pakeessss de ndodhin disa ndryshimee ......Postuar më parë nga ximi_Te
![]()
Bufii
Ju de nejsni ceshtej prejt se ala sina bo hazer, prejtni ene pak ene nen kur tevu veje rendi te pejkni pi lige ahahah se simjet shpetim skini mo, as barazhin sen e rokni drejt ne ftora liga ahahaha.
P.S Kusi ket vjet sham de vu japim de va mushim strajcen 5 copa e din tej ahahah![]()
#VamosArgentina
[/B]Postuar më parë nga ximi_Te
nuk e di kush din te luje kush nauk une vec ni send u thash xhi ne ina USA per ju se ju thujshi xhi ini Nato
a sa per rezulltatet da e permendi sa her xhi te lavdroheni ju hahahahahhaha
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Po ku kije ftejr ta permendish rezultatin be, kur asni her ne karieren tuj skini honger ni dore cello 5 copa ahahahhahahahhahahahha mare madhe jazek u koft ene ala rezultat permendishgrrrrrrr mrrrrrr vrrrrrrrrr
#VamosArgentina
Postuar më parë nga KUSi
Kusi Amerika me Naton kajn dallim te madh me duket,dallimin xhije vet ma mejr se une duhet te bi ma se neser ne provim jam heret trego dallimin nese e din ta lexoj neser ok hajt Naten tanvee.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Postuar më parë nga thekthi
hahahah her me pare her pa pare ne ju ........... 4-2zemer mos te ardh merzi une ta mteki
p.s ximi hic nuk ka dallim se Natoja per te sulmau mer urdher pi Amerikes , shaum frajk ta kapen mendja ket se oshte e leht![]()
O ni dor be ni dor a e din sa oshte ahahahahhahahahha
P.S KUsi a de ma shejtni mu shkendijen ti thom pjakit nja 500 metre dru tja haje nonen ti fuge per shkendin ta shputoje pi lige se qeter fe ska, duhet deni care tja xhijm ahahhahaha
#VamosArgentina
Postuar më parë nga thekthi
ne ne lig simjet de rajm me cato paret xhi de va shesim lojat juve hahahahha
ju sva man te na mundi neve ene de va shesim de bojm deni pare , se njeri kit te kcijat nuk i ka po ka ene deni te majr ahhahahahahha
4 -2
Hahhahhahahhaha po po kur mirni ka ni dor bojni sikurse i shejtni lojat ahhahahahahahahahahhagrrrrrrrrrrrrrrrr
P.S Hice at rezultatin me te kuce se mi vret sejt ni dor ahahhahaha
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt