Postuar më parë nga Periodi
Hahaha tash po e lexova kete postim. Ti si duket paske nje kompleks inferioriteti dhe dicka te vinka shum inat nga Tetovaret dhe Tetova ne pergjithesi. Thuash nuk duash te ofendosh por gjeneralizon dhe i therrasish Tetovaret njeres te degjenarizuar. O ti djalce, lene se muzika eshte muzik, dhe eshte dicka qe varet nga shija e cdokujt. As une nuk e pelqej Tallavan, por nuk ja mohoj dikujt shijen. Per vete e di se Tallava nuk ndegjohet aq shume ne Tetove, por ti ja paske nis keshtu me qellim qe te i degradosh Tetovaret ne shkalle te Gabelve, maxhupve etj. Por per mua edhe Maxhupt jan njerez, e cka te ben ti me i mire se ato? Keto fjalet tua me lart te tregojn se ndoshta nuk paske tolerance per asnje race, e me pak edhe per kombesine tende shqiptare nese je shqiptare. Jeta e nates nuk eshte vetem muzik o ti anti-human. Per mu asnje qytet atje nuk ka jete nate shume interesante, por ne krahasim me tjerat Tetova eshte me lart, kur vihet pyetja per shqiptaret ne Maqedoni. Per ate edhe Shkupjant vin ne Tetove per kete, dhe ajo eshte mire sepse sa me shum te ket aq me mire. Une personalisht edhe Shkupin e dua, por nga anet ku shqiptaret jetojn nuk ka shume gjera atje.
Po anyway, duket se je nje njeri qe nuk e don jeten hiq me duket dhe mundohet te perzije gabela, magjup e ku ta dij une ne nje teme ku aspak nuk e kan vendin, me te vetmin qellim qe te mundohesh qe te poshtersosh disa qytetare.
Turp te qoft per urrejtjen qe e tregon.
Krijoni Kontakt