ça ban ti,e nxore jasht universit kte KVS me kto miliona vite drite larg,shif ier se jena ke gjuha shqipe,nuk jena n'lenden e fizikes ktuPostuar më parë nga kiniku
![]()
![]()
![]()
ça ban ti,e nxore jasht universit kte KVS me kto miliona vite drite larg,shif ier se jena ke gjuha shqipe,nuk jena n'lenden e fizikes ktuPostuar më parë nga kiniku
![]()
![]()
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Postuar më parë nga land
![]()
![]()
![]()
KJo do te thote qe duhet nje shikim tejet i mprehte per te pare aq larg, jo te gjithe e kemi ate fat
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Përpiquni ta lexoni njëherë, se nuk e ka keq kiniku.
Prektora
Qellimisht perdora krahinizma sepse e dija qe dikush do te reagonte,por nuk e dija qe do te ishe pikerisht ti,po te jap nje keshille te vogel,mos nderhy me tek citimet,mua me perjashtuan per 2 jave per kete.Nuk e di nese tani te duket letrare shqipja ime apo jo.Nderhyra dhe une tek postimi jot, gjeje se ku.Postuar më parë nga Artson
me respekt
UNE JAM TI-TI JE UNE
Ja, me keshillen tende u perpoqa, se vertete me bere kurioz. -Keto hyrje i gjeta ne fjalet e para te rezultatit te kerkimit ndaj postimeve te KVS.Postuar më parë nga darwin
1. Tema nuk është unë dhe as analiza psikologjike virtuale të bashkëfolësve.S'vazhdova me tej sepse tani me te vertete me bete edhe me kurreshtar qe te di, athua valle cfare eshte ajo qe ju e quani drejtshkrim?
2. Natyrisht ndryshohet modalitet në rol viktime tash,
3. a) Për ju zotëri veprojnë të njëjtat rregullat si për tjetrin para jush. b) Ju çdo shkrim e keni drejt personit të tjetrit.
Nese ju ne keto fjali nuk shihni gabime te renda drejtshkrimore, eshte e qarte se per kete ekziston vetem nje sqarim...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Dhe ti me vite drite e mat gjuhen shqipePostuar më parë nga darwin
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
Manulaki'n se kam pare te bej ndonje gabim. Pse nuk hapni gjitheashtu nje teme "kush ben me shume gabime drejtshkrimore" sepse duam dhe ne te ndihemi special![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
I'm a big spender but I have no money,that's a questionPostuar më parë nga *~Rexhina~*
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
Shikoni thekthi sa bukur shkrun.nje koment qe ben thekthi nese duhet te bashkohet kf.renova me k.f shkendijaPostuar më parë nga RaPSouL
Kurren e kurres per xhit te bashkohet Renova me shkendijen? a lojtaret xhi mi ka shkendja, a sponzoret e fort cfar tmejre ka Shkendija? a pse ini mzort mos pejkni pi lige ene duni te bashkoheni shtehi a?
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Ndersa rapsoul po sot tek e njejta teme shkruan:Postuar më parë nga Albanian^Boy
Tej kanke pi atine me dy ftyra , ska buk pi tije . ncnc
Merrni shembull.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Krijoni Kontakt