Vertet keq per Madrilenet edhe njeher shprehi ngushllimet e mia![]()
Vertet keq per Madrilenet edhe njeher shprehi ngushllimet e mia![]()
Sui generis
Cfar do te fitoje Reali se nuk e lexova mire????Postuar mė parė nga 100% MERENGUES
![]()
Sa qejf u kam juve qe fluturoni me mend po a nuk e shikoni realitetin qe e keni para syve. Reali kete vit nuk do te fitoje asnje trofe kete ta kesh te qarte vetem Cupat e mbreit mund ti fitoj se per tu bere Champion ne Spanje ose ne Europe Ch.L hiqeni nga mendja kete![]()
#VamosArgentina
Vitin qe shkoi.. na keni ca ter kohen duke llomit kot neper forum se sdo fitojm gja... dhe ne fund dolem Kampion.. asnjeher mos flisni para kohe se Real eshte klub i madh ju kam thene shum her.. ai din te befasoj.. edhe me reyervat po deshten me luaj e leje me me keta te lartit prandaj kujdes se mos po ju ndodh sikur kete kampionatin e fundit..!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
Nje here ne 100.000 vjet fluturon pata e pjekur o Gjilanasi.
Vitin qe shoi e humbi Barca kampionatin...... Jo s'e e fitoi Reali. Me kete ekip qe ka Reali...... Rrezik as vendin e katert nuk do zeri dote. Do luani ne Uefa.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Airon Boy sa u jep llogari gjithve mer amon si ke nervalej bre psikopatet te folin cte dun po shifet Realiteti. U kam thene me nje postim Reali kete vit nuk do fitoje asgje vetem po ua dhan nje Cup te Mbretit sa per sy e faqe
P.S A ky Schusteri kur te filloj kampionati as 2 mujorin nuk do e arije ne ate klub![]()
#VamosArgentina
Postuar mė parė nga GjIlAnAsI_cSi
Udhe un jam me ty GjIlAnAsI_cSi.
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Un mendoi se Kryesia e Real Madridit ka gabura shum qe e ka larguar Capellon e qe e morei Schuster ky esht mendimi im.
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
po po sa cope cope eshte reali oreeeeeeeee .Po pse e ndoqet Capellon?Ah nuk sillte fantazi te madhe te Reali tani ju mbahen mend ato 1-5 na Majorka ne Bernabeu??Do ti shikoni shpesh kete vit edhe une ve bast se sivjet do nderroni tre trajnere.Reali beri gabimin me te madh ne bote qe hoqi DON Fabbion se me ate e ke ne xhep kampionatin kurse me keta te tjeret kini digjenerimin.Bye bye Real
Me falni sa e moret ate mbrojtesin kry PEPE ?ahahahhhaaaaaa ju kane gjetur budallen me i mire eshte Dellas i Aekut te Athines
Postuar mė parė nga Vjosa
Nuk esht Gabimi tek PEPE por esht Gabimi te schuster se qe sa ka esht ky treiner tek reali reali ka bler vetem mbroitsa si Mezelder pepe po ashtu edhe Drethen apo si quhet ai ndersa ne ofenziv ka ber vetem nje pervorcim deri me tani snajder te ajaks-it...
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Krijoni Kontakt