Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Shqiptaret, gjaknxehte Apo....!

Shqiptaret te heqin qafe per nje fjale goje!
    Shqiptaret te heqin qafe pse i gervishe makinen!
    Shqiptaret te qerojne nga kjo dynja per nje sharje ne publik!
    Shqiptaret te egzekutojne nese divorcon motren e ndonjerit prej tyre!
    Shqiptaret te zhdukin nga faqja e dheut edhe po i ngrite zerin.
    Shqiptaret te bejne varrin edhe po i shave partine apo lideret e tyre qe i mbajne si idhuj.

Kam pasur sot ne dore listen e krimeve te kryera ne shqiperi, dhe e dini cfare vura re! 72% e krimeve ishte per motive te dobta, pak a shume per kto qe thashe me lart qe me plot gojen i quaj BANALE.

Fakte: Ne Lac nje banor i ketij qyteti doli me karroce per te nxjerre copen e bukes dhe pa dashje gervishi makinen e dy vellezerve Laciane te cilet nuk ja bene te gjate por si dy kauboj nxorren pistoletat dhe e shtrine te vdekur ne vend.

Fakte: Oficeri i burgut 313 ne tirane egzekuton ne vend te riun 28 vjecar pasi i karamboloi makinen.

Fakte: Egzekutohet menaxheri i nje kazinoje tek komuna e parisit vetem sepse shau rende Lorenc Hodajn nga dashnorja, duke i thene lorencit se ate e kam ***** une.

Cfare behet mer daje, ku po shkojme me kte mendje. Ju si thoni eshte gjaknxehtesi apo......!

Dito.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Vetvrasje kolektive.

Canna-log Maska e Artson
    Anėtarėsuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Pak eshte origjina ballkanase, pak eshte e trasheguara jone qe vetem dajaku na jep mesime, pak eshte edhe stresi ne rritje dhe shuuuuuuuume eshte mungesa e qytetarise.
    Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Kam degjuar nga nje Italian, nje burre i vjeter rreth te 60-tave, i cili me tha dicka nuk me kujtohet rasti se ne Italinet themi:- Perpara se ti besh nje te keqe dikujt mendohu mire per para se ta besh mendo pasojat.Kjo shprehje me ka ngelur ne koke.Eshte nje shprehje qe ne nje menyre ose ne nje tjeter te ben te frenosh, nje hakmarrje si rrahje deri ne vrasje.
    Sedra e semure, dhe duke mos menduar pasojat.Humbja e llogjikes mendoj qe nuk mundesh te drejtosh zemerimin dhe pasojat jane shume te renda.Jo se te huajt jane me pak gjaknxehte se ne, por ata vene ne perdorim llogjiken, dhe ne kete menyre shpetojne vehten nga perfundimi i keq i sigurte si burg, ose vrasja nga dikush tjeter.
    Po te mendohesh mire,menjanon shume pasoja te renda . Jeta nuk eshte nje dite e dy por jane dite jave muaj dhe vite .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niktironci : 31-07-2007 mė 00:47

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga Artson
    Pak eshte origjina ballkanase, pak eshte e trasheguara jone qe vetem dajaku na jep mesime, pak eshte edhe stresi ne rritje dhe shuuuuuuuume eshte mungesa e qytetarise.
    Me pelqej postimi yt ( edhe juve tjerve )

Teme vertet interesante . Keto sende kur po i degjoj vetem po e luj kryt, si mujn shqiptaret te jen aq idjota ??( nuk po tham ne pergjethsi !!). Keto veprime me doken rezultati i primitivietit, nuk mendojn ta bejn nje hap per para, por nje send a dy e vrasin njerz ...
    E kam nje kusheri se me tregoj nje her per femijt e vet. Me tha se ata femijt nuk ishin krenar per popullin shqiptar sepse kurdo degjojshin per naj shqiptar vetem ndegjojshin per naj veprim te keq, naj vrasje apo aktivitet te padrejt ... mirepo kur prindert e tyne ju treguan per Skanderbeun dhe disa shkrimtar apo intellektual shqiptar athere e kan ndi veten me krenar !! ( me falni per gabime ne shkrim ...)
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e regjistruar Maska e resina
    Anėtarėsuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    E vertete eshte qe shqiptaret jane gjaknxehte.
    Cdo gje e zgjidhin me gjuhen e pushkes jo me gjuhen e arsyes.
    Kjo ka te beje dhe nivelin arsimor e kulturor te tyre.Po te veme re shumica e atyre
    qe kryejne krime jane njerez ordinere.Ky fakt na ben te ndihemi keq ne shume raste.
    Shpresoj qe shteti dhe shoqeria duhet te bejne nje pune jashtezakonisht te madhe per parandalimin e ketyre fenomeneve negative qe jane vertet shqetesuese per te gjithe.
    JETEN TA JETOSH PA E VRARE

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anėtarėsuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    shume e vertete ...ne kete kohe ku po jetojme ndodhin shpesh gjera te tilla.
    dhe ne shqiptaret sikur jemi bere prej mishi dhe prej benzine,se menjehere
    marrim zjarr.
    mendoj se edukimi i familjes eshte kryesori,se ne nje familje ku prindi jep shembullin kryesor,duke bertitur dhe share e ku di une,,,atehere cpret nga femija,qe edukohet me ate menyre jetese.
    mendoj se ne familjet tona mungon nje edukate e mirefillte,e jeteses e sjelljes dhe e respektit ndaj tjetrit.
    mbase nga streset e shumta qe krijohen ne shoqeri, nga mungesa e punesimit,
    mos plotesimi i kushteve te jeteses, krijohen edhe keto probleme.
    por njeriu mbi te gjitha duhet te arsyetoje para se te veproje,gje e cila neve shqiptareve me duket se na mungon.
    dont worry be happy

Fakte: Egzekutohet menaxheri i nje kazinoje tek komuna e parisit vetem sepse shau rende Lorenc Hodajn nga dashnorja, duke i thene lorencit se ate e kam ***** une.

Ktit mire ja ka bo, i lumte gryka patllakes.

kurse per ato rastet e tjera, gomarllik i madh.

Nejse un jam Jo Dhunes, ama ky qe i ka shajt te dashuren ktij cunit, e paska meritu me vajt nja 2 metra nen dhe.. se paska qene totalisht legen.

Shqiptaret sjan gjak nxehte mer, varet si i kap dallga

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Duhet me u mendu mire se si i bjen tjetrit fjala apo veprimi qe behet. Mendoj qe duhet pyetur vetja: po sikur te ma kishte ber apo thene dicka ai apo ajo mua,, po une si do e prisja, dhe si do veproja?
    Nuk duhet me i hy ne hak tjetrit, por mendoj qe shume mund te behet per te zgjidhur problemet me mirkuptim e burrni. Arsimimi e kultura luanje rrolin e vet, dhe nje shprehje thote-- bekuar qofshin paqeberesit.

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Asgje nuk esht cudi ne ballkan.
    .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skėnderbeu
    Nga Arbushi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •