vare ne qafe mi![]()
vare ne qafe mi![]()
e di qe se ke keq ti po sma mban se me rref tironcjaharrove sa shpejt qe te shko menja per keq ty spyt per ndjenjat e njerzve
![]()
une thashe se po vi ne kurbet edhe pa baj pare , pa vazhdoj universitetin po gjej naj pune te mire edhe that's it . po nejse me doli gjumi ....
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
mos u merzit o edvin se keshtu merziten ata qe vijne ne fillim po mesohesh pastaj![]()
Vare kur te mos jete tironcja... Je apo nuk je politikane?Kam shprese se do e gjesh nje zgjidhje pa lenduar askend!!!
![]()
nuska esh e gjitha pune interesi po tme interesoje mire po mos me interesoje ska perse po ta le ty nese do meqe te kam krahun e majte![]()
hehehe
Te rref Tironcja thu e???? Vallai ene e boj..........hihihihi kur te vij anej nga Canada 1 rruge e 2 pun.....hihihihi po mire mi nuk gjete nonji tjeter ti posht e lart...ose na nji me e vare.......oo qe do me vdesesh ti mua loooooooool bo prov po se e shef hahhaa muahhhh zemla muahhh
Po deshi Endi ku te dush vare po ho :P
What da hell?
o tironce po u duke e rrezikshme ti !?
Shqiperi o mema ime ndonse jam i merguar
dashurine tende kurre zemra se ka harruar
Edvir,
une e vetem mos me rrafsh ne dore hahahahaha sidomos kto kohet e fundit jom bo e rrezikshme shum apapapapa nuk mahem mo :P
What da hell?
cbohet knej mer amon paska plas e varmja keq knej a ju doni vra pse kshu folet mas kraveeeeeeeee po ishe e zonja me mvar proto ma thuj sy mer sy jo kshu se ska lezet je ne politikane ti mos na u boj si tosi nanes tani hihihihhi
Forca Milan Kick Juventus @$$ And Win Champion League
Krijoni Kontakt