Pershendetje te gjitheve!
Mendova meqe ajo foto nuk shihet paster, une kerkova dhe gjeta mjaft foto ne lidhje me ferrin dhe çdo gje qe ka lidhje me Biblen. Ato i kam me ngjyra i kam edhe me te pastra, por me rezulucion jot e madhpor me te medha kam ato pa ngjyra, jane fenomenale si piktura sepse te ndihmojne per te eksploruar me tej Fjalen e Perendise. Pothuaj kam ndenjur dje pothuaj 7 ore per te kerkuar te tilla gjera per Fjalen e Perendise, çfare nuk ka po te kerkosh, vetem Jezus nuk ka te dyte dhe Nene qe nuk te behet njeri! Besoj se kete e dini qe te gjithe! Si rezultat i kerkimit qe bera gjeta rreth 80 foto me vete dhe 100 te hedhura ne nje program apostafat per te pare ngjarjet ne syrin Biblik por te pikturuara me mjeshtri. Falenderoj Zotin per kete gje qe me zbuloi dicka te tille qe te gjithe do te na vleje per te mesuar me shume dhe per pare gjerat ne syrin , mendjen dhe programin, apo axhenden e Perendise, dhe kete privilegj e kane Bije e Perendise te cilet jane shpetuar dhe kane vene themelet ne Jezus Krishtin. Keto piktura kane dale te zbuluara qe ne vitet 1920.
Tani ketu do te vendos dy foto te njejta, vetem se njera eshte me ngjyra e tjetra pa ngjyra. por qe te dyja jane te mbrekullueshme per te qartesuar idene se su ndodhet dhe se si eshte ndare Ferri per frymerat njerzore, Frymerat qiellore te cilet jane Engjejt e keqinj te zbuleses per periudhen 7 vjecare. por ka dhe Engjej tokesore qe moren trajte trupore per te shkuar me bija tokesore ne fillim te koherave, ku kane vendin e tyre po ne kete mesele, por mos harrojme se kemi edhe vendin e Satanit Luciferit, por me e rendesishmja nga keto eshte dhe vendi ku rrine Shpirtrat e pasheptuar, nga ato te shpetuar dhe ato qe jane vrare per hir te Krishtit gjate koherave nga Vitit 1 e 2007 me radhe......+ periudha 7 vjeçare
Problemi me i madh eshte per te pashpetuar qe mendojne se me vdekjen mbaron gjithcka ashtu sikurse thote edhe ime Më, qe nuk ka me jete mbas vdekjes. Ne fakt ne do te perballemi me dy lloj vdekjesh: Njera eshte trupore dhe tjetra eshte Frymerore& Shpirterore, ne mos gabofsha. Ka nje dite gjykimi per te gjithe te te pashpetuarit te vilet edhe nqs vdesin tani do te presin gjykimin perfundimtar ne kohen e caktuar per te gjithe nga i Lashti i diteve qe nga krijimi e deri ne fund. Mos harroni se ketu presin edhe te Krishteret e shpetuar ardhjen e marrjes se Kishes ose rrembimit te tyre ne ajer, ku dhe to dalin nga thellesite e tokes per te qene njehere e pergjigjithmone prane zotit! Mos Harroni vellezer te Shpetuar qe edhe ne do te gjykohemi , jo si te pasheptuarit por veprat tona ndaj Krishti se si kemi punuar gjate kohes qe ishim ketu ne toke, dhe se sa vetave iu kemi shperndare ungjillin dhe se çfare roli kemi luajtur ne jetet e te pashtuareve qe na rethojne sepse do te vije nje dite qe ne do te jemi gjykates per boten dhe engjejt e rene dhe eshte kulmite gjykosh dajen apo vellain apo baman tende apo babain tend apo nusen tende nqs nuk veprojme qe tani o vellezer dhe Motra. Punoni pa reshtur per Hirin e Perendise qe sot eshte falas!!!
O ju qe nuk besoni ju lutem mereni ne konsiderat fjalen time per te dale nga vendimi juaj i pages se mekatit per çdo shpirt qe nuk don te njoh Jezus Krishtin per Zot dhe Bir. Po ju them se ai ka vetem te drejten eksluzive per tu shpetuar dhe jo ndonje tjeter zot apo te ashtuquajturin “Perendi”, qe nuk ka bazament te hershem qe nga fillimi e deri ne fund!
Ju ju lutem mendoni per perjetesine, mos mendoni per gjerat tokesore sepse ato sot i kemi, neser nje zjarr mund te na i perpije gjithcka apo edhe nje termet ben kerdine siç edhe po shohim lajmet e fundit per termet edhe permbytje te medha ne vende te ndryshme te botes. Shpetimi eshte i thjeshte: vetem duhet te besosh ne emrin e Jezus Krishtin dhe do te shpetohesh pergjithmone nga flaket e liqenit dhe me pas te ecesh ne rrugen e te Krishtereve te vertete se te Krishtere ka plot por duhet te gjejme ate rruge qe pa ndermjetes shpirteror apo ndjermjetes te ngurte por vetem atje ku fryma jote flet me Frymen baze, per çdo gje qe ka te beje si per gjera qiellore ashtu edhe ato tokesore me dashuri vetkontroll dhe perkushtim ne Fjalen e Perendise duke u drejtuar jo nga Mishi yne… I kuptoni vete mesazhin vellezer dhe Motra.
Krijoni Kontakt