Close

Rezultati i Sondazhit: Cili Qytet ne Maqedoni mendoni se ka jete te mire nate per Rinine Shqiptare?

Votues
53. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shkupi

6 11.32%
  • Tetova

23 43.40%
  • Gostivari

1 1.89%
  • Kumanova

6 11.32%
  • Struga

4 7.55%
  • Ohri

2 3.77%
  • Dibra

1 1.89%
  • Prespa

0 0%
  • Kercova

2 3.77%
  • Se di

4 7.55%
  • Asnjera

4 7.55%
  • Te Gjitha

0 0%
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 92
    Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501

Sa Kot Qenke

Citim Postuar më parë nga Periodi
    Pershendetje Besar

Gjerat te cilet nuk i njohim mire ose hiç, jemi te prirur t'i paragjykojm. Ne kete rast paragjykimet e tua kan marre nje dimenzion aq te madh se i teri po dukesh shum naiv dhe i mbeshtjellur me inate galaktike duke menduar se Une Tetoven e paskam inat dhe Tetovaret gjithashtu.
    Nuk po dua qe t'a shperlaj trurin, sepse une nuk e ndaj asnje qytet dhe asnje krahine, mjafton per mua te jet shqiptar dhe te kenaqem me ata ,pamavarsisht nga vijn...gjithandej trojeve shqiptare.
    Te kisha lutur te mos i lexosh shkresat e mia i emocionaur sepse po te erresohet gjykimi dhe po kalon ne paragjykime dhe vandalizem.

Nuk me pengon asgje dhe nuk marr asgje personale nga mendimet e tua, dhe me asnje rast nuk desha qe t'a ekspozoj veten tim, jam apo nuk jam dikushi. Megjitahet si duket tash me terhoqe per 'gjuhe' pa dashur t'a thej modestine time , por automatikisht me duhet te bej nje margetin personal.
    Puna qe e punoj , me lidh kryekput me shum njerez nga te gjitha qytetet e Maqedonise, ne veçanti ketu kisha theksuar Tetovaret (edhe ate te gjinise se bute) . Nuk po them se femrat nga qytetet tjera jan 'engjuj' por edhe ato te cilet jan nga qyteti te cilin vie ti,pra Tetova... i kan ne qejf ata te 'huajt'.
    Dhe si i 'huaj' qe jam une per ato, me ka rastisur shum here te pim kafe dhe her her nga nje porci akullore ne keto kohra te nxehta dhe tropilkale qe po mbreterojn ne mbare vendin.
    Per hiç gja, ... por te them te drejten, entuzizamohem teper kur jam ne shoqeri me femra, plus asaj kam fatin qe ende te kem status beqari keshtu qe s'po me pengon asgje te kenaqem me to , ..deri ne exstaze.
    Fundja jam i prirur te jem xhentellmen karshi seciles, dhe kjo eshte nje motivacion plus qe jam i dashur per te gjitha .
    Asgje te keqe, apo jo ?!

Nderime ...

P.S:

Per 'jeten e nates' ne Tetove, mesova mjaft nga ju. Edhe pse kete 'risi' i kam pas te njohura edhe me heret.

Ja fillove me be pyetje te ndryshme dhe sa i lexova postimet e krejtve sado pak te jan pergjigj per cdo pyetjen tende,po tash e shoh ku e paske pasur qellimin ti te lavderohesh se ke pun me femra te Tetoves po ok nese je aq xhentellmen a ketu u desht me u treg,aiii po ske ku te tregohesh,ei ai pash zotin me trego nga je kisha deshir te madhe ta di mesiiguri edhe plot tjer e mendojn kete si une te dim se nga je,te pres me tregu.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga ximi_Te
    Ja fillove me be pyetje te ndryshme dhe sa i lexova postimet e krejtve sado pak te jan pergjigj per cdo pyetjen tende,po tash e shoh ku e paske pasur qellimin ti te lavderohesh se ke pun me femra te Tetoves po ok nese je aq xhentellmen a ketu u desht me u treg,aiii po ske ku te tregohesh,ei ai pash zotin me trego nga je kisha deshir te madhe ta di mesiiguri edhe plot tjer e mendojn kete si une te dim se nga je,te pres me tregu.
    Shife si ka shkuar degë me degë askund nuk ka qen ne nje muhabet

