Close

Rezultati i Sondazhit: A do ta kishit perkrahur bashkimin e dy klubeve shqiptare KF Shkendija dhe KF Renova

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

5 19.23%
  • Jo

16 61.54%
  • Ndoshta

4 15.38%
  • Idee skam

1 3.85%
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga KUSi
    NATO-ja sen mer veprim pa mos e pajt Ameriken d.m.th ene ju sen mirni vendim pa mos e pajt SHKENDIJEN e madhe ahhahahhha

Nato ta caj mrencen une

p.s shkrumi cato rezulltatet ne mes viti xhi i kajn si te dush hahahahhahaha

Ne Evrop jemi naa mundet pse jo e Shkendijen ma qun Amerik tej haha po normal ne Amerik sdijn te lujn futboll hahahaha.

Ene me ato rrezultate sham si shpesh i lipen po hajt ishalla i lipen ene ma tutje ok.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e bufii
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    thekthi nuk kum pa ala tu shku dikush kunder Nato-s.

Buffi e di se kije qif te mare Shkendija amen nuk shoh se mundet ta mare te luftoj per titull tash per tash,sa per te mar Titull tash per tash me favorite prej ekipeve Shqiptare jan Renova dhe Millano,Shkendija me Bashkimin me dobt jane,nuk foli nga inati dicka po foli ashtu siq eshte realiteti siq shihet.
    Prajtni ene pakeessss de ndodhin disa ndryshimee ......
    Bufii

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ju de nejsni ceshtej prejt se ala sina bo hazer, prejtni ene pak ene nen kur tevu veje rendi te pejkni pi lige ahahah se simjet shpetim skini mo, as barazhin sen e rokni drejt ne ftora liga ahahaha.

P.S Kusi ket vjet sham de vu japim de va mushim strajcen 5 copa e din tej ahahah
    #VamosArgentina

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    [/B]
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    Ne Evrop jemi naa mundet pse jo e Shkendijen ma qun Amerik tej haha po normal ne Amerik sdijn te lujn futboll hahahaha.

Ene me ato rrezultate sham si shpesh i lipen po hajt ishalla i lipen ene ma tutje ok.

nuk e di kush din te luje kush nauk une vec ni send u thash xhi ne ina USA per ju se ju thujshi xhi ini Nato

a sa per rezulltatet da e permendi sa her xhi te lavdroheni ju hahahahahhaha
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Po ku kije ftejr ta permendish rezultatin be, kur asni her ne karieren tuj skini honger ni dore cello 5 copa ahahahhahahahhahahahha mare madhe jazek u koft ene ala rezultat permendish grrrrrrr mrrrrrr vrrrrrrrrr
    #VamosArgentina

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga KUSi
    [/B]

nuk e di kush din te luje kush nauk une vec ni send u thash xhi ne ina USA per ju se ju thujshi xhi ini Nato

a sa per rezulltatet da e permendi sa her xhi te lavdroheni ju hahahahahhaha

Kusi Amerika me Naton kajn dallim te madh me duket,dallimin xhije vet ma mejr se une duhet te bi ma se neser ne provim jam heret trego dallimin nese e din ta lexoj neser ok hajt Naten tanvee.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga thekthi
    Po ku kije ftejr ta permendish rezultatin be, kur asni her ne karieren tuj skini honger ni dore cello 5 copa ahahahhahahahhahahahha mare madhe jazek u koft ene ala rezultat permendish grrrrrrr mrrrrrr vrrrrrrrrr

hahahah her me pare her pa pare ne ju ........... 4-2 zemer mos te ardh merzi une ta mteki

p.s ximi hic nuk ka dallim se Natoja per te sulmau mer urdher pi Amerikes , shaum frajk ta kapen mendja ket se oshte e leht

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    O ni dor be ni dor a e din sa oshte ahahahahhahahahha

P.S KUsi a de ma shejtni mu shkendijen ti thom pjakit nja 500 metre dru tja haje nonen ti fuge per shkendin ta shputoje pi lige se qeter fe ska, duhet deni care tja xhijm ahahhahaha
    #VamosArgentina

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga thekthi
    O ni dor be ni dor a e din sa oshte ahahahahhahahahha

P.S KUsi a de ma shejtni mu shkendijen ti thom pjakit nja 500 metre dru tja haje nonen ti fuge per shkendin ta shputoje pi lige se qeter fe ska, duhet deni care tja xhijm ahahhahaha

ne ne lig simjet de rajm me cato paret xhi de va shesim lojat juve hahahahha
    ju sva man te na mundi neve ene de va shesim de bojm deni pare , se njeri kit te kcijat nuk i ka po ka ene deni te majr ahhahahahahha

4 -2

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Hahhahhahahhaha po po kur mirni ka ni dor bojni sikurse i shejtni lojat ahhahahahahahahahahha grrrrrrrrrrrrrrrr

P.S Hice at rezultatin me te kuce se mi vret sejt ni dor ahahhahaha
    #VamosArgentina

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhën si ‘agjent serb’
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Nëse kishit takuar një idhull, ju kishit bërë...
    Nga Davius në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:14
  3. Bashkim Fino kandidati i së majtës për president
    Nga shefqeti11 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 07:59
  4. Bashkim Gazidede, ish kreu i SHISH kthehet në Shqipëri
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •