Bravo Bravo Bravo!
"Miush" ti qenke nje student i perkryer hallall, qenke njesh por mos harro se diturine qe ke e ke per gjerat tokesore gje te cilen ta ka dhene Ai qe te krijoi jo nga fara, por nga fryma e jetes, per te ecuar dhe familjarizuar me boten perreth dhe per te kuptuar se ka nje Drejtues Teknik ky univers ku çdo gje, eshte krijuar po nga ky vete Perendi!
Ndersa per Sketerren qe ti e quan, une them qe je shume mbrapa per nga dituria, sepse dituria jote perpara Perendise Zot Jezus Krishtit nuk mendoj se ke me shume se 1g, biles duhet them me pak se 1 grame dituri, je nje hiç, si Ti ashtu edhe Une, prandaj mundohu te perfitosh nga dituria Frymerore se sesa nga ajo Tokesore, jo se nuk na duhet dituria, por mos e "kenaq" veten me te tilla shpjegimesh diturish apo "probleme te veshtira" sepse njohuria qe merr nepermjet mesimeve tokesore kenaqin boten dhe jo Perendine, qe te kenaqesh Perendine ne fillim duhet te njihesh me te njehere dhe me pas te mesosh nga planet e Perendise per jeten tende dhe te ardhmes se "Sketerres" qe ti quajte, apo Parajses qe une po e quaj me plot gojen sepse mbeshtetem tek ajo dije Frymerore qe me ka dhene Ai qe me ka ka dhene ate Frymen jetes, si qiellore ashtu edhe tokesore! A din se cili eshte ky? Eh eh ta dije ti nuk do te flisje aq rende, aq sa te krahasoh dijet e tua me te Lartin, e lartesove veten shume vella i dashur!!! Sa per "Partive fetiste" ato kane si qellim te te ngaterojne ty dhe te te tjeret qe te krijoni te tilla ide si keto qe parashtrove ketu, por edhe te verteten, por e verteta shkelqen si Dielli qe lind ne mengjes Vella, dhe nuk ka Fryme tokesore apor fryme qiellore apo trup qiellor apo Enhjej apo dicka tjeter ne bote e galaktike e Qiell 1-3 qe ta ndaloje sepse Ai ka pushtet te krijoje gjithshka nga e para, por jemi ne kohen e Hirit, dmth jo te ligjit me detyrim, por me vullnet te lire per te besuar ne tek Ai qe te dha frymen e jetes per ketu ne toke!
Te pershendes Miush, & perfito nga dituria qiellore me shume se ate tokesore ketu e ke ke kohe te mesosh e te zgjidhesh probleme te veshtira! Problemi me i veshtire te jetes tende nuk e ke zgjidhur mesa shoh je ne dileme per ceshtje besimi.
Krijoni Kontakt