Close

Rezultati i Sondazhit: A do ta kishit perkrahur bashkimin e dy klubeve shqiptare KF Shkendija dhe KF Renova

Votues
26. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

5 19.23%
  • Jo

16 61.54%
  • Ndoshta

4 15.38%
  • Idee skam

1 3.85%
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Shkendija eshte ne kriz financiare dhe ka qef te behet bashk me nje Klub te fort ekonomikisht sic eshte Renova amo sma mer mendja se Renova do bashkohet se ajo vet do behet superfuqi ne ket shtet te vogel me 2 milion banor

Ne sezonin e kaluar Renova u tregua se eshte ekip shum i fort dhe arriti ne vendin e 4 ............. ne ket vit mund ta arrij vendin e 2 menjeher mbas Milanos
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar Maska e valius
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    277
    ne ket vit mund ta arrij vendin e 2 menjeher mbas Milanos
    hihihihihi ama e ke thon ce ket ehehhe ( meniher mbas milanos )

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    NUkme vjen interesant kur lexoj lloj lloj postimesh e di se Millanoja eshte e fort po ende heret eshte me fol se mandej mundohemi ti hekim postimet po per fat te mire ketu postime rrin dhe cdo postim do ta rrikujtojm perseri.

Renova krejt te mirat i ka po problemi me i madh i Renoves eshte se ende nuk i ka nxesit e vet kur dalin ata ateher ma mer mendja se do te luftojn me xhdo fuqi qe posedojn secili prej lojtareve,Shkendija i ka te gjitha po ja qe nuk din me shfrytzu asnjeri prej ketyre kryetarve qe e marin.

Dhe Renova dal nga dal do ti ngjitet vendit te par.

Me vjen keq per Shkendijen vetem per nje gje se ne 2009 i bon 30 vjet qe egziston si klub po per fat te keq ende asnje titull nuk ka te maret.

Dhe per Millanon e ceka edhe me lart ende heret eshte me fol po per tash mire eshte deri diku po ma tutje do te shohim.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e bufii
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    NUkme vjen interesant kur lexoj lloj lloj postimesh e di se Millanoja eshte e fort po ende heret eshte me fol se mandej mundohemi ti hekim postimet po per fat te mire ketu postime rrin dhe cdo postim do ta rrikujtojm perseri.

Renova krejt te mirat i ka po problemi me i madh i Renoves eshte se ende nuk i ka nxesit e vet kur dalin ata ateher ma mer mendja se do te luftojn me xhdo fuqi qe posedojn secili prej lojtareve,Shkendija i ka te gjitha po ja qe nuk din me shfrytzu asnjeri prej ketyre kryetarve qe e marin.

Dhe Renova dal nga dal do ti ngjitet vendit te par.

Me vjen keq per Shkendijen vetem per nje gje se ne 2009 i bon 30 vjet qe egziston si klub po per fat te keq ende asnje titull nuk ka te maret.

Dhe per Millanon e ceka edhe me lart ende heret eshte me fol po per tash mire eshte deri diku po ma tutje do te shohim.

se shpejti de mare
    Bufii

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2007
    Postime
    102
    Citim Postuar më parë nga Balli
    Pytja nuk o gllupo, tej ije gllup. Mduket pi kur e krahasoj Sameti Shkendijen me Barcelonen TEJ paske hi ne filmat e Spanjes. Pse cella pi ktine ekipave tona te duket Atletiko MAdrid ose Real Madrid..... sa per informate Reali sicellin vjet osht konkurent per tu bo shampion, kallxom tej cellin vjet ne kina kon konkurent per tu bo shampion ne Lige, cellin vjet ne kina him mbaj vendin e 5 ose 4. Mo bon kshtou krahasime ene niher se troshka me duken....

P.S Kur ska rezultate, duhet te kekrohen menyra si te arrrijme deri te ato....

Hahah taj ma seriozno se un e paske mar ket krahasimin,un tapkten vec shembull e mora phaaahaa
    Living in philosophy!!

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga bufii
    se shpejti de mare
    buffi per cilen mendon se de mare Renoven,Shkendijen,Millanon,Bashkimin apo kur do hipje Slloga ajo perseri do te mare sic ka marur gjithmon.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e bufii
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    buffi per cilen mendon se de mare Renoven,Shkendijen,Millanon,Bashkimin apo kur do hipje Slloga ajo perseri do te mare sic ka marur gjithmon.
    SHKENDIJEN sigurisht...
    Bufii

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    O djema ni pyetje kom un.

A shkohet kunder NATO-s ?
    #VamosArgentina

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga thekthi

NATO-ja sen mer veprim pa mos e pajt Ameriken d.m.th ene ju sen mirni vendim pa mos e pajt SHKENDIJEN e madhe ahhahahhha

Nato ta caj mrencen une

p.s shkrumi cato rezulltatet ne mes viti xhi i kajn si te dush hahahahhahaha
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga thekthi

thekthi nuk kum pa ala tu shku dikush kunder Nato-s.

Buffi e di se kije qif te mare Shkendija amen nuk shoh se mundet ta mare te luftoj per titull tash per tash,sa per te mar Titull tash per tash me favorite prej ekipeve Shqiptare jan Renova dhe Millano,Shkendija me Bashkimin me dobt jane,nuk foli nga inati dicka po foli ashtu siq eshte realiteti siq shihet.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhën si ‘agjent serb’
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Nëse kishit takuar një idhull, ju kishit bërë...
    Nga Davius në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:14
  3. Bashkim Fino kandidati i së majtës për president
    Nga shefqeti11 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 07:59
  4. Bashkim Gazidede, ish kreu i SHISH kthehet në Shqipëri
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 09:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •