Ky strugani a eshte akademik , e kam fjalen per at qe i ngjan Qoses.
Albnologu sme kujtohet emri
Ky strugani a eshte akademik , e kam fjalen per at qe i ngjan Qoses.
Albnologu sme kujtohet emri
Me duket se vetem Luan Starova eshte nese nuk gabohem..por, ka kuadro qe mund te kualifikohen gjithesesi.(shkrimtar eminent,gjuhtar,dhe te profileve te ndryshme...Agim Vinca ,Ali Aliu, Luan Starova,Abdylazis Islami.....emra qe me rane menjehere ne mendje dhe nuk i bera une Akademike aman mos me vrisni..por,mendoj se jane kaliber qe meritojne nje titull "akademik" dhe duhet te kryejne pjesen e tyre te obligimit qe te kualifikohen si te tille....sigurisht se ka edhe te tjere..sa per fillim...)
Ne fillim te themelimeve te gjithe akademive te shteteve fqinje thuajse nuk kane pasur asnje..fillimi si fillim me intelektuale qe jane kandidate potencial ...le te zgjohen ambiciet e atyre qe jane me afer ketij titulli .Kjo do te pershpejtoje edhe procesin themeltar te akademise shqiptare ne Maqedoni...E konsideroj ceshtje te rendesishme personalisht,akademia eshte nje institucion meritor dhe i perjetshem , nuk eshte nje shoqate ose nje organizate si qe na teket ti bejme ne per cdo dite.
Te gjithe ju siper meje ( pasi u njohe te gjithve pervec Zmobit qe besoj se edhe ky eshte apo ka qene ne fakultet ) bashke me mua pervec RapSoulit jemi akademik.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
AKADEMIK
1. Anëtar i drejtpërdrejtë i një akademie të
shkencave.
2. Titull që i jepet një dijetari, një shkrimtari, një
artisti etj. nga një akademi.
![]()
- The rest is silence.
Zombi, ti qenke taman per akademik.
Flm per pergjigjen.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt