Jeten e nates perveç Veleshtes as Tetova nuk e ka,dimer vere vjeshte pranvere ne Velesht çdo here ka jete naten, edhe ne Struge dihet kjo,sepse Struga eshte qyteti me i rregulluar nga te gjitha qytetet shqipetare ne Maqedoni.
Shkupi
Tetova
Gostivari
Kumanova
Struga
Ohri
Dibra
Prespa
Kercova
Se di
Asnjera
Te Gjitha
Jeten e nates perveç Veleshtes as Tetova nuk e ka,dimer vere vjeshte pranvere ne Velesht çdo here ka jete naten, edhe ne Struge dihet kjo,sepse Struga eshte qyteti me i rregulluar nga te gjitha qytetet shqipetare ne Maqedoni.
Ore c'jane keto postime me ere per atdheun ...Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
![]()
![]()
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Postuar më parë nga Gëzime*
Pershendetje Gezime ,
Nje gje nuk po e kuptoj ne diskutimet ne kete teme. A jeni ka diskutoni per muzik tallava, shund apo kiq, apo nuk po e dini se çka eshte tallava, çka shund e çka kiq.
Ç'far zhanri eshte ro'cku, e çfar jazzi, e çfar RNB-ia....
Me duket se i ke perzi zhanret, i ke bere rrush e kumbulla (!???)
Mua nuk me duket se jane gjera te njejta keto Gezime, mirpo na elaboru pak mbase, kush e di ndoshta s'kam njohuri te mjaftueshme.
Edhe pse nuk ishte subjekti te diskutojm kete dukuri makabre dhe helmuese per kulturen tone, megjithate te kisha lutur t'ma shpjegoj çka eshte kjo "tallava" sipas teje.? ( per zhanret tjera po te kursej, me arsyetim qe mos t'a gjeneralizojm deri ne banalitet temen) ..
Nderime ..
Apapapa na kan pushtua forumistat nga Maqedonia
Sa per temen: Se di se s'kam qen kurr ne Maqedoni :-)
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Postuar më parë nga Gëzime*
Forma te cilen e ke shpjeguar si s'i behet 'jeta e nates' ne Tetove, me shetitje neper korze, dalje-hymje neper kafiteri, degjim muzike dhe shoqeri me bashkemoshatar shqiptar, po thuaj se kjo gje ndodh edhe neper vende rurale te cilet jan disa kilometra larg qytetit, e lere Tetoven siq me dhat te kuptoj disa nga snubizmi i tyre.
Asgje e re dhe asgje e pazakonshme.
Pajtohem aty ketu, kur thua se kur je ne mesin e shqiptareve secili prej nesh frymon me lirshem , por kjo nuk do te thot se i kemi arrit majat e ajzbergut duke u kenaqur ne maksimun,vetem pse jemi ne mesin e bashkembosve tane..
Kurse per vitet e 80-ta nuk di çka te them, sepse ne ate kohe kam qen bebe ...
Une jam prej gjeneratave te reja te cilet jan rritur me supa "Maggi"
Pershendetje ..
lat nam per ket bese mir e ka *Babygirl* e keni mor me shum turr ket pun gre e hap tema kot, kush qyteti me ma shum jete nate ne maqedoni, kush o intelektuali m ai mir ne maqedoni, kush o politikani ma i mir ne maqedoni, kush o katuni ma i mir ne maqedoni ( kjo ma merr menja o tema ma qesharake e forumit ) pritni tani kur te hapni kush o Net - cafeja ma e mir ne maqedoni, kush o pallati ma i nalt ne maqedoni, kush hoxh ka mjekrren ma te gjat ne maqedoni, etj etj
Pershendetje BesarPostuar më parë nga besar_atb
Gjerat te cilet nuk i njohim mire ose hiç, jemi te prirur t'i paragjykojm. Ne kete rast paragjykimet e tua kan marre nje dimenzion aq te madh se i teri po dukesh shum naiv dhe i mbeshtjellur me inate galaktike duke menduar se Une Tetoven e paskam inat dhe Tetovaret gjithashtu.