Se di si duhet te jet jeta e nates me ndryshe ketu kur ne te gjithe e dim ne c'shtet jetojm se di cfar donte me shum zotria jet Holiwodi apo New York

Po me ne fund e tregoj veten qe eshte xhentill
    Ma ka mbush menden
    Veq xhi nuk kom nji Ksul se kesh te ja cit.

Nje te sigurt e ka se ato qe i ka ne fis edhe ne familje te ngusht ato krejt te virgjera i ka!!!!!!
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    Nuk do t'i pergjithesoja te gjithe Tetovaret, megjitahet me keqardhej them se shumica e 'debatuesve' qe u kyqen ne teme nuk kan aspak kulture, mirsjellje dhe norma te bashkbisedimit konstruktiv,njerzor dhe demokratik.
    Ata padyshim pasqyron varferine shpirteroire dhe kolektive,...me keqardhe e theme pjesa dermuese e tyre jane ne gjendje te jene edhe nen nje jorgan me dreqin e mallkuar, vetem qe ta shpetojne fizikun e ndegjegjes se deformuar, se pakut qe u duket formalisht.
    Duke i nisur nga e gjithe kjo, njerzve me karakter labil dhe fjalor shtatzarak, nuk duhet dhene besimin per te folur per asgje se e perdhosin dhe e strekeqin deri ne devalvim te plote ( ne kete rast) Tetoven heroike dhe qytetin e bukur me dy Univerzitete.
    Aspak nuk me pengon ajo qe e merrni ne mbrojtje njeri tjetrin, e sidomos Tetoven. Ju mund ta zeni edhe "kumbar" njeri-tjetrin po deshet. Por realiteti eshte kokeforet dhe mur i pakalueshem. Problemi kyq per shumicen e shqiptareve eshte se nuk jan aspak auto-kritik, por si gjithmon flutuojn me presh ne b... duke leshuar deklarata pompoze,avantureske e romantike per diqka qe nuk eshte realitet, por me e keqja e te keqijave edhe ofendime ne familje dhe fis pa asnje preteks.
    Kjo sinqerisht eshte brengosese, .
    Per shkaqe 'higjienike' nuk po permend emra dhe pseudonime. Mewgjithate perallat orientale kan pasur nje Nasrdein te cilet secilen ngjarje e kan hijeshuar dhe etiketuar sipas kohes dhe motit, mirepo neve nuk na duhet Nasredini por duhet te punojm dhe te mundohemi qe perallat e bukura orientale, ti bejm realitete ne vendet ku jetojm dhe punojm..
    Te zhytur ne ujrat e lokalizmit dhe te pshjetllur nen levozhge egoizmi, nuk kan aspak tolerim qe dikush t'u thot nje kritike dashamirese per realitetin 'nudo' qe mbizotron ne keto hapsira, fjala bie edhe ne tetove dhe qytet tjera.
    Une ne fillim te debatit u thash, se po patet qejf te jeni 'mesi i botes' nuk po u'a prishim kete 'privilegj'. Por nese doni te diskutojm ne menyre pragamtike t'i hedhin argumentet ne flete, ateher bejuni gati t'i pranojm te gjitha, ashtu siq jan pamvarisht.
    Ju s'deshtet, e devalvuat temen ne kahje personale, njeher duke e tertheruar me muzik 'tallava' pastaj duke fyer dhe nençmuar edhe me ngushte.
    Matrapazet, lakejt, dredharaket, asnjehere ne historine e njerezimit nuk i kane sjelle kombit dhe shoqerise te tyre gje te mbare. Ata jane te destinuar te perfundojne me turpe.
    Dihet se, nese egziston ndergjegja ajo duhet gervishur sadopak.
    Une pa hezitim do ta vazhdoje "vallen" ne kete teme, deri sa edhe te bindeni se mbrojta e verberte eshte shume e demshme,madje madje edhe tejet qesharake!
    Por, amaaa .... nuk do t'i pergjigjem asnje shkrese provokative e cila e cenon dinjitetin tim personal, qofte edhe ne kete form ''enigmatike'.

