Cfare duhet qe te bejme qe te kemi nje jete te thjeshte te bukur jo monotone dhe normale?
a mundet qe te gjitha keto te plotesohen nga paraja e fituar jo nga duart e tua por nga ato te babait dhe ti vetem i shfrytezon ato?
nje gje koti pa vlere?
dicka teper e vlefshme qe ia vlen per tu jetuar?
nje gje qe per te cilen jemi te detyruar thjesht ta cojm ashtu si te tjeret e sollen deri ketu?
u krijuam vetem per te sherbyer?
u krijuam per te shijuar dhmbje dhe kenaqsi?
u krijuam per te bere nje pauz ne nje stacion autobuzi dhe me pas ti hipim perseri atij
Cfare duhet qe te bejme qe te kemi nje jete te thjeshte te bukur jo monotone dhe normale?
a mundet qe te gjitha keto te plotesohen nga paraja e fituar jo nga duart e tua por nga ato te babait dhe ti vetem i shfrytezon ato?
Si filloi pytja e si mbaroi... hajde hajde...
T'pergjigjem masi t'mush barkun.
"and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern
Postuar më parë nga ildushja
Hahhahahhahahhahahahhaha
oj dushe ky do ene tullac ene fodull epo ska ashtu![]()
#VamosArgentina
Ti kisha une ato paret e babit me shumice dhe flisnim pasandej...
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Nese babai jot ka leke, atehere ti je me fat, sepse ka te tjere qe jan munduar gjith jeten per te nxjerr ato leke, deri kur jan demtuar nga gjunjet edhe tani kan heq dore nga endrra qe kishin (por jan te lumtur se ne jete kerkuan te arrinin dicka).Cfare duhet qe te bejme qe te kemi nje jete te thjeshte te bukur jo monotone dhe normale?
Shpresoj qe edhe ti te ndjekesh enderren tende, edhe mos tjua vesh veshin lekeve qe ka bere babai, njehere jetohet, ska rendesi jeton mire apo jeton keq, e rendesishme eshte te jetosh jeten ashtu sic te pelqen ty, edhe ashtu sic e deshiron.
nese nje femer terhiqet nga leku, si ve asnje faj, se tek e fundit eshte femer, edhe femrat e kan shpirtin e materialistes, edhe eshte llogjike qe te shpresojn ne ate qe ka arrit djali, sepse femrat krenohen me te dashurit e tyre per ate qe kan arrit ata, edhe jo nga leket qe ka babai i tij
Ndaj cuno futju asaj endrre qe ke, ska rendesi se cfar eshte, rendesi ka qe te ndihesh mire ti, edhe e dashura jote neser te krenohet me ty.
Morning Star, how dare you? Une kam takuar meshkuj qe kane bere gjithecka vetem per arsye te pasurise qe ka nje femer. Pikerisht femrat ps. qe jane neper gurbete i marrin meshkujt me te mire dhe te bukur, a nuk qenkan materialista keta meshkuj? Ca keni ju meshkujt keshtu qe i etiketoni natyren e femres ne kete menyre te pabaze, apo me nje baze shume te boshatisur sa qe nuk mjafton ta bejsh nje konkludim te atille, sic ke bere ti me lart. A nuk ishit ju ata te modernizuarit qe do i lejonit grate e tuaja te qendrojne neper internete? E mbase qenkeni deri ne kete pike te mirekuptuar me besimin, me jeten dhe me natyren e femres, perse atehere e ben nje paragjykim te tille, qe femrat gjoja qenkan materialiste. Une besoj qe ne fakt nuk ka shume dallim tek gjinia mashkullore dhe femrore, sic ka nga njera ane, ka edhe nga tjetra. Eshte disi simetrike.
nuk mendoj keshtu sepse femrat nuk bejne dallime mes nje mashkulli normal apo te bukur por marrin apo pranojne dhe nje te shemtuar dhe teper te plakur vetem qe ato ti kenaqi duke i dhene nje drek apo thjesht nje shetitje me makin kurse meshkujt zgjedhin ka apo ska para femra sepse akoma do ishte me mire sikur femra te kishte te pakten te mbante veten dhe jo te rri ti kerkoj mashkullitPostuar më parë nga Gurracake
pse mendon qe do beje nje jete me te mire duke qendruar gjithmone ne krahet e tjetritPostuar më parë nga elen
Postuar më parë nga Gurracake
Gurracake nje femer si ty kerkon vetem leke edhe shum vemendje.. jepi kto edhe e shtie ne dore direkte.
je komplet e kunderta e atyre gjerave qe thua, kuptohet shpejt tipi jot.
Postuar më parë nga landi87
Jo vlla jam e zonja vete une ,s kam kerkuar ndonjehere pare nga mashkull...Sigurisht im ate eshte vecanti..Po ti kishte paret me shumice ,s do me prishte pune fare..perkundrazi..
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Krijoni Kontakt