Nuk po dua qe t'a shperlaj trurin, sepse une nuk e ndaj asnje qytet dhe asnje krahine, mjafton per mua te jet shqiptar dhe te kenaqem me ata ,pamavarsisht nga vijn...gjithandej trojeve shqiptare.
Te kisha lutur te mos i lexosh shkresat e mia i emocionaur sepse po te erresohet gjykimi dhe po kalon ne paragjykime dhe vandalizem.
Nuk me pengon asgje dhe nuk marr asgje personale nga mendimet e tua, dhe me asnje rast nuk desha qe t'a ekspozoj veten tim, jam apo nuk jam dikushi. Megjitahet si duket tash me terhoqe per 'gjuhe' pa dashur t'a thej modestine time , por automatikisht me duhet te bej nje margetin personal.
Puna qe e punoj , me lidh kryekput me shum njerez nga te gjitha qytetet e Maqedonise, ne veçanti ketu kisha theksuar Tetovaret (edhe ate te gjinise se bute) . Nuk po them se femrat nga qytetet tjera jan 'engjuj' por edhe ato te cilet jan nga qyteti te cilin vie ti,pra Tetova... i kan ne qejf ata te 'huajt'.
Dhe si i 'huaj' qe jam une per ato, me ka rastisur shum here te pim kafe dhe her her nga nje porci akullore ne keto kohra te nxehta dhe tropilkale qe po mbreterojn ne mbare vendin.
Per hiç gja, ... por te them te drejten, entuzizamohem teper kur jam ne shoqeri me femra, plus asaj kam fatin qe ende te kem status beqari keshtu qe s'po me pengon asgje te kenaqem me to , ..deri ne exstaze.
Fundja jam i prirur te jem xhentellmen karshi seciles, dhe kjo eshte nje motivacion plus qe jam i dashur per te gjitha .
Asgje te keqe, apo jo ?!
Nderime ...
P.S:
Per 'jeten e nates' ne Tetove, mesova mjaft nga ju. Edhe pse kete 'risi' i kam pas te njohura edhe me heret.
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 29-08-2007 më 18:35
Asgje ske mesuar edhe sa duhet te mesosh dhe fundja te shohesh me syt e tu...Kalofsh mire dhe vazhdo te jesh xhentil man me femra se te shkon per dore..Postuar më parë nga Periodi
![]()
Provo e fut kemben njehere ti ne Tetove pa e sheh.Postuar më parë nga *Babygirl*
Ne u kthefsh beqare ti ne MZ - une pres k....koken dhe ia jep qenve ta hane!
Dale te te puth i her se t'kom shume xhan.
![]()
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Periodi
Ky postimi i fundit qe je drejtuar Besarit
Edhe pse dishoja se je nje hiq tani jam me se i bindur
Phaa cfar shizofreni
Ma ke mbush menden be djal paske kon i xhall
Le qe u fute prej ne korna ne muhabet edhe pse te ngopem me fakte me argumente edhe pse ato jan te ditura po prap se prap je i s'don te bindesh se je i prapambetur je kunder vetvetes.
Shum ju ke ikur debateve edhe pse e kuptove edhe e di se Tetova ka jeten me te mire po nje her u hedhshe se Tetova ska jet pastaj ju degjoni Tallva ku ta di une
Ati ku jeton ti sigurt eshte me mire se Tetova edhe sigurisht qe aty sdegjohet Tallavaja
Tetova eshte METROPOL per te gjitha qytetet tjera Si Kumanova,Kercova,Dibra,Struga,Ohri,Gostivari
Per disa vjet do te jet edhe me mire ket ta garantoj me koke.
Thon keshtu :
AJO MACJA KUR SMUNDET TE ARIJ DJATHIN E PESHTIN (Njejt si ti)
E per pun femrash kam degju per ty se shum te duan femrat KAZANOVA ishe bravo xhentil vazhdo keshtu se ato qe i ke ne familje dhe ne fisin tend ato te gjitha te virgjera jan skam dishim...
Te isha ne vendin tend sdo te pergjigjesha me
Une personalisht sdua te lexoj shkrim qe te me kthesh mua pergjigje sidomos ne ket tem
Shendet
Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 29-08-2007 më 21:06
Sui generis
Krijoni Kontakt