Pershendetje ..

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Periodi..shoki nuk ka asgje te keqe nese mendon se thua te verteten..ta them une se e verteta yte eshte e verber..
    vetem dicka te te cek ketu me larte ke thene "Une ne fillim te debatit u thash, se po patet qejf te jeni 'mesi i botes' nuk po u'a prishim kete 'privilegj'. Por nese doni te diskutojm ne menyre pragamtike t'i hedhin argumentet ne flete, ateher bejuni gati t'i pranojm te gjitha, ashtu siq jan pamvarisht." neve nuk themi qe jemi mesi i botes mirepo themi se jemi e gjith bota a nese mendon se ke argumente per ti hedhur ne flete lidhur me kete teme urdhero zotrote jam i gatshem te debatoj me ty vetem me argumente lidhur me temen...

Pershendetje

Rossonero per sempre Maska e woLfy
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Vendndodhja
    Në shtëpi para kompjuterit
    Postime
    39
    TETOVA forever I LOVE IT and i wouldn't change it for any place in the world
    Shumë zhurmë për asgjë

Rhythm And Poetry Maska e The VeGGa
    Anëtarësuar
    17-05-2007
    Vendndodhja
    TeToVa-Ilirida
    Postime
    67
    Tetova ......
    ULTRAS BALLISTET

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Gostivari & Shkupi

I wanna live 'til I die, Maska e PlAyBoY
    Anëtarësuar
    31-08-2007
    Vendndodhja
    # Save santa a trip... be naughty with me!
    Postime
    104
    Me DuKet Se QENkaM I VeTmI Qe Ka VoTuAR PeR StRuGen HiHiHiHihI Jo PeR BdONjE GjE PoR NjOf Ma ShUmE StRUgANEt eeeeeeeeeee EEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE
    * Fightingh for peace it's.. like fu..king for virginity.!!

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Pse more gjith ato name jeni duke i dhane,po pse universitetin tetova e ndertoj apo gjithe shqiptaret ne maqedoni dhe aneban europes kontribuan qe te ket dhe ne tetove univesit shqiptar, dhe nuk don te thot qe tetova eshte kryeqyteti i maqedonise jeni duke i ngatruar gjerat jeni duke i bere lemsh,nese ti e din se ne tetove behet qejf ok mire,por edhe te tjeret kane mendimin e tyre se ku behet qejfi naten ne duash te bejsh qejf shko dhe ne bjeshke behet qejfi,mos i ngatroni gjerat duhet mbajtur kritikat jo te eksploroni ne internet,shikoni se ai ju provokojti ju lat name.

Per mua eshte Dibra dhe Struga

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    238
    Ama me te vertete e keni bere Tetoven si me qene Las Vegas hehehe. Jam Tetovar dhe e dua shum Tetoven. Me te vertete sipas standardeve atje dhe qyteteve apo qytezave tjera ka pak me shume gjera interesante per jete nate, por nuk eshte dicka speciale ashtu. Ka akoma per te u arritur nje nivel ashtu ku do te kete jete nate te forte me plot aktivitete te ndryshme.

Tash e di se disa do te me thoni se nuk jam atje tani, por kam plot njerez qe vijn nga Tetova dhe me tregojn se si jan punet. Bile sot u kthyen do familjare dhe me treguan shume gjera, disat shum te mira dhe disat jo aq te mira.

Me mire do te ishte njiher t'a pastroni qytetin nga ata qent e eger qe bejn nam dhe jan te leshuar sallamadi neper qytet, mandej te investohet ne ndonje park, te ulet pak krimi, e ateher flitni pak ma shum per jeten e nates.

Hajt mos ma zini per te madhe, por habitem pak kur shoh njerez qe nuk mund te jen vet-kritikues.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  2. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •