Close
Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 301
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    reali simjet de shkatroje xhi ti dale perpara nuk de pejse se cilla do jese hahahah FORCA REAL MADRID
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ej Ju Te Barces Mos Folni Se Barca Nuk Ka Mar Trofe Sa Ka Mar Reali Se Reali Prap Do Jet Kampion I Spanjes Por Mund Edhe Championsin Reali Ka Qen Eshte Dhe Do Jet Ekipa Nr 1 Ne Bote Reali Krejt Kupat Mu Ja Njeft Ju Skini Lojtar Sa Xhi Kaina Ne Trofe I Pershendes Gjith Tifozet E Realit Dhe Ju Them Se Prap Edhe Simjet Do Sundojna Ne Spanje Forca Madri..
    Sui generis

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Une nuk flas, mua me terrorizojne nervat keto te Barces, kur qe tash kane 'marre' dy tituj, te CH.L. dhe te Primera Division. Por, nejse! Te shikosh blerjet e Realit qe ka harxhuar mbi 120 milion euro ne merkato, duke sjellur lojtare te ri kryesisht ne ekip, dhe duke nderruar gjenerate, nje mossukses kete vit eshte edhe i falshem. Flasim ne fund, se kush e merr, e kush mbetet me komente neper forume.

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Ashtu flitet Davius,je i madh.Te lumte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Albanian^Boy
    Ej Ju Te Barces Mos Folni Se Barca Nuk Ka Mar Trofe Sa Ka Mar Reali Se Reali Prap Do Jet Kampion I Spanjes Por Mund Edhe Championsin Reali Ka Qen Eshte Dhe Do Jet Ekipa Nr 1 Ne Bote Reali Krejt Kupat Mu Ja Njeft Ju Skini Lojtar Sa Xhi Kaina Ne Trofe I Pershendes Gjith Tifozet E Realit Dhe Ju Them Se Prap Edhe Simjet Do Sundojna Ne Spanje Forca Madri..
    Mos ja fejt pi ne korna ene tej

Citim Postuar mė parė nga Davius
    Une nuk flas, mua me terrorizojne nervat keto te Barces, kur qe tash kane 'marre' dy tituj, te CH.L. dhe te Primera Division. Por, nejse! Te shikosh blerjet e Realit qe ka harxhuar mbi 120 milion euro ne merkato, duke sjellur lojtare te ri kryesisht ne ekip, dhe duke nderruar gjenerate, nje mossukses kete vit eshte edhe i falshem. Flasim ne fund, se kush e merr, e kush mbetet me komente neper forume.

Davo ne po ecim perpara ju rini ende me te kaluaren se mire jeni.. mbani forte ato qe keni fituar dikur. Normale dihet ajo qe na keni rivalet e jetes por reaiteti duhet pranuar qe Barca kete vit eshte super skuader

Reali ne cdo merkato ka sjellur lojtare e ka harxhuar lek me te mbytme por ska fituar asgje.. pas 4 vitesh e moret Championsin e Spanjes. Shum te kenaqur jeni me kete?

P.S Me duket se ju eshte gezuar shpirti juve Madrilenve per blerjet ne merkato mos haroni se deri ne fund te sezonit do ndryshoni edhe shum gjera tjera ne klub, filloni qe tani rezervojeni nje trajner te ri.

Gjith te mirat
    #VamosArgentina

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    O Davius djali..... Po me thuaj pak, cili nga te gjithe lojtaret qe ka blere Reali kete vite do luante te Barcelona ne formacion ?!
    Jo 120 milon te hedhi Reali... Por dhe 420 Milion, ekip si ka Barcelona nuk bene dote Reali. Reali eshte ekip peshk.... Blihet Pepe per 30 milion euro ?!
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Eshte njejte te thuash se ne kohen e Figove, Zidaneve, Ronaldeve, Beckhameve, e tjereve, te vinte ndonje titullar i Barces dhe te luante? Mos, mos, mos mendo ashtu, se gabim je! Barca kete ekip qe e ka tash e ka ndertuar qe 5-6 vite dhe kuptohet se pat sukses para 2 viteve. Kjo skuadra yte e endrrave vitin qe leme pas mbet me gishtin n'goje! Edhe te njejtat fjale i ke pas vjet, si keto qe shkruan tash! Por, une ne krahasim ndaj teje qe mendon vetem se ka nje ekip ne bote, une jam me sycelur dhe jam koshient se nuk eshte bota vetem Real Madrid, por se Reali eshte kampion ne fuqi, para disa muajsh u shpall EKIPI ME I DASHUR NE BOTE, dhe kete vit ka harxhuar me shume para ne merkato. Airon djali, keto jane shume indikatore qe tregojne forcen e nje ekipi. Por, ju vazhdoni me endrrat tuaja, vazhdoni epizodin e dyte, se te parin e ndjeket ne sezonin 2006-07. Une flas fakte, ty pallavra, prandaj une rralle e teper rralle te replikoj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 24-08-2007 mė 06:07

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Pse kush i ka faj realit qe i jep 30 Milion per nje Pepe

Faqja 8 prej 31 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Real Madrid
    Nga Fittox nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 27-08-2009, 18:21
  2. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  3. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  4. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  5. Himni i ekipit.
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-01-2006, 20:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •