jo shoku sta bej qejfin kot po ne ato here qe kam lexuar postimet tuaja skam gjetur ndonje gabim per te thene
jo shoku sta bej qejfin kot po ne ato here qe kam lexuar postimet tuaja skam gjetur ndonje gabim per te thene
JO SEKS PARA MARTESE
Pa Gabime Mendoj Qe Shkruan Me Shum Albo
...filluat te flisni edhe arabishtë ?
defi qe ju thoni vjen nga arabishtja qe ata i thojne kejf, mirepo me bartjen e turqve(zoti na lasht shnosh) per çudi tek ne shqiptaret ka depertuar dhe ate me shume ne Shqiperi se ne kosovë....
kefi= deshira
kefi= deshira... ndoshta mblidhni mend ndonjehere ...
deshira taman shqipë !
Pa gabime shkruan ai qe din te beje mire copypaste nga vepra te shkrimtarve e gazetarve qe prej profesionit jane te detyruar te shkruajne mire.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sherri : 17-11-2007 më 20:14
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Shoku tanku, nuk ke perse kerkon falje .
Te gjithe ata anetare qe kane kryer kursin "Shoqata e alkoolisteve anonime"kane te instaluar ne tru programin RAKI qe automatikisht ben rregullimin drejtshkrimor te shqipes.
Kjo qe prute (ky mendim nese preferon)psh, perben nje lidhje pra, po shpresoj se tashme mund te quhet teme me te pakten nje lidhje......(shaka).chamillionare.
Tem pa lidhje megjithese po e jap 1 mendim dhe mesa kam par jo se esht administratori i ketij forumi por Albo edhe pse kavite qe rri jasht esht shum strikt dhe i permbahet rregullave drejtshkrimore
Nese do te hidhni nje sy ne shkrimet e mesiperme, do te merrni nje ide me te qarte se cila eshte aresyeja e saj(temes)..
Tani nje pyetje e drejtperdrejte : - A mund te na sjellesh nje shkrim te personit qe mendoni se shkruan pa gabime te na bindni per ate qe, mesa ke pare jeni bindur vete.Mjafton vetem nje postim me disa rreshta.
Ju falenderoj per pjesemarrjen!
Paci bese !
Dajo.
Une shkruaj me gabime,skam ber gjuhe shqipe asnjer ne shkolle,kjo qe shkruaj eshte thjeshte nje shqipe e komunikimit te perditshem dhe pasohet me shum gabime gramatike.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Une shkruaj gjithmone me gabime,nuk i korigjoj kurre shkrimet para se ti postoj,dhe i shkruaj shpejt e shpejt.Copy-paste nuk bej kurre,nuk me pelqen, e shumta citoj ndonje.Forumi shqiptar eshte vendi i vetem ku une shkruaj Shqip.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt