po perderisa doni te thoni dicka,patjeter me drejtoheni dhe mua,sepse jam anetare e forumit.nuk thashe me thoni...thashe shpjegoni...jo mua...ne pergjithesi.....
sa per te tjerat,jam e sigurt se e keni bere...keni diskutuar....bravo per mundimin...
ps.e kam lexuar temen qe nga fillimi.
me respekt augusta
Per mua nuk ka dhe aq shume rendesi drejtshkrimi,per mua ka rendesi logjika e forte,dhe si augusta po ashtu dhe jimmy apo xfiles perdorin nje llogjike te forte,flas per temat e tjera,jo per debatet brenda kesaj teme.....ne fund fare .....
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Falemnderit land, augusta dhe te gjitheve.
Augusta dua te te them qe une do marr pjese prape nese hapet ndonje problem brenda kesaj teme apo ndonje teme tjeter qe i perket gjuhes shqipe, natyrisht nese mendoj qe kam njohuri.
Kam mendime te mira per shume anetare ketu, dhe mendoj qe e bejne kete forum me interesant.
Barca
Per mendimin tim tituli i temes eshte i gabuar , mendoj qe titulli qe i pershtate kesaj teme do te ishte se cili nga ne e shkruan pa gabime GJUHEN STANDARDE SHQIP.
Dhe me duket se secili po ben gabime ne drejteshkrim
.
Gosivari_USA tu rritte nera!
Nuk do te ishte keq edhe ai titull qe mendoni ju.
Kur themi drejtshkrim,nenkuptojme shqipen e njehesuar ose standarte pra, eshte e njejta gje derisa te kemi vetem NJE shqipe standarte.
Ne asnje menyre shqiptaret qe nuk zoterojne shqipen standarte, duhet te ndihen inferior kur shkruajne. Aresyeja nxitese e kesaj teme duhet te kaloje kufijte e bashkimit te dialekteve ne nje te shqipes se shkruar(te pakten).
Me respekt.
Dajo.
Ndryshuar për herë të fundit nga DAJO : 16-11-2007 më 11:28
Krijoni Kontakt