Close
Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 301
    i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Nuk e di nese Almeria eshte ndonje super ekip, apo reali nje ekip e dobet. Me sa pashe lojen, ne Bernabeu dominoi nje ekip e sapo ardhur ne divizionin e pare. Nje gol i paster i anuluar, nje penalit e paster e anuluar dhe nje karton i kuq i dyshimte, si duket nuk ishin mjaft per ta vendosur lojen. Nuk them se kam menduar Almeria ta ndal Realin ne Bernabeu, megjithate ato gjeste e prishen lojen. Kjo mu duk kopje e ndeshjes Shqiperi-Holande, ku gjygjtari tha gjithēka! Urime fitoren, por mos haroni dicka: "ngadale beg se ka breg"

Te shohim "bregun", ne do te jete menjehere te marten apo me pas, megjithate jam i sigurte per te.
    we will rock you

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga Beni_The_Great Lexo Postimin
    Nuk e di nese Almeria eshte ndonje super ekip, apo reali nje ekip e dobet. Me sa pashe lojen, ne Bernabeu dominoi nje ekip e sapo ardhur ne divizionin e pare. Nje gol i paster i anuluar, nje penalit e paster e anuluar dhe nje karton i kuq i dyshimte, si duket nuk ishin mjaft per ta vendosur lojen. Nuk them se kam menduar Almeria ta ndal Realin ne Bernabeu, megjithate ato gjeste e prishen lojen. Kjo mu duk kopje e ndeshjes Shqiperi-Holande, ku gjygjtari tha gjithēka! Urime fitoren, por mos haroni dicka: "ngadale beg se ka breg"

Te shohim "bregun", ne do te jete menjehere te marten apo me pas, megjithate jam i sigurte per te.
    Shoki aj kartoni i kuq ishte ne rregul se aj loitar qe e rzoi saviolen ishet loitari i fundit aj do te mirte patjeter karton te kuq edhe siq e mor e per penalt edhe golin qe u anulu jam me mendimin tend ishte gabimi i gjygjtarit ........ e per te martem jam i sigurt se reali do fiton me 2 gola diferenc..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga Beni_The_Great Lexo Postimin

Shoki aj kartoni i kuq ishte ne rregul se aj loitar qe e rzoi saviolen ishet loitari i fundit aj do te mirte patjeter karton te kuq edhe siq e mor e per penalt edhe golin qe u anulu jam me mendimin tend ishte gabimi i gjygjtarit ........ e per te marten jam i sigurt se reali do fiton me 2 gola diferenc..
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Beni,

Gabim je! Kartoni i kuq ishte me se i merituar, sepse ai qe rrezoi Saviolen ishte lojtari fundit, dhe per kete merret karton te kuq. Penalltina: nuk ishte, sepse ai lojtari duke dashur te aktroj u ngaterrua ne kemben e mbrojtesit te Realit dhe u rrezua. Per anulimin e golit, ke te drejte, ishte pozite e dyshimte, por ashtu e ka futbolli. Kryesorja 3 pike. Ecim rruges perpara...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Ndeshje e qete.Nje real qe nuk dha maksimumin nga nenvleftesimi i nje skuadre si Almeria.
    U duk qarte qe Reali nuk po luante fort!

Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano Lexo Postimin
    Ndeshje e qete.Nje real qe nuk dha maksimumin nga nenvleftesimi i nje skuadre si Almeria.
    U duk qarte qe Reali nuk po luante fort!
    Nuk kan luajtur fort sepse te marten kan kunder Bremes ne Ch/L e kan lan energi edhe per at ndeshje pak :P
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Urime fitoren madrilen,dikushi e ceki penalltin edhe une e pash ndeshjen po me penallti nuk kishe te boje ore,ai vet ngatrohet me kembet e veta dhe mandej u duheka penall ti jepet aii edhe ju si ja qitni fundin.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Per tifozet e Realit.. me 18. September 2007 drejtpėrdrejt tek program Zvicrran qe transmeton lojen
    UEFA Champions League - Real Madrid - Werder Bremen mund ta shohin ata vetem ne rrjetin Toksor.. kurse Satelitor sdij..

Dhe besoj qe do fitojm )

Forca Reallll...
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si tifoz gjerman them se do ishim te kenaqur mos te mundeshim thelle

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Se besoj te mundet verder thelle.Megjithese iken disa lojtare,prape ma do mendja se do loze ne mbrojtje ,pasi e ka ne madrid

Faqja 21 prej 31 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Real Madrid
    Nga Fittox nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 499
    Postimi i Fundit: 27-08-2009, 18:21
  2. PRIMERA DIVISION 2006/07 - (FC Real Madrid - kampion)
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 217
    Postimi i Fundit: 17-06-2007, 21:16
  3. BAYERN MUNCHEN kualifikohet
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 18:41
  4. Fotomodelet e dobėta pėrjashtohen nė Madrid
    Nga Fiori nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-09-2006, 13:56
  5. Himni i ekipit.
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-01-2006, 20:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •