Edhe un po e jap mendimin tim si politikan ma i mir esht ARBERN XHAFERI mirpo bashkepuntoret nuk i ka pas si veti.
Edhe un po e jap mendimin tim si politikan ma i mir esht ARBERN XHAFERI mirpo bashkepuntoret nuk i ka pas si veti.
BUON DIVERTIMENTO A TUTI
Pas Arbër Xhaferit vin Bardhyl Mahmuti (kryetar i BDSH)
... sTranger in Paradise
Arbër Xhaferi kuptohet
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Personalisht Arber Xhaferi-nje nga politikanet kombetare Shqiptare me te sukseshem ne gjithe koherat qe kane perjetuar Shqiptaret.
Perpara se te thuash per dike se eshte me i miri ose me i keqi duhet te keshe arsye, sa i takon personalitetit te Arber Xhaferrit qe shumica e llogarisin si politikan me te mire edhe pse pyetja eshte intelektual me mire, une nuk do te pajtohesha, Arbri ka kryer fakultetin filozofik ne Beograd dhe ka aftesi qe me fjalorin e tij ne opinion te krijoj konfuzion sepse peror nje fjalor qe shoqerin tone e mahnit e fascinon me termat dhe shprehjet qe i perdor, dicka konkrete nuk ka bere prej kur eshte ne skenen politike.
pershendetje
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
Pershendetje ARMEND
Ashtuu eshte shokuu...
Oj ti Princess
Nuk eshte fajii i Shqiptareve qe ti spe kupton kur plason teza z. Arben Xhaferi, eshte mjerim per tyy qe spe mirke vesh, se Shqiptaret e kuptojne shumm mire..
Me vjen keqq per tyyy, Qik me Shamii
Nderkaq qe shamija e Princess eshte ceshtje personale, cka ka thene ne shkrim e ka qelluar plotesisht. Ai di te shkruaj edhe libra te tere koder pas bregut por ajo s'do te thote te jeshe intelektual.Te dijshe bile s'do te thote te jeshe intelektual ne kuptimin qe ju e shtroni ketu, te jeshe politikan s'do te thote te jeshe intelektual.
Intelektual ne kuptimin qe ne e perdorim si pari kombetare si njeri me pergatitje superiore ne nje lemi shkencore apo nje pergatitje politiko-shoqerore , nje kredibilitet atdhetar, nje foles i te vertetes per ceshtjen e etnise qe perfaqson ,por edhe nje apostol i te vertetes ne pergjithesi..rrefyes dhe mbrojtes i te se vertetes edhe kur eshte jeta ne rrezik edhe kur eshte personaliteti ne rrezik, edhe karakteri dhe mireqenja ne rrezik.edhe familja ne rrezik..Arber Xhaferri nuk eshte nje i tille....bile edhe politikan nuk eshte po te ishte nje i tille bile njehere do te fitonte elektoratin shqiptare ne Maqedoni...dhe po te ishte nje intelektual i mirfillt do te rrinte te rritej dhe zhvillohej me popullin e "vet " ne Tetove. Kethimi i tij ne Tetove pasi ishte ne periferi te ajkes atdhetare ne Kosove( edhe ne Kosove rrethi i tij ka qene - djemt e udbashve te Kosoves qe qoftlarg une nuk i akuzoj pse prinderit e tyre kane qene udbashe me tapi ne ish Jugosllavi.Shume dyshime dhe paqartesi ka pse dhe kush e coi Arbrin ne Tetove...!!?
Per filozofi- llafexhi Po...por mos harroni e ka edhe profesion..filozofon, jep teza ka thene dikush por per menyra dhe realizim zero( ne perkethim i bije te gjithe ju e dini c'eshte mire ne Maqedoni ,ju e dini me mire se Arber Xhaferri dhe se une por, ta realizosh ate te mire kerkon nje tjeter gje, kerkon angazhim, pune konkrete dhe jo llafe dhe konstatime, ..te gjithe e dijne se vetite e keqija qe i kane jane te keqija si nga vesi-varshmeria e duhanit por jo te gjithe marrin hapa konkret ta lene duhanin ose te ndahen nga nje ves i keq Pse? se duhet te durojne, se duhet te angazhohe konkretisht....Tjeter eshte konstatimi, tjeter eshte parolla boshe dhe tjeter eshte angazhimi konkret per realizimin ne veper.
Intelektual ka qene i ndjeri z. Jusuf Rexhepi ta zeme...dhe ka plot sot gje qe mund te thuhet gati per shumicen me pergatitje kombetare dhe edukate superiore profesionale ...ka plot sot por te mirfillt qe do te me bente ta them menjehere me mburrje se e meriton vendin e pare"si me i mire" sic eshte shtruar ne teme...jo , ose jo une nuk do te vecoja ndonje.
Me nderime,
bili99
Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 29-02-2008 më 14:26
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Unë nga përgjigjet e forumistëve sipas asaj "Tym për njeri e qef për shtëpi"kam fituar përshtypjen kështu:
Ma gjej intelektualin më të mirë, t`ia ngjes një bisht.
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Krijoni Kontakt