Kush nuk e lavdëron veten iu djegtë jorgani, thotë një urti popullore.
Nuk më përmendët mua askund. Do të doja t`i sillni këtu gabimet që kam bërë në postime.
Unë i çmoj shumë ata që shkruajnë drejt.
Cili prej anetareve te forumit shkruan pa gabime drejtshkrimore.
Duke pare me vemendje jo edhe perfekte te perqendruar, postimet e anetareve ne kete forum te shqiptareve, po percjell mendimin tim(dhe jo vetem) per anetaret, qe dine mire te shkruajne shqipen letrare.
Per sqarim.
Nuk njoh asnje anetar te Forumit Shqiptar personalisht.
Femrat.
Laina,Shigjeta,Zemerushja, fjollat,Di-Ana,rradhiten pas anetares Fiori.(distancohem nese bej gabim ne sexpercaktim)
Meshkujt
Vendi i dyte i perket Borix, Xfiles & Baptist
vendi i trete i perket Darius,Barat & xani1,
vendi i katert i perket Stix , EXODUS,Kreksi , Gimi3 & Nikas.(distancohem nese bej gabim ne sexpercaktim)
Te gjithe keto/a, i perkasin kategorise se padiskutueshme shqipdrejteshkruese.
Ne kete kategori afrohen edhe anetare te tjere qe perpiqen dhe jane duke u permiresuar, porse meqe lista eshte e gjate, nuk po i permend.
Ne kete rradhitje nuk perfshihen, te padyshim superioret poete, shkrimtare, dhe anetare te "shoqates se alkoolisteve anonime" dhe ata te mbledhurit "prane lisit".Vertetimi i klasifikimit te gabuar prej meje eshte detyre patriotike , gjithashtu.
Ju paca te mencur dhe me bese, shqiptare dmth.
Ne klasifikim nuk jane marre per baze copy paste.
Per minoritaret ka nje tjeter klasifikim "shock" qe pritet te shpallet very soon.
Te mos besh komente per kete klasifikim eshte e natyrshme, te mos e lexosh, eshte nje ide me pak.
Shperblimi ne keto raste, eshte nje nocion i pavlere.
Ndryshuar për herë të fundit nga DAJO : 01-03-2008 më 13:01
Darius
Davius
Sam1r
thekthi
Zemrushja
RaPsOuL
Fiori
Albo
Ka edhe te tjere por per momentin
nuk po me bie nder mend ...
______
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
te gjith me gabime pertypen.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Edhe une jam teper i merakosur per nje shqipe te shkruar sa me paster e mundesisht duke i shmangur gabimet drejtshkrimore e ato ortografike, perhere me synimin drejt gjuhes standarde. Pergezoj e perkrah Besen ne kete fushe. Me perjashtim te ndonje lapsusi ne tastjere, ne shkrimet e mia nuk do lejoj praktika gjuhesore te gabuara, madje as fjale qe s'i perkasin shqipes sone.
Ftoj gjithe shkruesit e tjere ta mireperdorin e ta paraqesin sa me te kendshme kete gjuhe mjaft te bukur e te pasur.
JORZAGORITI
Ndryshuar për herë të fundit nga Jorgo Telo : 20-03-2008 më 13:01 Arsyeja: Per lapsuset nga mosshikimi qarte i tastjeres...
Per mua te gjithe bejne gabime pavarsisht se shume prej tyre nuk vihen re...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shume interesante kjo teme: nuk mund te jap mendimin tim sepse jam e re ne forum.... Por mund te them qe shumica nga ne ben gabime, kjo sepse shumica e shqiptareve banon jashte atdheut, dhe ne shume raste perdor ne shkrimin gjuhen e te folures, nuk mund te jemi teper kritike, se forum eshte, nje vend ku te gjithe kane mundesine per tu shprehur dhe ndoshta mesuar dicka! Imagjinoni ju: une shoh dhe degjoj lajme ne shqip, dhe shume fjale te perdorura jane te gabuara ose nga globalizimi te huaja.... ky eshte gabim i madh, por ndoshta po zgjerohem shume sepse kjo eshte nje ceshtje tjeter!
Tema më patetike që kam lexu nai herë. Si guxoni me pyt se kush shkruan më mirë e pa gabime kur ju nuk përdorni as ë dhe as ç. Pse bëheni qesharakër amon![]()
Krijoni Kontakt