Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Flori Mos Me Ket Foto Si I Djge Kto Tifozet E Realit Duhesh Te Kesh Gjuna
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Postuar mė parė nga thekthi
U bone ti femij me i than dikujt psikopat.. kur ti rezultatet i sheh vetem nga LiveScore.com .. se futboll nuk sheh kur me sy ne tv.. po kur u bone ti prej Tetove qe sdin cka o futbolli me fol per Realin e Barcelonen me mire ta thyej fare televizorin e mos te shoh me kurr!!
Ik me mire luaj me gogla.. se sja ke iden cka do me than Klubi.. se nuk ehste vetem me fol diqka qe na ke ca ter kohen dhe ne fund thoni " Jo Kampioni ke i Barces.. po mire pse nuk e mori Barca" ?
Ec njeherit shiheni lojrat ne Kampionat ato jan me rendesi per neve.. e ju rrini shkruani haheni mes vete se Real do humb ..![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Real Madrid - Projekt
Sevilla - Skuader
Nuk do shkojn edhe 2 muaj dhe Schusteri si duket do ta le madridin![]()
Pse te dogji ty? apo e ke diktuar veten se je bo si psikopatet? Kur kam luajtur un futboll e kur kam shikuar futboll ne TV ti ke ngrene kinder jaja neper Gjilan.Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
Tetova per Gjilanine shte Paris
Do vije radha dhe lojerat ne kampionat do ti shohim, po kjo Super Cupa e Spanjes nuk pati rendesi per ju? qe u degjenerut nga Sevilla ne mes Bernabeu 5 copa.![]()
#VamosArgentina
kjo loje nuk u zhvillua ne mes Real Madrid - Sevilla por u zhvillua ne mes Real Madrid VS Kanoute & Renato hihihihihihihihiihhi vetem Kanoute dhe Renato te luante kunder Realit do ta fitonte vet ndeshjen![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Postuar mė parė nga bessycool
Pse cju duhet prap ?
Pse sezonin e kaluar mendoni se capello e fitoj titullin ?
Video nga ndeshja, bejeni nje rifreskim
#VamosArgentina
Real Madrid ka 5 vjet qe eshte projekt. Fut nga 7 lojtare te rinj ne formacion baze cdo sezonPostuar mė parė nga Mariachi
![]()
me schusterin do dalin patjeter kampion
Krijoni Kontakt